bir gün dediklerimi kabul edeceğinden emindim ama bugün bunun gerçekleşmesi sürpriz oldu )Evet haklısın yalan söylüyorum, şike yapıyorum, fake hesap açıyorum, timsah gözyaşlarım var. Hepsinde doğrusun. Yanilmadin.
bir gün dediklerimi kabul edeceğinden emindim ama bugün bunun gerçekleşmesi sürpriz oldu )Evet haklısın yalan söylüyorum, şike yapıyorum, fake hesap açıyorum, timsah gözyaşlarım var. Hepsinde doğrusun. Yanilmadin.
Sen ne dediğini bilmiyorsun reyis )). Ben dinlemedim demiyorum sevmem diyorum)) .
bir gün dediklerimi kabul edeceğinden emindim ama bugün bunun gerçekleşmesi sürpriz oldu )
Reyis iyice saçmaladın ).Baştan beri söylüyorum Rihanna ve Taylor'dan iyi olduğu için attım.)).Birisine oy atmak için illa sevmek mi lazım ).Sanki 10 aday var).Son 2 sayfayı oku ve kendine gel.Çelişkide zirveye tırmanmaya devam etme ve konuyu kapatalım.Sevmediğin halde oy vermen daha büyük çelişki değil mi.
Benim içinde
Üçünü de dinlemedim fakat oylama için bu kadar ısrar ettiğiniz için oy kullanmadan geçmeyeceğim lakin kimi daha güzel bulursam ona oyumu kullanacağım, böylelikle daha adaletli bir seçim yapmış olurum.
Taylor Switt
Ekli dosyayı görüntüle 49269
Rihanna
Ekli dosyayı görüntüle 49270
Eva
Ekli dosyayı görüntüle 49271
Açıkçası dinleyip karar vermekten daha zorlu bir karar süreci... Eva maalesef ki tarzım değil, ilk onu eledim.
Rihanna ve Taylor... Birini seçsem ötekine ayıp, ötekini seçsem diğerine. Strese girdim gece gece. 10 üzerinden diyecek olursam Rihanna'ya 8.8 veriyorum, üzgünüm Rihanna fakat Taylor için gönlümden 9.1 geçiyor, o yüzden gönlüm Taylor'dan yana.
Oyumu Taylor Switt'e kullanıyorum fakat henüz kullanmadım, eğer böylesine saçma bir yolla ses değerlendirmesi yapmama izin varsa kullanayım? @destere @sokak sanati
Seni mi kırcam.nahh edersin iptal) eva fırtına gibi esiyor
ayrıca @BesaleT ve @primavera ile kırk yıllık hukukumuz var beni gözardı etmezler oylarını kalitenin adresi eva simonsdan yana kullanacaklarına eminim şimdiden selam ve sevgilerimi yolluyorum arkadaşlara
Magnumcugum eğer work ile ve ya man down ile gelseydin policeman karşısına o zaman tamam da yani bu klip fazla cesaretli. Rihanna ya çok yakışmıyor. Kıskanırım onu ben kıskanırım herkesten bu nasil aşk allahım öleceğim Rihanna yüzünden moduna giriyorum.@*YıldırıM* apaçimisin sen yaa.ss Seni kaliteli biri olarak görüyordum. Hayal kırıklığısın.
Magnumcugum eğer work ile ve ya man down ile gelseydin policeman karşısına o zaman tamam da yani bu klip fazla cesaretli. Rihanna ya çok yakışmıyor. Kıskanırım onu ben kıskanırım herkesten bu nasil aşk allahım öleceğim Rihanna yüzünden moduna giriyorum.
Ne varmış bangır bangirin. Bitch better have My money den youtube de daha fazla kişi izlemiş.Sus bee.ss Gördük kaliteni. Git arabada Bangır Bangır dinlenecek şarkılar ara Rihanna'dan uzak dur.