YAPMA...
Yahu mesajıma cevap versene :S bir önceki sayfada. Yüz güzelliği ile alakalı olan😏Tanımamam normalmiş oynadığı hiçbir filmi izlememişim doğru düzgünBi Prestige izledim o da baya oldu
![]()
Ta kendisiBir tahminim var ama yok yok, o değildir.![]()
Düşünmek bile istemesem de maalesef o Şerlok beyciğimBir tahminim var ama yok yok, o değildir.![]()
Bir yandan dizi izliyorum soriYahu mesajıma cevap versene :S bir önceki sayfada. Yüz güzelliği ile alakalı olan😏
@Sherlock benden taraf olup ona laf çarptığını anlamamışBir yandan dizi izliyorum soriEvet yüz güzelliğine bakalım yoksa iş çığrından çıkar
![]()
Düşünmek bile istemesem de maalesef o Şerlok beyciğim![]()
Bir yandan dizi izliyorum soriEvet yüz güzelliğine bakalım yoksa iş çığrından çıkar
![]()
ÜzüldümParamparçayım...
Birden aklıma esti bu foto ve bulmak zor olmadıYAPMA... (Heeey gidi günler hey... @destere iyi bir troldü...)
Kanım dondu...
Dün beni sinir ettiniz oh olsunKanım dondu...
Bu zamana kadar açılmamış demek ha hayretDün beni sinir ettiniz oh olsun
Bu arada 5 yıl sonra nihayet sözlükte konum açıldı. Bir ara uğra![]()
AynenBu zamana kadar açılmamış demek ha hayret![]()
Bir insanın aklında neden birden bu foto eser ki... Tüylerim ürperdi görünce yine yeniden...Birden aklıma esti bu foto ve bulmak zor olmadı![]()
Ozaman ki tepkini okuyunca tekrar bi güldüm bu sabah![]()
Çünkü bu aralar En Favori Güzel ile alakalı olduğumuz içinBir insanın aklında neden birden bu foto eser ki... Tüylerim ürperdi görünce yine yeniden...![]()
Güzel mi... Ben ondan daha güzelim NET...Çünkü bu aralar En Favori Güzel ile alakalı olduğumuz içino da bir güzel sonuçta
![]()