2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 1. Tur - 10. Grup (SON)

Hangi 4 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sasha Pieterse

• Zooey Deschanel
  • Natalie Portman
  • Sasha Pieterse
  • Stephanie Corneliussen

Zooey Deschanel
Sophie Turner
Natalie Portman
Katherine Langford

Etkinliğin başlatıcısı ve ortağım olan sayın @Dosi hanımın ellerine ve emeklerine sağlık, büyük emek verdi gerçekten... Onun dışında baş jürimiz olan ve üstün güzellik değerlendirmeleri ile bizlere yol gösteren sayın Utku beyciğim, size de teşekkürler... Ellerinize ve en önemlisi gözlerinize ( :A ) sağlık. :A @MasacRE

• Harika
Reactions: Dosi
En zayıf grup. :(

Zooey Deschanel
Sophie Turner
Natalie Portman
Katherine Langford

@Sherlock Sasha'da değişmiş galiba? Bu fotoyu hatırlamıyorum :A
Bitirdim galiba ben de oyaları. Yoruldum oy verirken de haha :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Zooey Deschanel
Sophie Turner
Natalie Portman
Katherine Langford

Etkinliğin başlatıcısı ve ortağım olan sayın @Dosi hanımın ellerine ve emeklerine sağlık, büyük emek verdi gerçekten... Onun dışında baş jürimiz olan ve üstün güzellik değerlendirmeleri ile bizlere yol gösteren sayın Utku beyciğim, size de teşekkürler... Ellerinize ve en önemlisi gözlerinize ( :A ) sağlık. :A @MasacRE
Gelmemiş bildirim :A senin de eline sağlık ve teşekkür ederim :bhr: Sen olmasaydın girişmezdim bu işe çünkü gecen sene bunların 3 katını açmıştım ve cidden çok fazla yoruyor.
Perşembe işimiz daha kolay. 20 güzel iyi rakam kişi başına :A
Utku beye de teşekkürler. Kendisi her etkinlikte kapısını çaldığım birisı oldu (akıl hocam :A) ama bu kez kendisi buyurdu :bhr: @MasacRE

• Harika
@Sherlock Sasha'da değişmiş galiba? Bu fotoyu hatırlamıyorum :A
Bitirdim galiba ben de oyaları. Yoruldum oy verirken de haha :A

Bazı isimlerde virgüller kalmıştı, en son onları kaldırmıştım ben sadece senin için mobilden zor olur diye. :A Sasha'nın fotoğrafını değiştirdiğimi hatırlamıyorum. :A

• Güldürdün
Bazı isimlerde virgüller kalmıştı, en son onları kaldırmıştım ben sadece senin için mobilden zor olur diye. :A Sasha'nın fotoğrafını değiştirdiğimi hatırlamıyorum. :A
O virgülleri üşendiğim için silmedim :A
Neyseki değiştirirken kapalı değişim yapmışsın :A

Ben etiket listesini İnstagramdaki kullanılmayan hesabıma atıyorum.(forumsal meseleler belgeler var orada :A @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski )
Etiket listesini zamanı gelince bir tıklamayla kopyalanıyor. Felon'u ekledim :A sen de kendi grubunda yaparken unutma onu :A

O virgülleri üşendiğim için silmedim :A
Neyseki değiştirirken kapalı değişim yapmışsın :A

Ben etiket listesini İnstagramdaki kullanılmayan hesabıma atıyorum.(forumsal meseleler belgeler var orada :A @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski )
Etiket listesini zamanı gelince bir tıklamayla kopyalanıyor. Felon'u ekledim :A sen de kendi grubunda yaparken unutma onu :A

Aynen sessizce çözdüm, karda yürüyoruz ancak izimizi belli etmiyoruz Dosi hanım. :A Şu anketlerdeki virgülleri de kaldırsak anket bozulur mu acaba? :A Ondan tırstığım için dokunmadım oraya. :A

Genel etiket listesinin son halini özelden at bana, oradan direkt alır kullanırız. :A

• Güldürdün
Aynen sessizce çözdüm, karda yürüyoruz ancak izimizi belli etmiyoruz Dosi hanım. :A Şu anketlerdeki virgülleri de kaldırsak anket bozulur mu acaba? :A Ondan tırstığım için dokunmadım oraya. :A

Genel etiket listesinin son halini özelden at bana, oradan direkt alır kullanırız. :A
AA ben bu kısma yazmaya özen gösteriyordum 😱

Yok silinmez anket. Şurada test et:A.

• Güldürdün
@xdragxx
sen oylarken en iyi oyuncu olarak oylayacaksan :A En Favori Yetenekli Aktör olacak :Z

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...