Shakira tabi ki.
Katy Peri. @pompy (Hala gülüyorum bu mesajına. )
Ariana
Ayy siz ne tatlısınız yaShakira
Ariana Grande
Katy Peri. @pompy (Hala gülüyorum bu mesajına. )
Ariana
Colplaya oy atmadığınız için sizi esefle kınıyorum.. Kabul edilemez.sssShakira
Ariana Grande
Şu esprilere dönemiyorsun bir türlü geri dönüş sözlerin çok eğreti az topla kendini hiç uydu mu şimdi bu espriden sonra senin yazdığınBizimki açık sanki
Herkesin zevkine kimse karışamaz oy istemeyin arkadaşlar ayıpColplaya oy atmadığınız için sizi esefle kınıyorum.. Kabul edilemez.sss
Ders veriyor musun kiŞu esprilere dönemiyorsun bir türlü geri dönüş sözlerin çok eğreti az topla kendini hiç uydu mu şimdi bu espriden sonra senin yazdığın
Herkesin zevkine kimse karışamaz oy istemeyin arkadaşlar ayıp
Bana yazmadığını düşünüyorum eğer yazdıysan Ne alaka diyeceğim deDers veriyor musun ki
Ama kızlara oy veriyorsunuz güzel diyeŞu esprilere dönemiyorsun bir türlü geri dönüş sözlerin çok eğreti az topla kendini hiç uydu mu şimdi bu espriden sonra senin yazdığın
Herkesin zevkine kimse karışamaz oy istemeyin arkadaşlar ayıp
Ben müzik adamıyım öyle iki kalçaya tav olmam da Shakira da güzel be kardeşimAma kızlara oy veriyorsunuz güzel diye
- Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma
- Coldplay - Hymn For The Weekend (Official Video
Harika bi parça olan hymn for the weekend'e nasıl oy cıkmaz kınıyorum sizi
kınadım
Sahibi olmasaydı sana alırdıkBen müzik adamıyım öyle iki kalçaya tav olmam da Shakira da güzel be kardeşim
İyi olurduMüzikten fazlasıyla anlayan bir kardeşimiz
Sahibi olmasaydı sana alırdık
Müzikten anlayan birinden bunları duymakMüzikten fazlasıyla anlayan bir kardeşimiz
Sahibi olmasaydı sana alırdık