İnşallah çünkü ben yükümü hafifletirme derdindeyimEl altından başlık değiştirme özelliğini almam lazım 🤣🤣🤣🤣
Bundan sonra konularında anket bittiğinde @Emre Ozansoy benim yerime kilit falan vursun. Kendisine duyurulur
İnşallah çünkü ben yükümü hafifletirme derdindeyimEl altından başlık değiştirme özelliğini almam lazım 🤣🤣🤣🤣
Attığım sinir bozucunun sebebini sonuç konusunda yazarım da bu top niye bana atıldı şimdi? Denk geldikçe yaparım o ayrı.İnşallah çünkü ben yükümü hafifletirme derdindeyim
Bundan sonra konularında anket bittiğinde @Emre Ozansoy benim yerime kilit falan vursun. Kendisine duyurulur
Online olan sendin ve konuda olduğun içinAttığım sinir bozucunun sebebini sonuç konusunda yazarım da bu top niye bana atıldı şimdi? Denk geldikçe yaparım o ayrı.
nedense bakıyorum da yeni gelenler anketlere hiiç katılmıyorlarAçıkçası dün yazdım, sürekli foruma gelenlerden, konuya girenler olsaydı. Fındığın şansı olabilirdi.
Aslında forumda olup, etkinliği görüpde oy vermek istemeyen üye çok, sana en az 10 kişi sayarım. Herkesin kendi kişisel tercihi, kimsenin kolundan tutup, zorla oy verdirtemeyiz 😊😊😊nedense bakıyorum da yeni gelenler anketlere hiiç katılmıyorlar
bu konular da sanırım biz dördümüz daha aktifmişiz @Royal_Highness @tekin @ahmetbey
Çok az yazmışsın. Enlerde zaten 50 üye açıklanıyor. Bi de yeterli oy yazmayan senelerdir forumda olan ve daha aktifliğe devam eden 10 küsür üyede var.Aslında forumda olup, etkinliği görüpde oy vermek istemeyen üye çok, sana en az 10 kişi sayarım. Herkesin kendi kişisel tercihi, kimsenin kolundan tutup, zorla oy verdirtemeyiz 😊😊😊
Gene ben mütavazi davranmışım 🤷🤷Çok az yazmışsın. Enlerde zaten 50 üye açıklanıyor. Bi de yeterli oy yazmayan senelerdir forumda olan ve daha aktifliğe devam eden 10 küsür üyede var.
Yakın zamanda 40lı anket oylayan olmuştu ama o da çok nadiren
Başlıktan belli zatenBurası alev alev 🔥🔥🔥 @The_Erinch @Dosi
Bilgisayarda değilim, sadece oy vermeyenleri etiket yapabilir misin lütfen?Başlıktan belli zaten
Olası bir durumda eşitlik olursa iki kazanan olur. Erinç o şekilde ilerletiyor
Ben şimdi yemek yiyeceğim.Bilgisayarda değilim, sadece oy vermeyenleri etiket yapabilir misin lütfen?
Teşekkürler Emrecim.OY KULLANMAK İSTEYENLER İÇİN SON 1 SAAT!
@Aserat @batuhankaralar @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @denizz19 @Angelica @Doğan @Emre Ozansoy @emreemreu @eskici @Fks14 @Forumdash @Gerekli24 @Gizmen @hayret bi şey @Hazem @HeisenBerg @Jonsnow @kerem @Klaus @MayısKralı @MEnes @mesmeso @Mr.At @mrt-06 @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @STAR @Sherlock @slhttnmtl @soo @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @Zortlu Fistan @taksicigazlabiraz1905 @Dante @Canol @Mehmet Can @Emirolojii @AteşBöceği @flashbellek @Crazy Recep @Carpe Diem @TursilMatik @Alemdar @Serdar102 @togi.shahbazi @Alemdar @☪️HolyDemon666 @Vega @BARON疼痛 @ahmetbey @dnzmrtozt ☾☆ @BerzzAnn @Dosi
Acayip heyecanlı bir oylama oluyor6 dakika kaldı olaya gel
Acayip heyecanlı bir oylama oluyor