Hepsi oyuncuHepsi oyuncudur umarım. @Tolstoyevski arya manken sıkıştırmış
Hepsi oyuncuHepsi oyuncudur umarım. @Tolstoyevski arya manken sıkıştırmış
Sen sen sen nasıl böyle bir hata yaparsın 😱 Başlığa bile OYUNCU diye ekledikEvet amacım senin projene darbe yapmaktı ve bunu bir Truva atı işleviyle bir kadınla başarmak istedim... böylesine gizli ve haince bir kaos planım... ne yazık ki... herkesi kendi gibi sananlar tarafından ifşa edildi.... kahroldum... bittim... şu an emniyette hesap veriyorum.... Elveda...
Şaka bir yana oyuncu değil sadece mankenmiş. İş kazası diyelim, 8-9 isim tek tek bulmak için çabalarken demek ki büyülendik bir an nereye düştük diye ve olan oldu.
Teşekkürler öneriler için. Haftaya oylarınHepsi oyuncu
Dikkat... dikkatli olmak... ve biz.... Gerekli açıklamayı bu konuda büyük üstat olan @MEnes üstada bırakıyorum...Sen sen sen nasıl böyle bir hata yaparsın 😱 Başlığa bile OYUNCU diye ekledik
Niye, sen kendini iyi ifade edemiyormusun şu @MEnes e her konuda lider muamelesi yapmayın, sonra Egones oluyor @Sherlock @Maskeli FedaiDikkat... dikkatli olmak... ve biz.... Gerekli açıklamayı bu konuda büyük üstat olan @MEnes üstada bırakıyorum...
Birkaç kişi daha yazsın çünkü aklımda yediden fazla kişi var. Belki birileri bazılarını ekler o zaman eksikleri kendim tamamlarım. Ne zamana kadar sondu.Tamamdır 7 hakkın var ve öneriyle gelenlerin listesi ilk mesajda spoi kutusunda
Demek ki zorda kalınca pası birbirimize atarak terlemeden kurtuluyoruz işin içinden... dayanışma ve ekip ruhu... işin içinden sıyrılmak için topu ötekine atmak... @MEnesNiye, sen kendini iyi ifade edemiyormusun şu @MEnes e her konuda lider muamelesi yapmayın, sonra Egones oluyor @Sherlock @Maskeli Fedai
6 Haziran son gün yedekte de önerebilirsşn. Sonra öneri süresi bitince dengeleme adına sonradan ekleyebilirimBirkaç kişi daha yazsın çünkü aklımda yediden fazla kişi var. Belki birileri bazılarını ekler o zaman eksikleri kendim tamamlarım. Ne zamana kadar sondu.
Liste ve dikkatin için teşekkürler. @Tolstoyevski önerdi. Kendisinden açıklama bekliyoruz.
Ben hakim değilim yabancı isimlere, önerileri anında ekliyorum ama @xdragxx paylaşırken de sonradan kontrol edeceğimi @Sherlock 'a da danışacağımı belirtmiştim. Olmadı listeyi tamamlayınca öneren üyeleri etiketlerim bakarsınız siz de.Yine de olurda anketlerde gözden kaçan olursa belirtildiğinde anında eleriz.
Baya isim önermişsin. Öneri süresi tamamlanınca eksiklik olursa veya grupları dengeleme adına onlara da yer veririm
@Tolstoyevski eski zaman oyuncusuda önermişti de onların bu zamanın oyuncusu olmadığını farkedip eklememiştim sen ve @Turkuazz yokluğumda gerekli açıklamayı yapmışsınız. Teşekkürler
Yok ben yine de riske atmak istemiyorum. Hepsi de etkinlikte olması gereken isimler. İyi bari 6 Haziran’a daha çok varmış beklerim ben.6 Haziran son gün yedekte de önerebilirsşn. Sonra öneri süresi bitince dengeleme adına sonradan ekleyebilirim
Yine aynı düşünmüşüzHerkesin önerilerini alırız, ardından hiç oyunculuk deneyimleri olmayanları eleriz diye düşünmüştüm ben.
