O zaman olur@xdragxx
sen oylarken en iyi oyuncu olarak oylayacaksan En Favori Yetenekli Aktör olacak
O zaman olur@xdragxx
sen oylarken en iyi oyuncu olarak oylayacaksan En Favori Yetenekli Aktör olacak
AA ben bu kısma yazmaya özen gösteriyordum 😱
Yok silinmez anket. Şurada test et.
En Favori Güzel 2019
Forumumuzun emektar üyesi @BesaleT tarafından yürütülen 'En Favori Güzel' yarışmasının dördüncüsünü bu sene benim sunumumla,sizlerle birlikte düzenliyeceğiz? Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini seçeceğiz.Bu konu altından önerilen Türk...fav10.net
Şu özelden bahsettiğim etkinliğin diğer kısmında değişikliğe gideceğim.
Şu yakışıklı mevzusu. Katılım az olur o yüzden onu en iyi erkek oyuncu olarak değiştirebilirim Bunun için belki izin gerekir.
@Bully ve @bazinga 'dan onay isteyeyim bu mesajla.
En Favori Yakışıklı talepleri oldu ve bunu En Favori yerli aktör olarak yapabilir miyim? Son senelerde ekranda olan dizi ve film oyuncuları?
Şurda detay varO zaman olur
Birazdan bakacağım.
Sorma bu grup beni öldürdü😡Hallettim, zaten sadece bu grupta öyle bir durum olmuş. Sona kaldığı için gözünden kaçtı herhalde, tüm grupları açmanın yorgunluğuyla. @Dosi
Gelmemiş bildirim senin de eline sağlık ve teşekkür ederim Sen olmasaydın girişmezdim bu işe çünkü gecen sene bunların 3 katını açmıştım ve cidden çok fazla yoruyor.
Perşembe işimiz daha kolay. 20 güzel iyi rakam kişi başına
Utku beye de teşekkürler. Kendisi her etkinlikte kapısını çaldığım birisı oldu (akıl hocam ) ama bu kez kendisi buyurdu @MasacRE
Sapıkku demiştin galiba dün onaRica ederim ortağım. Aynen 20 güzel rakam, daha kolay hallederiz.
Utku beyciğim söz konusu güzeller olunca davet beklemeden icabet etmiş, kendisi sapık yönü son derece kuvvetli bir insandır... Şaşırmadım. @MasacRE
Sapıkku demiştin galiba dün ona
Bakalım aynı isteği Yerli yetenekli türk aktörlerde gösterecek mi o konuya limit koyarım. 50 falan yeterlidir
En başta demiştim. Senin için varlık gösteriyorum, yoksa hiç işim olmaz.Yaptığın fedakârlığın farkındayım
Devamında yakışıklı aktörler gelecek
Yeni gördüm bunuKıza yakışır ama erkeğe bilemedim
Eskiden çevremde vardı 1-2 tane erkek böyle. Hiç çekemezdim hiçYeni gördüm bunu
Haklısın
Erkeklerde garip duruyor ve yakışmıyor açıkçası
Kızları çekiyormusun?Eskiden çevremde vardı 1-2 tane erkek böyle. Hiç çekemezdim hiç
Yani bir şekilde çekilir yine Erkeklerde itici duruyo amaKızları çekiyormusun?
Yine bozulmamışKullandım oylarımı.