Üst Tura çıkan:
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara
Yvonne nasıl çıkamaz ya. Paramparçayım... @Sherlock beyciğim tuzak kurmuş resmen koyduğu fotoyla. Bula bula bu fotoyu mu buldun Şerlok beyciğim...Üst Tura çıkan:
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara
Güzel Alba Flores faciası yaşanmamışÜst Tura çıkan:
Elizabeth Olsen
Saoirse Ronan
Ana de Armas
Rooney Mara
Oh be Sherlock beyede foto için laf atanlar varYvonne nasıl çıkamaz ya. Paramparçayım... @Sherlock beyciğim tuzak kurmuş resmen koyduğu fotoyla. Bula bula bu fotoyu mu buldun Şerlok beyciğim...
Forumca bu utançla yaşayamazdık sori
Çok çocuksu çıkmış burada, eski bir foto gibi 2. turda benim şu foto işine de bir el atmam gerekecek @SherlockOh be Sherlock beyede foto için laf atanlar var
2. Tura elimi sürmeyeceğim galiba?Çok çocuksu çıkmış burada, eski bir foto gibi 2. turda benim şu foto işine de bir el atmam gerekecek @Sherlock
Çok çocuksu çıkmış burada, eski bir foto gibi 2. turda benim şu foto işine de bir el atmam gerekecek @Sherlock
İşte sıkıntı da o Şerlok beyciğim, bu foto baya eski duruyor. Yeni halinden de iyi bir foto çıkardı Neyse sağlık olsun ne yapalımÇok eski hallerini alamıyorum maalesef Utku beyciğim, yoksa ben de biliyorum Chuck'taki hallerinin fotoğraflarıyla konuyu açmayı.
Ya sen o iş için niye acele ettin Önce bir şu güzeller işi bitseydi, ondan sonra girişirdin erkek yarıştırmaya2. Tura elimi sürmeyeceğim galiba?
Sen favori erkek konusuna bir uğra. Tüm dengem şaştı
Hemen başlamayacakrım ki. Sadece liste önden oluşsun dedim. Bi de ben kafaya esince ara verip duruyorum. Beni yoklayıp duruyor o düşünce ve işi yarım bırakmama adına ona da el atayım dedim Temmuzda en azından altifliği azaltacağım o kesin ve bunu başarmanın yoluda konular açmamaktan geçiyorYa sen o iş için niye acele ettin Önce bir şu güzeller işi bitseydi, ondan sonra girişirdin erkek yarıştırmaya
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki erkek yarışmasınıHemen başlamayacakrım ki. Sadece liste önden oluşsun dedim. Bi de ben kafaya esince ara verip duruyorum. Beni yoklayıp duruyor o düşünce ve işi yarım bırakmama adına ona da el atayım dedim Temmuzda en azından altifliği azaltacağım o kesin ve bunu başarmanın yoluda konular açmamaktan geçiyor
İşte sıkıntı da o Şerlok beyciğim, bu foto baya eski duruyor. Yeni halinden de iyi bir foto çıkardı Neyse sağlık olsun ne yapalım
Burun reisin 5 oy alması bile kan dondurucu Şerlok beyciğimBu grupta işi her türlü zordu Utku beyciğim, yapacak bir şey yok. Neyse ki burun reis çıkmadı.
2 Hafta Sonra. Ozamana kadar güzeller final turlarında olurlar Aserat'ı ortak yaptım bu kez kendimeNe zaman yapmayı düşünüyorsun peki erkek yarışmasını
E o zaman Temmuz'da da konu açmalara devam etmiş olacaksın Neyse şöyle bir baktım da kaos çıkmış gibi yine. Bir detaylı incelemek lazım konuyu2 Hafta Sonra. Ozamana kadar güzeller final turlarında olurlar Aserat'ı ortak yaptım bu kez kendime
Temmuzun ilk haftası sorun değil. Tek tük konu kalırE o zaman Temmuz'da da konu açmalara devam etmiş olacaksın Neyse şöyle bir baktım da kaos çıkmış gibi yine. Bir detaylı incelemek lazım konuyu