2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 1. Tur - 7. Grup

Hangi 4 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Tura çıkan:
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara

Üst Tura çıkan:
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara
Yvonne nasıl çıkamaz ya. Paramparçayım... @Sherlock beyciğim tuzak kurmuş resmen koyduğu fotoyla. Bula bula bu fotoyu mu buldun Şerlok beyciğim...

yvonne-strahovski-jpg.85483

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Çok eski hallerini alamıyorum maalesef Utku beyciğim, yoksa ben de biliyorum Chuck'taki hallerinin fotoğraflarıyla konuyu açmayı. :A
İşte sıkıntı da o Şerlok beyciğim, bu foto baya eski duruyor. Yeni halinden de iyi bir foto çıkardı :A Neyse sağlık olsun ne yapalım :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
2. Tura elimi sürmeyeceğim galiba? :A
Sen favori erkek konusuna bir uğra. Tüm dengem şaştı :F
Ya sen o iş için niye acele ettin :A Önce bir şu güzeller işi bitseydi, ondan sonra girişirdin erkek yarıştırmaya :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ya sen o iş için niye acele ettin :A Önce bir şu güzeller işi bitseydi, ondan sonra girişirdin erkek yarıştırmaya :A
Hemen başlamayacakrım ki. Sadece liste önden oluşsun dedim. Bi de ben kafaya esince ara verip duruyorum. Beni yoklayıp duruyor o düşünce ve işi yarım bırakmama adına ona da el atayım dedim :A Temmuzda en azından altifliği azaltacağım o kesin ve bunu başarmanın yoluda konular açmamaktan geçiyor :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Hemen başlamayacakrım ki. Sadece liste önden oluşsun dedim. Bi de ben kafaya esince ara verip duruyorum. Beni yoklayıp duruyor o düşünce ve işi yarım bırakmama adına ona da el atayım dedim :A Temmuzda en azından altifliği azaltacağım o kesin ve bunu başarmanın yoluda konular açmamaktan geçiyor :A
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki erkek yarışmasını :A

• Beğendim
2 Hafta Sonra. Ozamana kadar güzeller final turlarında olurlar :A Aserat'ı ortak yaptım bu kez kendime :A
E o zaman Temmuz'da da konu açmalara devam etmiş olacaksın :A Neyse şöyle bir baktım da kaos çıkmış gibi yine. Bir detaylı incelemek lazım konuyu :A

• Güldürdün
E o zaman Temmuz'da da konu açmalara devam etmiş olacaksın :A Neyse şöyle bir baktım da kaos çıkmış gibi yine. Bir detaylı incelemek lazım konuyu :A
Temmuzun ilk haftası sorun değil. Tek tük konu kalır :A
Aserat tutturdu 100 olsun, ben de gel ozaman sen aç başta dedim :A yoksa 60'da kepenk kapatacaktım :A
Kaosun alası oldu :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir