Hazem
Favori Üye
Son sezonlarda eski güzelliği çok kalmadı.@bazinga Hadi ben unuttum da sen Kaley Cuaco'yu önermeyi nasıl unuttun ya 10 gruba da baktım yok
LCDP Nairobi grubunda zirveye oynuyor amaSon sezonlarda eski güzelliği çok kalmadı.
Sonra tekrar uzuyor saçlar. Zayıf sezondu.LCDP Nairobi grubunda zirveye oynuyor ama
Ben zaten saçını kısaltınca diziyi bırakmıştım hatırlarsın belki Diziye 18 yaşında başlamış ama ya tuhaf cidden
Gelmemiş bildirim senin de eline sağlık ve teşekkür ederim Sen olmasaydın girişmezdim bu işe çünkü gecen sene bunların 3 katını açmıştım ve cidden çok fazla yoruyor.Zooey Deschanel
Sophie Turner
Natalie Portman
Katherine Langford
Etkinliğin başlatıcısı ve ortağım olan sayın @Dosi hanımın ellerine ve emeklerine sağlık, büyük emek verdi gerçekten... Onun dışında baş jürimiz olan ve üstün güzellik değerlendirmeleri ile bizlere yol gösteren sayın Utku beyciğim, size de teşekkürler... Ellerinize ve en önemlisi gözlerinize ( ) sağlık. @MasacRE
Ya insan bi kendini zorlar birine oy verirdi neyse yedek jüri ol. Eşitlik olursa bozmanı isterim. Diğer hiçbiri dediklerinide tespit edeceğimHİÇBİRİ.
@Sherlock Sasha'da değişmiş galiba? Bu fotoyu hatırlamıyorum
Bitirdim galiba ben de oyaları. Yoruldum oy verirken de haha
O virgülleri üşendiğim için silmedimBazı isimlerde virgüller kalmıştı, en son onları kaldırmıştım ben sadece senin için mobilden zor olur diye. Sasha'nın fotoğrafını değiştirdiğimi hatırlamıyorum.
O virgülleri üşendiğim için silmedim
Neyseki değiştirirken kapalı değişim yapmışsın
Ben etiket listesini İnstagramdaki kullanılmayan hesabıma atıyorum.(forumsal meseleler belgeler var orada @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski )
Etiket listesini zamanı gelince bir tıklamayla kopyalanıyor. Felon'u ekledim sen de kendi grubunda yaparken unutma onu
Midem bulandı konulara bakarken.Ya insan bi kendini zorlar birine oy verirdi neyse yedek jüri ol. Eşitlik olursa bozmanı isterim. Diğer hiçbiri dediklerinide tespit edeceğim
AA ben bu kısma yazmaya özen gösteriyordum 😱Aynen sessizce çözdüm, karda yürüyoruz ancak izimizi belli etmiyoruz Dosi hanım. Şu anketlerdeki virgülleri de kaldırsak anket bozulur mu acaba? Ondan tırstığım için dokunmadım oraya.
Genel etiket listesinin son halini özelden at bana, oradan direkt alır kullanırız.
Yaptığın fedakârlığın farkındayımMidem bulandı konulara bakarken.