Genelde mesajlarını okumadığım için görmemişimdir o lafı onun kullandığını.
Seninle güzellik anlayışlarımiz farklı desene ona güzel diyosan bana ne dersin bilmem ben ondan güzelim çünkü![]()
Şimdi bu mesajı hemen nerde bulduğumu sorma ama ilk kullandığı tarih 2 sene önceydi. Ondan sonra defalarca seninki ile bire bir aynı yazıyorduGenelde mesajlarını okumadığım için görmemişimdir o lafı onun kullandığını.Ve burada bence gayet doğru bir cümle.
![]()
Hiçbir zaman görmedim o tarz bir cümle kullandığını ve ben normal günlük hayatta çok kullanırım bu cümleyi.Şimdi bu mesajı hemen nerde bulduğumu sorma ama ilk kullandığı tarih 2 sene önceydi. Ondan sonra defalarca seninki ile bire bir aynı yazıyordu![]()
O mavi gözlü güzelden daha güzel olduğun konusunda hemfikirim bu aradaHiçbir zaman görmedim o tarz bir cümle kullandığını ve ben normal günlük hayatta çok kullanırım bu cümleyi.Karşı tarafla dalga geçmek için genellikle...
![]()
Üzüldümozaman bunu telafi mesajı olarak gör :S bu güzeli listeye alalım ama ismini bilmiyorum. Siz hakimsinizdir
@MasacRE
@Sherlock beyciğim sakın spoilerı açma. Ben yaptım o hatayı sen yapma...
Senin adaşın kendini onunla kıyasladı güzellik açısındanMaalesef o gaflete düştüm Utku beyciğim, ulan @destere yakıştı mı sana...)
(Alıntı yaparken bir kere daha çıktı...)
Senin adaşın kendini onunla kıyasladı güzellik açısından![]()
O mavi gözlü şahsa güzel demesen daha iyiydi ama neyse...O mavi gözlü güzelden daha güzel olduğun konusunda hemfikirim bu arada![]()
Çılgınlık mı... Kardeş benim yaptığım tek şey gerçekleri açıklamak, başka bir şey değil...Adaşım kendini iyice deliliğe vurdu Dosi hanım, şaşırmıyorum artık yaptığı bu çılgınlıklara.![]()
Kız nerden çıktı bu mesaj 😱Şimdi bu mesajı hemen nerde bulduğumu sorma ama ilk kullandığı tarih 2 sene önceydi. Ondan sonra defalarca seninki ile bire bir aynı yazıyordu![]()
YAPMA...Adaşım mavi göz sever...
Geçenlerde konuya ışınlandım ve hoşuma gitti muhabbetimiz kaydetmiştim. MEnes'te o tarz konuşunca alıntıladımKız nerden çıktı bu mesaj 😱
Ne zaman yazmışım o mesajı.Geçenlerde konuya ışınlandım ve hoşuma gitti muhabbetimiz kaydetmiştim. MEnes'te o tarz konuşunca alıntıladım![]()
Oka basarsan ışınlanırdınNe zaman yazmışım o mesajı.![]()
Heemen bakıyorum.Oka basarsan ışınlanırdın2 sene önceydi ,
![]()
Yok değişmedi. Pazar gece yarısı açmaya başlarım7 Haziran'da kura çekimini gerçekleştirip grupları belirledikten sonra, 8 Haziran'da oylamaya başlarız.
tarih değişmediyse sabırsızlıkla bekliyorum @Dosi