2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 1. Tur - 2. Grup

Hangi 4 güzel üst tur yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dosi'nin Angelina Jolie'yi saf dışı bırakma planı işliyor. Şu anda Angelina Jolie, Jennifer Aniston ile yarışıyor ve Jennifer Aniston önde.

Reactions: Dosi
Estetik yaptırmıyor demek ki kadın, yaşına göre duruyor ve çok da kötü değil. Eski haline göre oy da verilebilir. Eski güzelliğini de koyabilirdin, sorun olmazdı.

Bak bu hali var ya, 10 numara, 5 yıldız.

Bu arada 1970 diye hatırlıyordum, 1975 doğumluymuş. Aslında o kadar da yaşlı değil ama sanırım birtakım olaylar, hastalıklar onu bu hale getirmiş.

Eski halini koymak yarışmaya aykırı

@Tolstoyevski ve @The_Erinch 1930larda doğmuş kişilerin gençlik fotosuyla geldi
veto yediler ve galiba Erinç alındı ve ondan uğramadı konuya :S

Eski halini koymak yarışmaya aykırı

@Tolstoyevski ve @The_Erinch 1930larda doğmuş kişilerin gençlik fotosuyla geldi
veto yediler ve galiba Erinç alındı ve ondan uğramadı konuya :S
Bu haliyle birçok ünlüye taş çıkarır, taş.

Hastalığı ve Brad Pitt ile yaşadıkları sanırım büyük ölçüde yıprattı. Diğer türlü eski haline yakın bir hali olurdu.

Jennifer Aniston'a bakalım. Yaşına rağmen bir şey kaybetmemiş desek yanlış olmaz sanırım.

Düşünsene finallere kadar giderse son anda iyi birini eklemiş olduk 😱 normalde son anda eklenenler kontenjan doldurmak için olurdu

Reactions: Araf
Düşünsene finallere kadar giderse son anda iyi birini eklemiş olduk 😱 normalde son anda eklenenler kontenjan doldurmak için olurdu
Son anda eklemek derken, Ester'i mi kastediyorsun. İsmini vermeden başka bir konuya geçiş yaptığını sezdim sanki.

Son anda eklemek derken, Ester'i mi kastediyorsun. İsmini vermeden başka bir konuya geçiş yaptığını sezdim sanki.
Yok Jennifer son anda eklendi. 1 eksiğimiz vardı. Anlattım önceki mesajlarda dün? Okudun galiba

Reactions: Araf
Yok Jennifer son anda eklendi. 1 eksiğimiz vardı. Anlattım önceki mesajlarda dün? Okudun galiba
Friends hayranı ama Jennifer Aniston'u yazmıyor, çok ilginç. Yok, o mevzu geçmedi. Ben son anda birisini ekledim, kontenjanının dolu olduğunu söylemiştin sadece. Yani diyalog arasında geçmedi.

Friends hayranı ama Jennifer Aniston'u yazmıyor, çok ilginç. Yok, o mevzu geçmedi. Ben son anda birisini ekledim, kontenjanının dolu olduğunu söylemiştin sadece. Yani diyalog arasında geçmedi.
Sen senin kızı önden söyleseydin Jennifer olmayacaktı

Bak alıntıda bahsettiğim.
Ben hiç ekleme yapmadım o hariç. Sizlerin önerileriyle oluşturdum
@dreamy başka karakteri (Lisa Kudrow) önerecekti ama yaşlanmış kalsın demişti

Reactions: dreamy and Araf
Bazı gruplarda kendime göre güzel bulamadım

Ama burada Angeli ablayı unuttum
4 oyladın mı onu diyorum? Yanlışlıkla mı oylamadın yoksa ona hakkın kalmadı mı?
Ona göre değiştirme seçeneğinini açayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...