@Titanium bu kadar mesajı kız sana yazmış sen yanmışsın
artık iş iten geçtibu oylamada verdiği tüm oylar geçersiz
Vermedin mi veremedin mi?Ben kullandım oyları mı. Demi'ye veremedim ben.
Translateler çeviremezdi o cümleyi, anlam bile çıkaramazlardı, emre çevirdiyse helal olsun o cümleyi yinede.2 seçenekte seçenek değil bence.
Bilgisayarımı çıkartamam zaman kaybı felan demiş, telefonundan deneyecekmiş yine, ben oy vermediğim için göremedim kim vermiş kim verememiş diye.
Vermedin mi veremedin mi?Veremediysen bir yeniden oylama yapabilirsin,bence ne diyorsun.
@çiğdem- her daim haklıdan yanadır beni destekleyecektir kesinlikle
ayy ne haliniz varsa görün ayoll ben uzaktan izleyecem sadece çekirdek çitleterek@Titanium bu kadar mesajı kız sana yazmış sen yanmışsın
artık iş iten geçtibu oylamada verdiği tüm oylar geçersiz
ayy ne haliniz varsa görün ayoll ben uzaktan izleyecem sadece çekirdek çitleterek
İlk şarkıyı dinledim. ikinciyi de dinledim. Artık Üçüncüyü de zar zor dinledim ve dedim ki: Ben bu yarışmada hayatta oy kullanmam. Kulağım kanadı resmen.@BesaleT oyunu BBHMM'Dmden yana bekleriz.
@Amoureux oyumu bekliyorum hala.
@primavera dünya Kadınlar günün kutlu olsun
İlk şarkıyı dinledim. ikinciyi de dinledim. Artık Üçüncüyü de zar zor dinledim ve dedim ki: Ben bu yarışmada hayatta oy kullanmam. Kulağım kanadı resmen.
Puanı bile hatırlıyo musun gerçekten?BBHMM şarkısına MS'de 20 vermiştin.ss
Puanı bile hatırlıyo musun gerçekten?
MS'de de pek beğenerek vermemiştim hatırlıyorsan. Ki bu üçü arasından sadece o bi şeye benziyor, ama oy kullanmaya değmez.
Kardeş demezsen sevinirim.Bilader,kardeş gibi kelimeleri sevmem sana özel değil.@Since2011 kardes hem ankete etiketleme diyorsun hem oy atıyorsun. Bu ne çelişki böyle.
Kardeş demezsen sevinirim.Bilader,kardeş gibi kelimeleri sevmem sana özel değil.
Etiketleme demem oy kullanmamam anlamına gelmez.Destere bir konuda yazısını gördüm geldim ilk defa oy kullandım.Çelişki bir davranışımı görmüyorum.
Policeman Forever
Şarkıyı dinlemedigine emin olduğum için ne desen boş.
@dosimosi sonunda aktif oldun.Kadınlar günün kutlu olsun.Kadına destek atalım. Burada ki en kadın isim Rihanna tabi ki.
Sen ne sanıyorsun ki kendini bir tek sen mi dinliyorsun yabancı şarkıŞarkıyı dinlemedigine emin olduğum için ne desen boş.
Kardeş demezsen sevinirim.Bilader,kardeş gibi kelimeleri sevmem sana özel değil.
Etiketleme demem oy kullanmamam anlamına gelmez.Destere bir konuda yazısını gördüm geldim ilk defa oy kullandım.Çelişki bir davranışımı görmüyorum.
muhteşemsin @batuhankaralarkaliteyi 12 den vurdun
@dosimosi oyunu eva simons a verecek hiç şansını zorlama
Alnından öp batuyu.ss İyice yalaka oldun.ss
Dosimosi kız mı erkek mi onu bile bilmiyorsun. Bizim Survivor geçmişiz var. Hiç Eva falan dinlemez o.@dosimosi
Her zaman hazırız desteğe başkantekrar teşekürler verdiğin oy ilaç gibi geldi
rihannanın kaybedeceğini anlayınca @sokak sanati ne yapacağını şaşırdıdaha beter olur umarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?