Ya uyuyacaktım öyle kısa süreli girdim hiç yazmamış olmamak için ilk akla gelenleri yazdım ama anında aklıma geldi kendisi...Saoirse Ronan sonradan mı yazılırmış kardeşim, neyse ki adaşız... Hemen hissettim.
Ya uyuyacaktım öyle kısa süreli girdim hiç yazmamış olmamak için ilk akla gelenleri yazdım ama anında aklıma geldi kendisi...Saoirse Ronan sonradan mı yazılırmış kardeşim, neyse ki adaşız... Hemen hissettim.
Ya uyuyacaktım öyle kısa süreli girdim hiç yazmamış olmamak için ilk akla gelenleri yazdım ama anında aklıma geldi kendisi...
Sende olmadigi icin bilmemen normal.İç güzellik ne be
İlk yazan kapar. Diğerleri başka bulsun
Geriye gitmedim daha. Attığın fotolara isim ekledin mi?
İsimler nerde 😡Çok gizli ve kıymeyli aşivimi açmak durumunda kalacağım, sağlık olsun... Dur şuraya bir iki iliştireyim bir şeyler, ön izleme kıvamında. @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 84634
Ekli dosyayı görüntüle 84635
Bilmiyorum bu aralar beni sana benzetenler de oldu.Yine içine Dosi'mi kaçtı diyeceğim çünkü benim böyle benzetmelerimde meşhurdur 😱
Tespit 10 numara ama
Çözeriz o işi.
Aynı andaİsimler nerde 😡
Alınganlık olarak mı 😱Bilmiyorum bu aralar beni sana benzetenler de oldu.
Kismet isiyse disi da icine sinmeli tabii ama kriterlerine uyan birini bulup onun da senden hoslanmasini saglamak zor is.
Olsa neye yarar ki dünyayı iyilik mi kurtaracakSende olmadigi icin bilmemen normal.
Emre isim eklermisin yoksa liste dışı kalır😏Tarafımız şimdiden belli şöyle dursun... Ekli dosyayı görüntüle 84631Ekli dosyayı görüntüle 84632Ekli dosyayı görüntüle 84633
Bilmiyorum @dreamy'di sanirim benzeten.Alınganlık olarak mı 😱
Keşke onu ilk yapsaydınHer grupta 1 isim oylasanda olur. Bu bitsin sıra yerli yakışıklılara gelecek
Niye bu kadar karamsarsin?Olsa neye yarar ki dünyayı iyilik mi kurtaracak
Katheryn WinnickEmre isim eklermisin yoksa liste dışı kalır😏
Önce onları pamuğa çevireyim sonra yapayım dedim. İlk o olsaydı burun kıvırırlardıKeşke onu ilk yapsaydın
Haklısın canım .ssÖnce onları pamuğa çevireyim sonra yapayım dedim. İlk o olsaydı burun kıvırırlardı
Hayattan umudumu kestimNiye bu kadar karamsarsin?
Evet dünyayi iyilik kurtaracak var mi bir itirazin?
Herşey planlı projeliHaklısın canım .ss