Ya uyuyacaktım öyle kısa süreli girdim hiç yazmamış olmamak için ilk akla gelenleri yazdım ama anında aklıma geldi kendisi...Saoirse Ronan sonradan mı yazılırmış kardeşim, neyse ki adaşız... Hemen hissettim.![]()
Ya uyuyacaktım öyle kısa süreli girdim hiç yazmamış olmamak için ilk akla gelenleri yazdım ama anında aklıma geldi kendisi...Saoirse Ronan sonradan mı yazılırmış kardeşim, neyse ki adaşız... Hemen hissettim.![]()
Ya uyuyacaktım öyle kısa süreli girdim hiç yazmamış olmamak için ilk akla gelenleri yazdım ama anında aklıma geldi kendisi...![]()
Sende olmadigi icin bilmemen normal.İç güzellik ne be![]()
İlk yazan kapar. Diğerleri başka bulsun![]()
Geriye gitmedim daha. Attığın fotolara isim ekledin mi?![]()
İsimler nerde 😡Çok gizli ve kıymeyli aşivimi açmak durumunda kalacağım, sağlık olsun...Dur şuraya bir iki iliştireyim bir şeyler, ön izleme kıvamında.
@Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 84634
Ekli dosyayı görüntüle 84635
Bilmiyorum bu aralar beni sana benzetenler de oldu.Yine içine Dosi'mi kaçtı diyeceğim çünkü benim böyle benzetmelerimde meşhurdur 😱
Tespit 10 numara ama![]()
Çözeriz o işi.![]()
Aynı andaİsimler nerde 😡
Alınganlık olarak mı 😱Bilmiyorum bu aralar beni sana benzetenler de oldu.
Kismet isiyse disi da icine sinmeli tabii ama kriterlerine uyan birini bulup onun da senden hoslanmasini saglamak zor is.![]()
Olsa neye yarar kiSende olmadigi icin bilmemen normal.![]()
Emre isim eklermisin yoksa liste dışı kalır😏Tarafımız şimdiden belli şöyle dursun... Ekli dosyayı görüntüle 84631Ekli dosyayı görüntüle 84632Ekli dosyayı görüntüle 84633
Keşke onu ilk yapsaydınHer grupta 1 isim oylasanda olur. Bu bitsin sıra yerli yakışıklılara gelecek![]()
Niye bu kadar karamsarsin?Olsa neye yarar kidünyayı iyilik mi kurtaracak
![]()
Katheryn WinnickEmre isim eklermisin yoksa liste dışı kalır😏
Önce onları pamuğa çevireyim sonra yapayım dedim. İlk o olsaydı burun kıvırırlardıKeşke onu ilk yapsaydın![]()
Haklısın canım .ssÖnce onları pamuğa çevireyim sonra yapayım dedim. İlk o olsaydı burun kıvırırlardı![]()
Hayattan umudumu kestimNiye bu kadar karamsarsin?
Evet dünyayi iyilik kurtaracak var mi bir itirazin?![]()