Tmm verdik Mix'e.gagalara gelesin bundan sonra açtığın konulara felix in donsuz gezdiği toto resimelrini koyup çıkacağım
@MelankoliK haftada bir giriyordun foruma yine denk getirirsen
Little Mix | Black Magic e
oy vermeyi unutma
Tmm verdik Mix'e.gagalara gelesin bundan sonra açtığın konulara felix in donsuz gezdiği toto resimelrini koyup çıkacağım
@MelankoliK haftada bir giriyordun foruma yine denk getirirsen
oy vermeyi unutma
tehlike hala devam ediyor amaTmm verdik Mix'e.
tehlike hala devam ediyor ama
@legolas9900
oy vermeyi unutma bu kızları üst tura çıkarmak boynumuzun borcu
@GunesinOglu bak bak. Adam senin sevdiğin şarkı için senden daha çok mücadele ediyor. @MayısKralı sen nerelerdesin.
@Tzira bu gruba oy vermeyi unutmayalım
Little Mix | Black Magic
@MayısKralı kralı mayıs ayını bekliyor foruma girmek için )
@pompy i çağırdım sanırım pompy oylar sihirli grupKankin @pompy 'yi çağırsana.
Yalnız Tzira Sia hayranı galiba. Boşa çırpındin.
@turkuazz oy vermişmiydi ???
turkuazz oy vermediysen acele bekleniyorsun buraya oyumuzu forumcak birleşip
Little Mix | Black Magic e veriyoruz
@pompy i çağırdım sanırım pompy oylar sihirli grup
Little Mix | Black Magic e gidecek unutma
@Tzira sen gelmesende olurmuş ) sokak sanati öyle diyor )
aha @Çiğdem- geldi şimdi oylarımız artacak çiğdem unutma
Little Mix | Black Magic e oy vereceksin
aaa bugrupta sia oy kullanmamışım ben zaten litle mix kullanmışım oyüzden yine ona kullandım@turkuazz oy vermişmiydi ???
turkuazz oy vermediysen acele bekleniyorsun buraya oyumuzu forumcak birleşip
Little Mix | Black Magic e veriyoruz
@pompy i çağırdım sanırım pompy oylar sihirli grup
Little Mix | Black Magic e gidecek unutma
@Tzira sen gelmesende olurmuş ) sokak sanati öyle diyor )
aha @Çiğdem- geldi şimdi oylarımız artacak çiğdem unutma
Little Mix | Black Magic e oy vereceksin
@Çiğdem- 'in 4 tane kızın olduğu bir gruba oy verme ihtimali ne sence.
süperrr sen kaliteden anlıyorsun seni sevmeyen iki büklüm olsun )aaa bugrupta sia oy kullanmamışım ben zaten litle mix kullanmışım oyüzden yine ona kullandım
@Çiğdem- doğan aykırı bir hareket yapmışsın.:ss
hahahha ayy ama ben kullandığım listeme uydum orda sia yok bu gruba oy kullanmısım oyüzden yoksa haksızlık olurduyüzde yüz, çünkü aksi bir durumda gidip ayşen grudayla halvete girerim yinede @Çiğdem- in yüzüne bakmazdım )
süperrr sen kaliteden anlıyorsun senis evmeyen iki büklüm olsun )
hahahha ayy ama ben kullandığım listeme uydum orda sia yok bu gruba oy kullanmısım oyüzden yoksa haksızlık olurdu
sanırım @Tzira geldi bu kızı çağırmayalım dedim bir çuval inciri berbat etti bir daha etiketleyen dop olsun )
zaten sia yokki ufak bir beeb koymuşlar kıvırıp duruyor klipte ne anlıyorlar bebeden anlamadım götüreyim sizi kreşe bol bol bebe izleyin hainler gül gibi kızları strese sokuyorsunuz akşam akşam )
hahahha ayy ama ben kullandığım listeme uydum orda sia yok bu gruba oy kullanmısım oyüzden yoksa haksızlık olurdu
mustafa sandal 1.turda 1 farklı şarkısı daha gelecek sırp kızları olan hani sende bakmıştın oy kullanırsın ödeşirizsanırım @Tzira geldi bu kızı çağırmayalım dedim bir çuval inciri berbat etti bir daha etiketleyen dop olsun )
zaten sia yokki ufak bir beeb koymuşlar kıvırıp duruyor klipte ne anlıyorlar bebeden anlamadım götüreyim sizi kreşe bol bol bebe izleyin hainler gül gibi kızları strese sokuyorsunuz akşam akşam )
@OzaN daha önce zaten rengini belli etmişti ondan hiç ümidim yoktu dedim etiketlemeyelim belki bu konuyu görmez dedim ama işte şans yok bizde işin düştüğünde araki ozanı bulasın ama böyle gelmesini istemediğin anda baykuş gibi damlar )Arada bir tanede Ozan'dan gol yedin.
ayyy ben sadece sevdikelrim üstünden gitmiyorum orada kaç hak varsa hepsini kullanıyorum bazıları yer doldurmak için ilerki turlarda zor bulurlar benden oyArada bir tanede Ozan'dan gol yedin.
Sen baştan hata yapmışsın. 4 tane kızın öldüğü bir gruba oy vermek. Sende gelişme var.
Bu arada o zaman Fifty Harmony grubunda oy ver. Yeni açılan grupların birinde.
tamam söz o gün eğer hasta olmasam foruma girebilirsem mutlaka oy vereceğim sandalamustafa sandal 1.turda 1 farklı şarkısı daha gelecek sırp kızları olan hani sende bakmıştın oy kullanırsın ödeşiriz
ayyy ben sadece sevdikelrim üstünden gitmiyorum orada kaç hak varsa hepsini kullanıyorum bazıları yer doldurmak için ilerki turlarda zor bulurlar benden oy
aaa sen hasta olursun kesin oy vermemek için hatta geberirsin biletamam söz o gün eğer hasta olmasam foruma girebilirsem mutlaka oy vereceğim sandala