2015 En Favori Yabancı Şarkı | 1. Tur - J Grubu

Hangi 4 Şarkı Bir Üst Tura Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne eldiveni ya ne saçmalıyon :A Son dönemde iyi şarkı çıkaramaması benim suçum mu napayım doğruları söylemek görevim. :Z

Öyle güzel bir mahalle terimi vardı onu s uyarladim.:A Sen biraz zevksizsin o yüzden bence. Rihanna hala mükemmel.:bhr:

1. Ellie Goulding | Love Me Like You Do

2. Rihanna | American Oxygen
    1. Shawn Mendes | Stitches
    2. Calvin Harris & Disciples | How Deep Is Your Love

Ellie Goulding'a peşin peşin gömeyim oyu.
Charlie Puth | One Call Away
Rihanna | American Oxygen -Rüşvet olsun diye vermedim, beğendiğim için verdim, o günlerde gelecek @sokak sanati. :J

Ellie Goulding | Love Me Like You Do
Rihanna | American Oxygen
Shawn Mendes | Stitches
Robin Schulz | Sugar feat. Francesco Yates

En beğenmediğim grup oldu. Hatta 2 şarkiya oy verecektim son anda Rihanna'yı da ekledim.

Ellie
Justin
Rihanna

Ellie Goulding'a peşin peşin gömeyim oyu.
Charlie Puth | One Call Away
Rihanna | American Oxygen -Rüşvet olsun diye vermedim, beğendiğim için verdim, o günlerde gelecek @sokak sanati. :J

Bizde her şey geçerli. Yolsuzluk Rüşvet hepsinin dibine vuruyoruz.:Z

En beğenmediğim grup oldu. Hatta 2 şarkiya oy verecektim son anda Rihanna'yı da ekledim.

Ellie
Justin
Rihanna

Rihanna'nın karşısı her zaman olmalı.:A Teşekkür canim.:Z

Başka şarkı yok bir tek 2015 klibi bu. :D

Bu arada sensin bayık :A

Hee o zaman seninle şantaj ve yolsuzluk işi yürümez.:F Seninle daha siyasi bir iş yapmak lazım. Rihanna'ya oy ver sen yine de bende bir şekilde bir yerlerde oy veririm.:F

Hee o zaman seninle şantaj ve yolsuzluk işi yürümez.:F Seninle daha siyasi bir iş yapmak lazım. Rihanna'ya oy ver sen yine de bende bir şekilde bir yerlerde oy veririm.:F
:A Yolsuzluk ve şantaj he :A duymamış olayım hiç sevmem :D Rihanna'nın sanırım 2015'te güzel şarkısı yok :F piyasadan silinecek gibi geldi. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...