Buna baksınlar oylarken.Ben oyunculara hakim değilim. Mobilden seçmekteyim ve başka bir foto vardı onu seçmiştim ama forumda eklenmedi, sonra bunu denedim.
Bu grupta iyi isimler var. Ondan olabilir
Buna baksınlar oylarken.Ben oyunculara hakim değilim. Mobilden seçmekteyim ve başka bir foto vardı onu seçmiştim ama forumda eklenmedi, sonra bunu denedim.
Bu grupta iyi isimler var. Ondan olabilir
Bunu ekliyorum ozaman
Kuralımız şuan ki güncel halleri. Gerçi senin bunun yazman normal. 1920-30 doğumluların gençlik fotosuyla sızmaya çalıştın yarışmayaGüzellik bence sadece şu an nasıl göründüğü değildir, üstelik bir kadının yaşı arttıkça güzelliği de artar (tabi 59 yaşına kadar diyelim, ondan sonra yine güzel ama nine güzelliğinde olur yanlış anlaşılmasın.)
Angelina Jolie ya da Jennifer Aniston'dur. Angelina Jolie imiş ama şimdi Brad Pitt'le bağlantılı aynı zamanda Jennifer Aniston.Avatarımdan kime oy kullandığım bellidir zaten
@denizz19 yorumunu sonra gördüm. O önermişİzlemiyorum ancak Elite isimli İspanyol yapımı dizi sayesinde popülaritesi bu kadar arttı sanırım, neyse ki La Casa de Papel'de olduğu gibi tüm oyuncuları önerilmemiş.
https://www.imdb.com/title/tt7134908/
Burası şampiyonlar ligi. Şansı olmazdıGülşifte’nin harcanmasını anlarım ama Keira’nın da harcanması 😱
Şu foto olsaydı eminim daha yüksek alırdı@Dosi
Angelina Jolie çökmüş. Geçmiş görüntüsüne oy vermeyin be :SScarlett Johansson
Penélope Cruz
Angelina Jolie
Ester Expósito
Angelina Jolie çökmüş. Geçmiş görüntüsüne oy vermeyin be :S
İyi ki Jennifer Aniston'u eklemişim son dakikaresmen cevheri almayacakmışız 😱
Kaç kırmızı çizgin var acabaKendisi kırmızı çizgimizdir.
Kaç kırmızı çizgin var acabaJennifer niye oylanmadı belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?