Talep sizden yapması benden. Olmadı bir haftalık bir etkinlik olurBen çok anime karakteri bulurum bu arada, ona girersek çıkamayız yani...
Biz kendilerini sanatçı ve yüz güzelliği üzerinden gösterip, öyle resmettik. Sen hemen işi başka noktalara taşıyorsan benim suçum ne... Bizim derdimiz SABAR...
Yeni kanal açıyorum. Dertlerini paylaş bizimle isimli bir program yaparım konuk olursunAnlatmakla bitmez boşver
İçime sinen bir tercih oldu, forumdaki Zeynep Bastık sevgisini kullanmak istedim. En bilindik performansı da Felaket zaten.Daha gelip sana çemkirecektim ama sonra iyi bir tercih yaptığını gördüm
Benim için fark etmez ama illa talep edeceğim diye de şaapmam yani.Talep sizden yapması benden. Olmadı bir haftalık bir etkinlik olur
Yok öyle bir şey, ben gayet masumane ve Sabarsal duygularla yaklaşıyorum olaya...Hepimiz bir parça sapığız, birbirimizi kandırmaya gerek yok...
@Tolstoyevski onuda dinleyelimBenim için fark etmez ama illa talep edeceğim diye de şaapmam yani.
Yok öyle bir şey, ben gayet masumane ve Sabarsal duygularla yaklaşıyorum olaya...
Puanlamamı verdim. Memnun kalırsın kesin. Özel not yazdımİçime sinen bir tercih oldu, forumdaki Zeynep Bastık sevgisini kullanmak istedim. En bilindik performansı da Felaket zaten.
Yok öyle bir şey, ben gayet masumane ve Sabarsal duygularla yaklaşıyorum olaya...
@Dosi hanım... Gerekli GIF'i alabilir miyiz...
Boş yapıyorsun, yap...@Dosi hanım... Gerekli GIF'i alabilir miyiz...
O kesin yapalım der ben de katılırım zaten kendisine, sorun yok...@Tolstoyevski onuda dinleyelim
Adam bağımsız takılmış ama hepsi demesek bile çoğu gerçekten güzel diyebiliriz...
Anlatmayı pek sevmem benYeni kanal açıyorum. Dertlerini paylaş bizimle isimli bir program yaparım konuk olursun
İsimleri tek yazsana kopyalamak zor mavi spoi olunca
Keyfin bilir hafiflerdinAnlatmayı pek sevmem ben