Amanda'yı es geçtin şunlar dursun bir köşeden eklemeyeceğim 7 Haziran'da bakarız @MasacRESize sıralı liste veriyorum.
Eva Green
Diane Kruger
Deborah Ann Woll
Sienna Miller
Nina Dobrev
Olga Kurylenko
Amanda'yı es geçtin şunlar dursun bir köşeden eklemeyeceğim 7 Haziran'da bakarız @MasacRESize sıralı liste veriyorum.
Eva Green
Diane Kruger
Deborah Ann Woll
Sienna Miller
Nina Dobrev
Olga Kurylenko
Amanda'yı es geçtin şunlar dursun bir köşeden eklemeyeceğim 7 Haziran'da bakarız @MasacRE
Tehdit ha 😡Konuları da Utku beyciğim açacak herhalde. @MasacRE
Tehdit ha 😡
tamam ya halederiz sorun değil. Hemen ekliyorum:/
Bir daha olmasın 😡Tehdit, şantaj... İşim olmaz Dosi hanım böyle şeylerle. (Bir şey yazmama gerek yok herhalde. )
Bu kütükler sözümü çiğniyorlar hepOlur son hakkımı Amanda’ya kullanayım o zaman güzel kadınmış.
E @MasacRE güzel bir öneride bulunmuş ben de değerlendirmek istedim. Her şey senin etkinliğinin kalitesi için.Bu kütükler sözümü çiğniyorlar hep
Yine istedikleri oldu
Yüzü güzelleri seçiyoruz geçen senede ki gibiÇok saçma bir kriter. 😱 Sadece yüz kısmı mı olacak. 😱
Etkinliğin yerli versiyonunda böyle bir kural yoktu diye hatırlıyorum. Kim bulandırdı senin aklını.Yüzü güzelleri seçiyoruz geçen senede ki gibi
Karışma bana
Yerli versiyonunu da ben yönettim. Bu bizzat benim kuralımdı zatenEtkinliğin yerli versiyonunda böyle bir kural yoktu diye hatırlıyorum. Kim bulandırdı senin aklını.
Kesinlikle çok saçma Neyse en kötü ihtimal konuların içine doldururuz biz de asıl önemli olan kısımlarıÇok saçma bir kriter. 😱 Sadece yüz kısmı mı olacak. 😱
Benim açacağım konularda insanların gözleri bayram edecek, rahat olun.
En sevdiğimiz üye Sherlock imdadımıza yetişecek gibi...Kesinlikle çok saçma Neyse en kötü ihtimal konuların içine doldururuz biz de asıl önemli olan kısımları
Tamamdır ekliyorum😊7 isim hakkım doldu ama belki liste eksik kalır yada birileri eklemek ister diye yazmak istedim.
Eva Mendes. Fahriye Evcen gibi benli ve güzellerdenEkli dosyayı görüntüle 85306
Ve Despacito ile tanıdığımız Zuleyka Rivera. Missmiş zaten. Amerika tarayıcıdan baktım oyuncu gözüküyor. Umarım dahil eder birileri.
Ekli dosyayı görüntüle 85307