2015 En Favori Yabancı Şarkı | 1. Tur - J Grubu

Hangi 4 Şarkı Bir Üst Tura Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ellie Goulding | Love Me Like You Do
Rihanna | American Oxygen
Robin Schulz | Sugar feat. Francesco Yates

Calvin Harris & Disciples | How Deep Is Your Love
(Klipte ki kız Zayn'ı sevgilisi değil mi? @sokak sanati )

Charlie Puth | One Call Away

Bu arada ne kadar çok çocuk şarkıcı var ya. :D Bilinçli yapıyorlar sanırım piyasada farklılık oluşsun diye. Ergenler. :A

Calvin Harris & Disciples | How Deep Is Your Love
(Klipte ki kız Zayn'ı sevgilisi değil mi? @sokak sanati )

Charlie Puth | One Call Away

Bu arada ne kadar çok çocuk şarkıcı var ya. :D Bilinçli yapıyorlar sanırım piyasada farklılık oluşsun diye. Ergenler. :A

Genç şarkıcı onlar ne çocuğu.:F

Aynen Zayn'ın sevgilisi olan Gigi Hadid.:D Baska Gigi yok zaten.:F

Genç şarkıcı onlar ne çocuğu.:F

Aynen Zayn'ın sevgilisi olan Gigi Hadid.:D Baska Gigi yok zaten.:F
Ya Allah aşkına 17-18 yaşındalar şimdi biz alışmışız bizde ki şarkıcılar 25'den başlayacak 40'a kadar gidecek o yüzden tuhaf geliyor birde Justin örneği var. :F Ergenliğinde filan sevilmiyordu malum. O yüzden bende anti pati oluştu küçük ergen sanatçılara karşı. :A

Ya Allah aşkına 17-18 yaşındalar şimdi biz alışmışız bizde ki şarkıcılar 25'den başlayacak 40'a kadar gidecek o yüzden tuhaf geliyor birde Justin örneği var. :F Ergenliğinde filan sevilmiyordu malum. O yüzden bende anti pati oluştu küçük ergen sanatçılara karşı. :A

Hep 15 taşında başlıyor orada şarkıcıliga ki insanlar.:D Lorde olsun Taylor olsun hatta Rihanna 18 yaşında başladı. Bunlar normal bence. Ergen şarkı tarz ile ilgili kişi ile değil.
Mesela Ellie'nin LMLYD şarkısı ergen şarkısı ama kadın 30 yaşında.:F

Hep 15 taşında başlıyor orada şarkıcıliga ki insanlar.:D Lorde olsun Taylor olsun hatta Rihanna 18 yaşında başladı. Bunlar normal bence. Ergen şarkı tarz ile ilgili kişi ile değil.
Mesela Ellie'nin LMLYD şarkısı ergen şarkısı ama kadın 30 yaşında.:F
Anladım. :D
Bu arada Rihanna'nın bu şarkısını dinlemiştim önceden. Sevememiştim. :( Work yarışacaksa güzel olur ona veririm.

Anladım. :D
Bu arada Rihanna'nın bu şarkısını dinlemiştim önceden. Sevememiştim. :( Work yarışacaksa güzel olur ona veririm.

Sağlık olsun. Zaten bu şarkı için ilk turda elenmeyelim yeter gözü ile bakıyorum.:F
Work 2016 şarkısı.:D

şaşırdım bir an bu seferde yabancı etkinliği türk etkinlikmi diye karıştırdım acaba dedim
:F:F:F
Kıskançlıktan benim konuda yapması gereken alıntıyı buraya yapmış. :F Ben onun konusunda istediği kadar konuşurum zaten rekabetin kazananı belli yerli şarkı. :A

Kıskançlık değil mantıklı hareket bu.:A Artık o bölüme yorum yok.:A

Kız sende artk oraya yorum.:A
Kıskançlıktan benim konuda yapması gereken alıntıyı buraya yapmış. :F Ben onun konusunda istediği kadar konuşurum zaten rekabetin kazananı belli yerli şarkı. :A
ayy başım döndü vlla nerede olduğumu şaşırdım sizin yüzünüzden önce yabancı konu diye yorum yaptım türk çıktı sonra türk olan yerdeki alıntıyıda yabancıda görünce neredeyim ben yine dedim :F:F:F

ayy başım döndü vlla nerede olduğumu şaşırdım sizin yüzünüzden önce yabancı konu diye yorum yaptım türk çıktı sonra türk olan yerdeki alıntıyıda yabancıda görünce neredeyim ben yine dedim :F:F:F

Sus be sende.:A Yada susma bol bol hit getir konularıma.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...