laaa gitt zıbarrrrTahinli Pide tatlı olarak geçiyor mu
Off bi de onun tahinli simidi var işte o da benim favorimTahinli Pide tatlı olarak geçiyor mu
Aslen manisalı mısn?Köyüme gidince yerim bende ege yöresinde meṣhurdur.
Off bi de onun tahinli simidi var işte o da benim favorim
Aslen manisalı mısn?
gel,nce haber etmezsen konuşmam 1 daha senleOoooooo lezziz
------
Denizli
Seviyorum seni bunak adam.Olm sen kendi başına tuhafsın 😁😁😁
Sayemde her telden etkinlikk gördün...
Şarkı, dizi, film, şarkı, dizi, film 😊😊😊
------
Sana şişko diyen taş olurrrr taşşşşş 🤩
Karşılıklı 😎Seviyorum seni bunak adam.
❤❤❤Yabancı tatlı kabul ediyorsan @The_Erinch
Schwarzwäldertorte
Ekli dosyayı görüntüle 120525
Schwedentorte (İsveç Pastası) @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 120526
------
Abi sen öyle bir konu hakkında anket açacaksın ki ankete girmek bile kazanmak demek.
Valla @Alos ben gibi sıralamıṣ bendensin
Aynen öyle hiç dert etmesinEksik varsa tamamlarız biz @Alos
Allahta seni güldürsün seni Ali ya
İlk aklıma gelen ve listede olmayan Ayva Tatlısı diyorum.
Öncelikle atladığım ve listeye eklemeye unuttuğum için özür dilerimBi tane öneride bulunduk o da dikkate alınmamış. @The_Erinch 🤷🏼♂️
Gözden kaçmış olabilir. Sorun değil. Sadece kaynadığını hissettiğim için belirtmek istedim 😄😄Eklemene de gerek yok sonuca etki edeceğini düşündüğüm bi tatlı değil zaten 🤭🤭Öncelikle atladığım ve listeye eklemeye unuttuğum için özür dilerim
Telafi olarak 2.turda direk bir tane gruba ekleyeceğim 😊😊😊 Uyar mı 🥺
Gözden kaçmış olabilir. Sorun değil. Sadece kaynadığını hissettiğim için belirtmek istedim 😄😄Eklemene de gerek yok sonuca etki edeceğini düşündüğüm bi tatlı değil zaten 🤭🤭
Olsun, benim hatam, 2.turdan şans vereceğim, play off elemesi yapmamış futbol takımı misali, direk ikinci tur hakkı olsun 😊🥰Gözden kaçmış olabilir. Sorun değil. Sadece kaynadığını hissettiğim için belirtmek istedim 😄😄Eklemene de gerek yok sonuca etki edeceğini düşündüğüm bi tatlı değil zaten 🤭🤭
😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️Ayva tatlisini bende cok severim, hatta suan kendime kiziyorum niye listeme eklememisim diye.
Hahahha. Peki teşekkürler.Olsun, benim hatam, 2.turdan şans vereceğim, play off elemesi yapmamış futbol takımı misali, direk ikinci tur hakkı olsun 😊🥰
😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Olsun, benim hatam, 2.turdan şans vereceğim, play off elemesi yapmamış futbol takımı misali, direk ikinci tur hakkı olsun 😊🥰
😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Yalnız ikinci tura eklemek kurallara uygun değil. Bir tane gruba şimdiden ekleyip oylamada değiştirme seçeneğini devreye soka bilirizHahahha. Peki teşekkürler.
O zaman son gruba ekleyelim ben oy kullananları ekleyem.Yalnız ikinci tura eklemek kurallara uygun değil. Bir tane gruba şimdiden ekleyip oylamada değiştirme seçeneğini devreye soka biliriz
------
Son grup buna uygun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?