laaa gitt zıbarrrrTahinli Pide tatlı olarak geçiyor mu![]()
Off bi de onun tahinli simidi var işte o da benim favorimTahinli Pide tatlı olarak geçiyor mu![]()
Aslen manisalı mısn?Köyüme gidince yerim bende ege yöresinde meṣhurdur.![]()
Off bi de onun tahinli simidi var işte o da benim favorim![]()
Aslen manisalı mısn?![]()
gel,nce haber etmezsen konuşmam 1 daha senleOoooooo lezziz
------
Denizli![]()
Seviyorum seni bunak adam.Olm sen kendi başına tuhafsın 😁😁😁
Sayemde her telden etkinlikk gördün...
Şarkı, dizi, film, şarkı, dizi, film 😊😊😊
------
Sana şişko diyen taş olurrrr taşşşşş 🤩
Karşılıklı 😎Seviyorum seni bunak adam.![]()
❤❤❤Yabancı tatlı kabul ediyorsan @The_Erinch
Schwarzwäldertorte
Ekli dosyayı görüntüle 120525
Schwedentorte (İsveç Pastası) @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 120526
------
Abi sen öyle bir konu hakkında anket açacaksın ki ankete girmek bile kazanmak demek.![]()
Valla @Alos ben gibi sıralamıṣ bendensin![]()
![]()
Aynen öyle hiç dert etmesinEksik varsa tamamlarız biz @Alos![]()
Allahta seni güldürsün seni Ali ya![]()
İlk aklıma gelen ve listede olmayan Ayva Tatlısı diyorum.
Öncelikle atladığım ve listeye eklemeye unuttuğum için özür dilerimBi tane öneride bulunduk o da dikkate alınmamış. @The_Erinch 🤷🏼♂️
Gözden kaçmış olabilir. Sorun değil. Sadece kaynadığını hissettiğim için belirtmek istedim 😄😄Eklemene de gerek yok sonuca etki edeceğini düşündüğüm bi tatlı değil zaten 🤭🤭Öncelikle atladığım ve listeye eklemeye unuttuğum için özür dilerim
Telafi olarak 2.turda direk bir tane gruba ekleyeceğim 😊😊😊 Uyar mı 🥺
Gözden kaçmış olabilir. Sorun değil. Sadece kaynadığını hissettiğim için belirtmek istedim 😄😄Eklemene de gerek yok sonuca etki edeceğini düşündüğüm bi tatlı değil zaten 🤭🤭
Olsun, benim hatam, 2.turdan şans vereceğim, play off elemesi yapmamış futbol takımı misali, direk ikinci tur hakkı olsun 😊🥰Gözden kaçmış olabilir. Sorun değil. Sadece kaynadığını hissettiğim için belirtmek istedim 😄😄Eklemene de gerek yok sonuca etki edeceğini düşündüğüm bi tatlı değil zaten 🤭🤭
😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️Ayva tatlisini bende cok severim, hatta suan kendime kiziyorum niye listeme eklememisim diye.![]()
Hahahha. Peki teşekkürler.Olsun, benim hatam, 2.turdan şans vereceğim, play off elemesi yapmamış futbol takımı misali, direk ikinci tur hakkı olsun 😊🥰
😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Olsun, benim hatam, 2.turdan şans vereceğim, play off elemesi yapmamış futbol takımı misali, direk ikinci tur hakkı olsun 😊🥰
😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Yalnız ikinci tura eklemek kurallara uygun değil. Bir tane gruba şimdiden ekleyip oylamada değiştirme seçeneğini devreye soka bilirizHahahha. Peki teşekkürler.
O zaman son gruba ekleyelim ben oy kullananları ekleyem.Yalnız ikinci tura eklemek kurallara uygun değil. Bir tane gruba şimdiden ekleyip oylamada değiştirme seçeneğini devreye soka biliriz
------
Son grup buna uygun gibi.