- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Ne eldiveni ya ne saçmalıyonSon dönemde iyi şarkı çıkaramaması benim suçum mu napayım doğruları söylemek görevim.
Öyle güzel bir mahalle terimi vardı onu s uyarladim.
Ne eldiveni ya ne saçmalıyonSon dönemde iyi şarkı çıkaramaması benim suçum mu napayım doğruları söylemek görevim.
Ellie Goulding'a peşin peşin gömeyim oyu.
Charlie Puth | One Call Away
Rihanna | American Oxygen -Rüşvet olsun diye vermedim, beğendiğim için verdim, o günlerde gelecek @sokak sanati.
En beğenmediğim grup oldu. Hatta 2 şarkiya oy verecektim son anda Rihanna'yı da ekledim.
Ellie
Justin
Rihanna
3 - 4 - 5 - 8 @sokak sanati
Iyy güzel değil ne yapayım zaten Sıla'ya oy vermedin fark etmedim zannetme.Sıla için benden oy istediğinde aşağıdaki Videonun
3.13 ile 3.16'sı arasında ki hareket gibi bir şey yapacağım.
Iyy güzel değil ne yapayım zaten Sıla'ya oy vermedin fark etmedim zannetme.
D grubunda Sıla Hediye var kör.Sıla geldi mi ki.
D grubunda Sıla Hediye var kör.
Hmm zaten vermezdin Rihannaya oy versem bile sevmiyordun Hediyeyi sen çünkü biraz zevksizsin de
Hmm zaten vermezdin Rihannaya oy versem bile sevmiyordun Hediyeyi sen çünkü biraz zevksizsin de
Başka şarkı yok bir tek 2015 klibi bu.Aynen şu bayık şarkıydı dimi o.Az önce baktım vermemişim zatenBaska gelecek ki şarkı.
Başka şarkı yok bir tek 2015 klibi bu.
Bu arada sensin bayık
Hee o zaman seninle şantaj ve yolsuzluk işi yürümez.Seninle daha siyasi bir iş yapmak lazım. Rihanna'ya oy ver sen yine de bende bir şekilde bir yerlerde oy veririm.
Yolsuzluk ve şantaj heduymamış olayım hiç sevmemRihanna'nın sanırım 2015'te güzel şarkısı yokpiyasadan silinecek gibi geldi.
Ben bayılırım.En sevdiğim şey hak yemek.
BBHMM dışında bende pek sevmedim.
Sen bile sevmediysen benden ne bekliyon saf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?