En Favori Kadın Oyuncu 2012 | Büyük Final | Sera Tokdemir vs Songül Öden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Favori Kadın Oyuncu 2012 | Büyük Final | Sera Tokdemir vs Songül Öden

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende dikkat ediyordum Sera Tokdemir paylasiyordu ve 3000-5000 civari oy topluyordu her seferinde ki bu normal bir oy, fakat Songul Oden'de boyle bir paylasim yok ve bir anda bukadar oy patlamasi beni sasirtti. sahsi fikrim kapat anketi ve ikisinide birinci sec, amaclarina ulasamasin her kimin hayrani ise.

Evet biliyorum, Sera Tokdemir'in Twitterda zaten 3000 takipçisi var.

Bunlardan nasil iki tanesini seçeyim? Hangisini gerçekten hakettigi ortada degil ki anketlere bakilirsa.

bence sera tokdemir i 1.seç haketti yazık olur konuya baya ilgi göstermiş en iyisi sera tokdemir in 1.seçilmesi

songül öden haketmiştir sonuna kadar sera kim songülle yarışsın sera dünkü oyuncu hak yerini bulmuştur songül ödeni kutluyorum ..

Bencede Sera haketti, hem 3.turdami ne Sera Songul'u gecmis, muhtemelen o hakli bir anketti, cunku oylari normal :)

Anketimiz: En Favori Kadın Oyuncu 2012 | 4.TUR | GRUP D

Sera Tokdemir (Hayat Devam Ediyor) 4.132 48.91%

Meryem Uzerli (Muhteşem Yüzyıl) 516 6.11%

Zerrin Tekindor (Kuzey Güney) 48 0.57%

Songül Öden (Umutsuz Ev Kadınları) 4.075 48.23%

Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 8449.

4. Turda gecmis Sera Tokdemir :)

Sorun sadece burda değil yarı final olsun çeyrek final olsun onlarda da böyle şeyler olmuştu sadece bu konuya özgü değil yani :) Yapan kimse hepsinde yapmış :D

Su anda 0 misafir var. Nihayet, kim yaptiysa birakti. Bunu yapan kisi bir hayran olduguna inanmiyorum..

Yaklaşık 53 bin oy kullanılmış. :D Çok çekişmeli oldu. :D

Cevaplar: 90
Okunma: 3.854
53.000 oy imkansız şike var admin pm atiyorum simdi.

bende pm attım şikenin babasi var burda

yapanlar ip adresinden bulunabilir...

bulunamaya da bilir bu ne 3 misafir var konuda sürekli artıp duruyor şikenin babası var burada

Şike yapılmasi için &26 bin defa f5 çekilmesi lazım bunu kimse yapmaz sistemden kaynaklanan sorunda olabilir

Simdi de tekrar Sera önde. Inanilir gibi degil.

Ben söylüyorum imkansız yeter artık kapat anketi 3 misafir var konuda sabahtan bu ynaa 40000 oy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...