Üst Tura çıkan:
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara
Yvonne nasıl çıkamaz ya. Paramparçayım... @Sherlock beyciğim tuzak kurmuş resmen koyduğu fotoyla. Bula bula bu fotoyu mu buldun Şerlok beyciğim...Üst Tura çıkan:
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara
Güzel Alba Flores faciası yaşanmamışÜst Tura çıkan:
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara
Oh be Sherlock beyede foto için laf atanlar varYvonne nasıl çıkamaz ya. Paramparçayım... @Sherlock beyciğim tuzak kurmuş resmen koyduğu fotoyla. Bula bula bu fotoyu mu buldun Şerlok beyciğim...
![]()
Forumca bu utançla yaşayamazdık sori
Çok çocuksu çıkmış burada, eski bir foto gibiOh be Sherlock beyede foto için laf atanlar var![]()
2. Tura elimi sürmeyeceğim galiba?Çok çocuksu çıkmış burada, eski bir foto gibi2. turda benim şu foto işine de bir el atmam gerekecek
@Sherlock
Çok çocuksu çıkmış burada, eski bir foto gibi2. turda benim şu foto işine de bir el atmam gerekecek
@Sherlock
İşte sıkıntı da o Şerlok beyciğim, bu foto baya eski duruyor. Yeni halinden de iyi bir foto çıkardıÇok eski hallerini alamıyorum maalesef Utku beyciğim, yoksa ben de biliyorum Chuck'taki hallerinin fotoğraflarıyla konuyu açmayı.![]()
Ya sen o iş için niye acele ettin2. Tura elimi sürmeyeceğim galiba?
Sen favori erkek konusuna bir uğra. Tüm dengem şaştı![]()
Hemen başlamayacakrım ki. Sadece liste önden oluşsun dedim. Bi de ben kafaya esince ara verip duruyorum. Beni yoklayıp duruyor o düşünce ve işi yarım bırakmama adına ona da el atayım dedimYa sen o iş için niye acele ettinÖnce bir şu güzeller işi bitseydi, ondan sonra girişirdin erkek yarıştırmaya
![]()
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki erkek yarışmasınıHemen başlamayacakrım ki. Sadece liste önden oluşsun dedim. Bi de ben kafaya esince ara verip duruyorum. Beni yoklayıp duruyor o düşünce ve işi yarım bırakmama adına ona da el atayım dedimTemmuzda en azından altifliği azaltacağım o kesin ve bunu başarmanın yoluda konular açmamaktan geçiyor
![]()
İşte sıkıntı da o Şerlok beyciğim, bu foto baya eski duruyor. Yeni halinden de iyi bir foto çıkardıNeyse sağlık olsun ne yapalım
![]()
Burun reisin 5 oy alması bile kan dondurucu Şerlok beyciğimBu grupta işi her türlü zordu Utku beyciğim, yapacak bir şey yok.Neyse ki burun reis çıkmadı.
![]()
2 Hafta Sonra. Ozamana kadar güzeller final turlarında olurlarNe zaman yapmayı düşünüyorsun peki erkek yarışmasını![]()
E o zaman Temmuz'da da konu açmalara devam etmiş olacaksın2 Hafta Sonra. Ozamana kadar güzeller final turlarında olurlarAserat'ı ortak yaptım bu kez kendime
![]()
Temmuzun ilk haftası sorun değil. Tek tük konu kalırE o zaman Temmuz'da da konu açmalara devam etmiş olacaksınNeyse şöyle bir baktım da kaos çıkmış gibi yine. Bir detaylı incelemek lazım konuyu
![]()