En Favori Güzel Uluslararası (Yabancı Oyuncu) Başlıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen sen sen nasıl böyle bir hata yaparsın 😱 Başlığa bile OYUNCU diye ekledik

Reactions: Tolstoyevski
Tamamdır
7 hakkın var ve öneriyle gelenlerin listesi ilk mesajda spoi kutusunda
Birkaç kişi daha yazsın çünkü aklımda yediden fazla kişi var. Belki birileri bazılarını ekler o zaman eksikleri kendim tamamlarım.
Ne zamana kadar sondu.

Reactions: Dosi
Reactions: MEnes and Dosi
Birkaç kişi daha yazsın çünkü aklımda yediden fazla kişi var. Belki birileri bazılarını ekler o zaman eksikleri kendim tamamlarım.
Ne zamana kadar sondu.
6 Haziran son gün
yedekte de önerebilirsşn. Sonra öneri süresi bitince dengeleme adına sonradan ekleyebilirim

Reactions: dreamy

Herkesin önerilerini alırız, ardından hiç oyunculuk deneyimleri olmayanları eleriz diye düşünmüştüm ben.

6 Haziran son gün
yedekte de önerebilirsşn. Sonra öneri süresi bitince dengeleme adına sonradan ekleyebilirim
Yok ben yine de riske atmak istemiyorum. Hepsi de etkinlikte olması gereken isimler.
İyi bari 6 Haziran’a daha çok varmış beklerim ben.

Yok ben yine de riske atmak istemiyorum. Hepsi de etkinlikte olması gereken isimler.
İyi bari 6 Haziran’a daha çok varmış beklerim ben.
Sen yinede 4 haziranda öner. İlk günler önerir herhalde herkes

Reactions: dreamy
Sana da zorluk çıkmaması için daha erken atarım tmm.
Bu sene @Sherlock u aldım yanıma. Geçen sene 270 mi ne güzel vardı. @MasacRE bir anda zaten 100 güzel önermişti

Bu sene ondan sınır koydum

@Sherlock ile dün küsmüştüm. Menfaat için barıştım
sadece afiş vs yardım edeceğini sanıyor ama final turlarına kadar ona açtırıp finali sunup tüm teşekkürrü kendime alacağım
@MEnes @Tolstoyevski

Dikkat... dikkatli olmak... ve biz.... Gerekli açıklamayı bu konuda büyük üstat olan @MEnes üstada bırakıyorum...
Niye, sen kendini iyi ifade edemiyormusun
şu @MEnes e her konuda lider muamelesi yapmayın, sonra Egones oluyor
@Sherlock @Maskeli Fedai
Yoldaşım da gereken cevabı vermiş bir sonraki mesajında ama dediği gibi bizim işimiz ekip ruhu şeklinde hareket etmek, böyle ifade etmesi daha doğru olmuş... Evet ben Egones'im belki ama bunu yoldaşlarım değil ben sağlıyorum...
Bu ekibi bir araya getiren kişi olarak liderlik taslamak belki de hoşuma gidiyor diyebiliriz...

Konuyla ilgili açıklamaya gelecek olursak... Konudaki detayları ve ince nüansları tümüyle okuyup ona göre hareket etmekte genelde insanlarımız ve hatta bazen SABARİST yoldaşlarım bile eksik kalabiliyor. Bunu ancak benim gibi çılgın ve ruh hastası olup tüm her şeyi (işine gelen tüm her şeyi...
) en ince detayına kadar inceleyenler yapar diyebilirim... Yani bu yüzden yoldaşıma gösterdiğin tepki biraz manasız kalmış diyebiliriz...
(Açıklamada topu üstüme almak için yoldaşlarımı gömdüm ama bundan keyif aldım sanki...
)

Menfaat ilişkisinin de bu kadarı, ahahahaha...

Tam beklediğim hareket. Konu Dosi olunca hepiniz birlik ve beraberlik oluyorsunuz

Neyseki sizden kurtuldum

@Tolstoyevski işin içinden çıkamadığı için sana pası attı

Tam beklediğim hareket. Konu Dosi olunca hepiniz birlik ve beraberlik oluyorsunuz

Neyseki sizden kurtuldum

@Tolstoyevski işin içinden çıkamadığı için sana pası attı
Sen de genelde en ufak hatada hemen çılgınca saldırıya geçtiğin için aranıyorsun resmen...
Biz de dört koldan bunu fırsata çevirip bir şeyler yapıyoruz işte...
Bizden kurtuluşun olduğunu düşünmen çok masumca bir davranış, teklif yok ısrar var modumuz devam edecektir... @Tolstoyevski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...