YAPMA...
Yahu mesajıma cevap versene :S bir önceki sayfada. Yüz güzelliği ile alakalı olan😏Tanımamam normalmiş oynadığı hiçbir filmi izlememişim doğru düzgünBi Prestige izledim o da baya oldu
Ta kendisiBir tahminim var ama yok yok, o değildir.
Düşünmek bile istemesem de maalesef o Şerlok beyciğimBir tahminim var ama yok yok, o değildir.
Bir yandan dizi izliyorum soriYahu mesajıma cevap versene :S bir önceki sayfada. Yüz güzelliği ile alakalı olan😏
@Sherlock benden taraf olup ona laf çarptığını anlamamışBir yandan dizi izliyorum soriEvet yüz güzelliğine bakalım yoksa iş çığrından çıkar
Düşünmek bile istemesem de maalesef o Şerlok beyciğim
Bir yandan dizi izliyorum soriEvet yüz güzelliğine bakalım yoksa iş çığrından çıkar
ÜzüldümParamparçayım...
Birden aklıma esti bu foto ve bulmak zor olmadıYAPMA... (Heeey gidi günler hey... @destere iyi bir troldü...)
Kanım dondu...
Dün beni sinir ettiniz oh olsunKanım dondu...
Bu zamana kadar açılmamış demek ha hayretDün beni sinir ettiniz oh olsun
Bu arada 5 yıl sonra nihayet sözlükte konum açıldı. Bir ara uğra
AynenBu zamana kadar açılmamış demek ha hayret
Bir insanın aklında neden birden bu foto eser ki... Tüylerim ürperdi görünce yine yeniden...Birden aklıma esti bu foto ve bulmak zor olmadı
Ozaman ki tepkini okuyunca tekrar bi güldüm bu sabah
Çünkü bu aralar En Favori Güzel ile alakalı olduğumuz içinBir insanın aklında neden birden bu foto eser ki... Tüylerim ürperdi görünce yine yeniden...
Güzel mi... Ben ondan daha güzelim NET...Çünkü bu aralar En Favori Güzel ile alakalı olduğumuz içino da bir güzel sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?