2025 En Favori KuruYemişde 🔥 Final Zamanı 🔥 | Kaju ⚔️ Antep(Şam) Fıstığı

En Favori KuruYemişde Final Zamanı Kaju & Antep(Şam) Fıstığı

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah çünkü ben yükümü hafifletirme derdindeyim :A
Bundan sonra konularında anket bittiğinde @Emre Ozansoy benim yerime kilit falan vursun. Kendisine duyurulur :A
Attığım sinir bozucunun sebebini sonuç konusunda yazarım da bu top niye bana atıldı şimdi? :A Denk geldikçe yaparım o ayrı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Attığım sinir bozucunun sebebini sonuç konusunda yazarım da bu top niye bana atıldı şimdi? :A Denk geldikçe yaparım o ayrı. :A
Online olan sendin ve konuda olduğun için :A
Tamam tamam bunu genel olarak yazarım. Hem senelerdir sadece ben yapıyorum. Hiç şikayet etmedim :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Son düzenleme:
  • Okudum
Reactions: HollyDemon ☾☆
Aslında forumda olup, etkinliği görüpde oy vermek istemeyen üye çok, sana en az 10 kişi sayarım. Herkesin kendi kişisel tercihi, kimsenin kolundan tutup, zorla oy verdirtemeyiz 😊😊😊
Çok az yazmışsın. Enlerde zaten 50 üye açıklanıyor. Bi de yeterli oy yazmayan senelerdir forumda olan ve daha aktifliğe devam eden 10 küsür üyede var.
Yakın zamanda 40lı anket oylayan olmuştu ama o da çok nadiren

Çok az yazmışsın. Enlerde zaten 50 üye açıklanıyor. Bi de yeterli oy yazmayan senelerdir forumda olan ve daha aktifliğe devam eden 10 küsür üyede var.
Yakın zamanda 40lı anket oylayan olmuştu ama o da çok nadiren
Gene ben mütavazi davranmışım 🤷🤷
İlk üye olduğumda sanırım en Favori film in finali görmüştü o sayıları 🤭🤭🤭

@xdragxx Oooo Aykut efendi, teşrif etmişler 🤣🤣🤣 Hadi canım, kaçmadan iki çerez kap şuradan 😛😛😛😛

Nerelerdesin beee adam, Berk acından doğurdu valla 🤭🤭🤭
kajuya oy atmış sanırım zaten kaliteli biri olduğunu hemen anlamıştım:D hem fenerliymiş hemde kajucuymuş @xdragxx :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,825
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77