2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 1. Tur - 10. Grup (SON)

Hangi 4 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AA ben bu kısma yazmaya özen gösteriyordum 😱

Yok silinmez anket. Şurada test et:A.

Birazdan bakacağım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şu özelden bahsettiğim etkinliğin diğer kısmında değişikliğe gideceğim.
Şu yakışıklı mevzusu. Katılım az olur o yüzden onu en iyi erkek oyuncu olarak değiştirebilirim :A Bunun için belki izin gerekir.
@Bully ve @bazinga 'dan onay isteyeyim bu mesajla.
En Favori Yakışıklı talepleri oldu ve bunu En Favori yerli aktör olarak yapabilir miyim? Son senelerde ekranda olan dizi ve film oyuncuları?
Şurda detay var :A
bazinga'dan izin kopardım :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Hallettim, zaten sadece bu grupta öyle bir durum olmuş. :A Sona kaldığı için gözünden kaçtı herhalde, tüm grupları açmanın yorgunluğuyla. :A @Dosi
Sorma bu grup beni öldürdü😡
Yanlışlıkla geri tuşuna tıkladım anket isimleri komple silinmişti. Konu kalıyor ama anket detayı baştan yapılıyor. @Araf en son o güzeli önerincede bana fazla iş çıkmıştı :T:

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Gelmemiş bildirim :A senin de eline sağlık ve teşekkür ederim :bhr: Sen olmasaydın girişmezdim bu işe çünkü gecen sene bunların 3 katını açmıştım ve cidden çok fazla yoruyor.
Perşembe işimiz daha kolay. 20 güzel iyi rakam kişi başına :A
Utku beye de teşekkürler. Kendisi her etkinlikte kapısını çaldığım birisı oldu (akıl hocam :A) ama bu kez kendisi buyurdu :bhr: @MasacRE

Rica ederim ortağım. :bhr: :A Aynen 20 güzel rakam, daha kolay hallederiz. :A

Utku beyciğim söz konusu güzeller olunca davet beklemeden icabet etmiş, kendisi sapık yönü son derece kuvvetli bir insandır... Şaşırmadım. :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Rica ederim ortağım. :bhr: :A Aynen 20 güzel rakam, daha kolay hallederiz. :A

Utku beyciğim söz konusu güzeller olunca davet beklemeden icabet etmiş, kendisi sapık yönü son derece kuvvetli bir insandır... Şaşırmadım. :A @MasacRE
Sapıkku demiştin galiba dün ona :A :A
Bakalım aynı isteği Yerli yetenekli türk aktörlerde gösterecek mi :A o konuya limit koyarım. 50 falan yeterlidir :A :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Sophie
Natalie
Katherine
Sasha

Zooey Deschanel
Sophie Turner
Natalie Portman
Aislinn Derbez

Sophie Turner
Natalie Portman
Katherine Langford

Oy verecek güzel bulamadım başka :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...