Utan...Alba dünya güzeli zaten...
Utan...Alba dünya güzeli zaten...
Bende diyorum gece açılacaktı meğer yine etiket unutulmuş 😒@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @Angelica @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci ve herkes...
Alba Flores i ben listeme aldım burnu için mi bu sorunlar fizik var yüzü güzel ve esmer bence yeterli 😂Elizabeth Olsen
Allah aşkına Alba Flores'i kim önerdi ve kim listeye aldı ayıptır ya
Bu konuyla ilgili cevabımı bir videoyla vermiştim ilk sayfadaAlba Flores i ben listeme aldım burnu için mi bu sorunlar fizik var yüzü güzel ve esmer bence yeterli 😂
Yokmusun etiketteBende diyorum gece açılacaktı meğer yine etiket unutulmuş 😒
Bende diyorum gece açılacaktı meğer yine etiket unutulmuş 😒
Yokmusun etikette
Ocak ayından beri güncel etiketi. Arada yenileri ekliyordum. Hemen ekliyorum o halde. 2. Turda unutmayacağız @Sherlock
O konuda haklısın. Kimseyi etiketlemesek dahi illa herkes görür. 10 tane 2020 etiketli konu haliyle göze gelir bi de söz konusu güzelde tamamdırOrtağım @Dosi senin güzelleri zaten tak diye göreceğini düşünüp, etiketleme gereği duymamış. Yani bu durumda senin gururun okşanmalı.
İşte gerçek moderatör nasılda üyesini yüceltti 🤣Ortağım @Dosi senin güzelleri zaten tak diye göreceğini düşünüp, etiketleme gereği duymamış. Yani bu durumda senin gururun okşanmalı.