Yine aynı düşünmüşüz
Sen yinede 4 haziranda öner. İlk günler önerir herhalde herkesYok ben yine de riske atmak istemiyorum. Hepsi de etkinlikte olması gereken isimler. İyi bari 6 Haziran’a daha çok varmış beklerim ben.
Zaten anca bana karşı birlik olunDemek ki zorda kalınca pası birbirimize atarak terlemeden kurtuluyoruz işin içinden... dayanışma ve ekip ruhu... işin içinden sıyrılmak için topu ötekine atmak... @MEnes
Sana da zorluk çıkmaması için daha erken atarım tmm.Sen yinede 4 haziranda öner. İlk günler önerir herhalde herkes
Bu sene @Sherlock u aldım yanıma. Geçen sene 270 mi ne güzel vardı. @MasacRE bir anda zaten 100 güzel önermiştiSana da zorluk çıkmaması için daha erken atarım tmm.
Dikkat... dikkatli olmak... ve biz.... Gerekli açıklamayı bu konuda büyük üstat olan @MEnes üstada bırakıyorum...
Yoldaşım da gereken cevabı vermiş bir sonraki mesajında ama dediği gibi bizim işimiz ekip ruhu şeklinde hareket etmek, böyle ifade etmesi daha doğru olmuş... Evet ben Egones'im belki ama bunu yoldaşlarım değil ben sağlıyorum... Bu ekibi bir araya getiren kişi olarak liderlik taslamak belki de hoşuma gidiyor diyebiliriz...Niye, sen kendini iyi ifade edemiyormusun şu @MEnes e her konuda lider muamelesi yapmayın, sonra Egones oluyor @Sherlock @Maskeli Fedai
Menfaat ilişkisinin de bu kadarı, ahahahaha...Bu sene @Sherlock u aldım yanıma. Geçen sene 270 mi ne güzel vardı. @MasacRE bir anda zaten 100 güzel önermişti
Bu sene ondan sınır koydum
@Sherlock ile dün küsmüştüm. Menfaat için barıştım sadece afiş vs yardım edeceğini sanıyor ama final turlarına kadar ona açtırıp finali sunup tüm teşekkürrü kendime alacağım @MEnes @Tolstoyevski
Tam beklediğim hareket. Konu Dosi olunca hepiniz birlik ve beraberlik oluyorsunuzYoldaşım da gereken cevabı vermiş bir sonraki mesajında ama dediği gibi bizim işimiz ekip ruhu şeklinde hareket etmek, böyle ifade etmesi daha doğru olmuş... Evet ben Egones'im belki ama bunu yoldaşlarım değil ben sağlıyorum... Bu ekibi bir araya getiren kişi olarak liderlik taslamak belki de hoşuma gidiyor diyebiliriz...
Konuyla ilgili açıklamaya gelecek olursak... Konudaki detayları ve ince nüansları tümüyle okuyup ona göre hareket etmekte genelde insanlarımız ve hatta SABARİST yoldaşlarım bile eksik kalabiliyor. Bunu ancak benim gibi çılgın ve ruh hastası olup tüm her şeyi (işine gelen tüm her şeyi... ) en ince detayına kadar inceleyenler yapar diyebilirim... Yani bu yüzden yoldaşıma gösterdiğin tepki biraz manasız kalmış diyebiliriz... (Açıklamada topu üstüme almak için yoldaşlarımı gömdüm ama bundan keyif aldım sanki... )
Sen de genelde en ufak hatada hemen çılgınca saldırıya geçtiğin için aranıyorsun resmen... Biz de dört koldan bunu fırsata çevirip bir şeyler yapıyoruz işte... Bizden kurtuluşun olduğunu düşünmen çok masumca bir davranış, teklif yok ısrar var modumuz devam edecektir... @TolstoyevskiTam beklediğim hareket. Konu Dosi olunca hepiniz birlik ve beraberlik oluyorsunuz
Neyseki sizden kurtuldum
@Tolstoyevski işin içinden çıkamadığı için sana pası attı