tepsiyi eleyenlerin proğramında ne işim var böyle pis konulara beni çağırmayın rica ediyorum
Hahah protesto ediyorsun @S.G.A.T. ı destekliyorum seni cnmtepsiyi eleyenlerin proğramında ne işim var böyle pis konulara beni çağırmayın rica ediyorum
böyle bir klibe imza atmış grup. Sana da oy vermek yakışır reyiztepsiyi eleyenlerin proğramında ne işim var böyle pis konulara beni çağırmayın rica ediyorum
böyle bir klibe imza atmış grup. Sana da oy vermek yakışır reyiz
ben mi attım oylarıseksendört
kendi kazdığın kuyuya düştün yine, tepsi düşmanı
sana iylik yapacağıma denize atarım iyiliğimi balık bilmezse halık bilir
@Dosi oylar seksendörde
amaç finale çıkarmaktıben mi attım oylarıErgen kız grubuydu Çeyrek'e kadar taşıdık ben bilmem oy verdimSırf bu yüzden @MasacRE- den bir ton laf işittim 1 haftadaDaha ne yapalım
Neyse alacağın olsun Selim.Alırım bunun hesabını
Peki grubun ismini bi kere bile doğru yazmayıp o gariban kızların gönlünü kırmak hangi kitapta yazıyor?amaç finale çıkarmaktıilk başta tepsiye gaz verip sonra gariban kızları yarı yolda bırakmak hangi centilmenlik kitabında yazar
sende mi tumancısın?Duman elenirse finale oy vermem net yarışmanın galiba olmalı.s.s
o hepsiyle benim aramdaki samimiyetten geliyorPeki grubun ismini bi kere bile doğru yazmayıp o gariban kızların gönlünü kırmak hangi kitapta yazıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?