Ya tesadüfen oldu diyorum@Dosi'nin Angelina Jolie'yi saf dışı bırakma planı işliyor. Şu anda Angelina Jolie, Jennifer Aniston ile yarışıyor ve Jennifer Aniston önde.
Tesadüfen olmuştur da, içten içe mutlu olmuyor musun?Ya tesadüfen oldu diyorum
Angelina Jolie çirkinleşmiş oyüzden elenmesi beni memnun ederTesadüfen olmuştur da, içten içe mutlu olmuyor musun?
Çirkinleşmedi aslında, sen çirkin fotoğrafını koydun sanırım. Makyajı yok gibi neredeyse.Angelina Jolie çirkinleşmiş oyüzden elenmesi beni memnun eder
Bunlar ne peki 😱Çirkinleşmedi aslında, sen çirkin fotoğrafını koydun sanırım. Makyajı yok gibi neredeyse.
Estetik yaptırmıyor demek ki kadın, yaşına göre duruyor ve çok da kötü değil. Eski haline göre oy da verilebilir. Eski güzelliğini de koyabilirdin, sorun olmazdı.
Eski halini koymak yarışmaya aykırıEstetik yaptırmıyor demek ki kadın, yaşına göre duruyor ve çok da kötü değil. Eski haline göre oy da verilebilir. Eski güzelliğini de koyabilirdin, sorun olmazdı.
Bak bu hali var ya, 10 numara, 5 yıldız.
Bu arada 1970 diye hatırlıyordum, 1975 doğumluymuş. Aslında o kadar da yaşlı değil ama sanırım birtakım olaylar, hastalıklar onu bu hale getirmiş.
Bu haliyle birçok ünlüye taş çıkarır, taş.Eski halini koymak yarışmaya aykırı
@Tolstoyevski ve @The_Erinch 1930larda doğmuş kişilerin gençlik fotosuyla geldiveto yediler ve galiba Erinç alındı ve ondan uğramadı konuya :S
Düşünsene finallere kadar giderse son anda iyi birini eklemiş olduk 😱 normalde son anda eklenenler kontenjan doldurmak için olurduBu haliyle birçok ünlüye taş çıkarır, taş.
Hastalığı ve Brad Pitt ile yaşadıkları sanırım büyük ölçüde yıprattı. Diğer türlü eski haline yakın bir hali olurdu.
Jennifer Aniston'a bakalım. Yaşına rağmen bir şey kaybetmemiş desek yanlış olmaz sanırım.
Son anda eklemek derken, Ester'i mi kastediyorsun. İsmini vermeden başka bir konuya geçiş yaptığını sezdim sanki.Düşünsene finallere kadar giderse son anda iyi birini eklemiş olduk 😱 normalde son anda eklenenler kontenjan doldurmak için olurdu
Oy vermeyi unuttum Angeli Ablaya yaaaa OffffffffffEski halini koymak yarışmaya aykırı
@Tolstoyevski ve @The_Erinch 1930larda doğmuş kişilerin gençlik fotosuyla geldiveto yediler ve galiba Erinç alındı ve ondan uğramadı konuya :S
4 hakkını kullandın mı?Oy vermeyi unuttum Angeli Ablaya yaaaa Offffffffff
Yok Jennifer son anda eklendi. 1 eksiğimiz vardı. Anlattım önceki mesajlarda dün? Okudun galibaSon anda eklemek derken, Ester'i mi kastediyorsun. İsmini vermeden başka bir konuya geçiş yaptığını sezdim sanki.
Friends hayranı ama Jennifer Aniston'u yazmıyor, çok ilginç. Yok, o mevzu geçmedi. Ben son anda birisini ekledim, kontenjanının dolu olduğunu söylemiştin sadece. Yani diyalog arasında geçmedi.Yok Jennifer son anda eklendi. 1 eksiğimiz vardı. Anlattım önceki mesajlarda dün? Okudun galiba
Oha
Dur dur bu olay farklıydı. Bu gruba yanlışlıkla 1. Gruptan bir isim tekrar eklenmiş. Zamanında baştaki liste yanlış olduğu için. Bende @Sherlock ve @MasacRE 'ye hemen bir isim önerin dedim. İkiside nazlandı o ona topu attı diğeride diğerine ve acil hazır ediyordım sizi bekleyemem dedim ve aklıma Jennifer geldi ama gruptaki diğer isimleri dahi bilmiyordum hemen ekledim buraya 😱 @MEnes @Tolstoyevski @xdragxx
Sen senin kızı önden söyleseydin Jennifer olmayacaktıFriends hayranı ama Jennifer Aniston'u yazmıyor, çok ilginç. Yok, o mevzu geçmedi. Ben son anda birisini ekledim, kontenjanının dolu olduğunu söylemiştin sadece. Yani diyalog arasında geçmedi.
Bu arada @Araf @Tolstoyevski İki tane dünya güzelimizi yaşlı buldular...Eski halini koymak yarışmaya aykırı
Bazı gruplarda kendime göre güzel bulamadım4 hakkını kullandın mı?
4 oyladın mı onu diyorum? Yanlışlıkla mı oylamadın yoksa ona hakkın kalmadı mı?Bazı gruplarda kendime göre güzel bulamadım
Ama burada Angeli ablayı unuttum
Hangi dünya güzelleri onlar?Bu arada @Araf @Tolstoyevski İki tane dünya güzelimizi yaşlı buldular...
İkiside mezarından hortlayıp veto eden @MasacRE musallat olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?