2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Hande'm elenmiṣ :T
------

@Bully yine batırdı ortalığı @MasacRE :/ (erken oylamalar yapsaydın biz erkenden duruma müdahale ederdik. İnsanlar uyumaya çekildi ve sabaha karşı bitecek. Cidden zor duruma sokuyorsun bizi. ) 5 saat önce foruma uğramışsın halbuki)

Ve yine yeni tura geçemeyecek gibiyiz.

Konuya etiketler yapıp yarın uyandığımızda umarım değişmiştir ve konuları erkenden açabiliriz. Değişmemişse b plana geçeriz.

Senin sevmediğin kaç aday kaldı :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Forumdakiler çok şaşırtıyor beni. Beklediğimden kaliteli geçiyor yarışma. :D
Forum beni şaşırtmıyor ama beklediğimden daha kötü geçiyor etkinlik. :A Aleyna, Burcu Özberk, Hazal Kaya gibi yarı finalistliği garanti olması gerek isimler erkenden elendi. Artık Cemre B, Afra, Aslı Enver, Miray dörtlüsünden birini şampiyon yapmaya çalışacağız. :A Başka kurtuluş yolu yok. :A

Forum beni şaşırtmıyor ama beklediğimden daha kötü geçiyor etkinlik. :A Aleyna, Burcu Özberk, Hazal Kaya gibi yarı finalistliği garanti olması gerek isimler erkenden elendi. Artık Cemre B, Afra, Aslı Enver, Miray dörtlüsünden birini şampiyon yapmaya çalışacağız. :A Başka kurtuluş yolu yok. :A
Burcu hanım ve Elçin hanımın gidişi üzdü beni ama diğerleri bu isimlerin yanında güzel değil ki. :D

• İlginç
Reactions: DarkLegenD
Burcu hanım ve Elçin hanımın gidişi üzdü beni ama diğerleri bu isimlerin yanında güzel değil ki. :D
Aleyna'da olağandışı bir kalça var dayıoğlu. :A Etkinlikteki diğer hangi isim veya isimlerde öyle bir kalça var? :A Hiçbirinde. :A Yüzü de ortalama üstü. Daha ne olsun, kazandı bile etkinliği. :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Cevap vermeyecegini bildigim icin sormadim, simdi bosuna mesgul etmiyeyim saygideger adminimizi :A @Bully
Elenme olduktan sonra rahatça diyebilirim :A hatırlarsan demeyeyim inadına oynayanlar oluyor demiştim :A
Hadise (çok abartıldı hep 31 oydan 5 oy alarak olması gereken oldu :A )
Mine Tugay (güzel bulurum ama çok abartılıyor. O da beğenmedikleri serhat sayesinde tur atladı en son :A )
Serenay Sarıkaya (o kadar gıcık kapmıyorum ama o da eskiden kalma abartılı durumlardan dolayı elenmesine sevindim)

En en en gıcık olduğum ismi açıklayayım:
Melis Sezen :A onun abartılma durumu çok başka boyuttu eskilerden. Bi de ben oyunculuğunuda sevmiyorum. Onun yüzünden Deha’yı bırakmıştım :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Elenme olduktan sonra rahatça diyebilirim :A hatırlarsan demeyeyim inadına oynayanlar oluyor demiştim :A
Hadise (çok abartıldı hep 31 oydan 5 oy alarak olması gereken oldu :A )
Mine Tugay (güzel bulurum ama çok abartılıyor. O da beğenmedikleri serhat sayesinde tur atladı en son :A )
Serenay Sarıkaya (o kadar gıcık kapmıyorum ama o da eskiden kalma abartılı durumlardan dolayı elenmesine sevindim)

En en en gıcık olduğum ismi açıklayayım:
Melis Sezen :A onun abartılma durumu çok başka boyuttu eskilerden. Bi de ben oyunculuğunuda sevmiyorum. Onun yüzünden Deha’yı bırakmıştım :A

Tesekkür ederim aciklama icin :D
Peki bu 2025 yarismamizda olmayan Cansu Dere hakkinda fikrin nedir?

• Beğendim
0 :A

Tabi şimdi diğer tur göze batanlar olduğu için sevmemek demeyelimde bu tur artık elensin dediklerimiz ortaya çıkıyor :A
------

@Bully o kadar eleştiri sonrası bu yorum ilaç gibi geldi :Z
Güzel şeyler de oluyor :A Cidden ilaç gibi geldi :A

• Güldürdün
Tesekkür ederim aciklama icin :D
Peki bu 2025 yarismamizda olmayan Cansu Dere hakkinda fikrin nedir?
o da bir ara aşırı abartıldı ama gıcık kaptığım bir isim değil :A
Bu arada “ben sık avatar değişmem” diyen sen sırf bu etkinlikte bile kaç kere değiştirdin :A
------

Güzel şeyler de oluyor :A Cidden ilaç gibi geldi :A
Yarın bu vakitte bitsin mi?
Finali ise pazar sabahı açarız :Z

Son düzenleme:
o da bir ara aşırı abartıldı ama gıcık kaptığım bir isim değil :A
Bu arada “ben sık avatar değişmem” diyen sen sırf bu etkinlikte bile kaç kere değiştirdin :A
------

Yarın bu vakitte bitsin mi?
Finali ise pazar sabahı açarız :Z
Hızlı gidiyoruz ama finalin Pazar sabahı açılması için kabul :A Pazartesi günü iş yerinden konu coşturamazdım :A

• Harika
Hızlı gidiyoruz ama finalin Pazar sabahı açılması için kabul :A Pazartesi günü iş yerinden konu coşturamazdım :A
Ayarladım. Eğer eşitlik yoksa bu vakitte konular gelir ve biz uyuyana kadar 20 oy bile gelebilir :A

• Harika
Reactions: Bully
Ayarladım. Eğer eşitlik yoksa bu vakitte konular gelir ve biz uyuyana kadar 20 oy bile gelebilir :A
Tam Salı günkü gibi :A

Aynen, aktifliğin en yoğun olduğu saatler bu saatler :A Oyların büyük kısmını alırız, Cumartesi de kalanını alırız :A

• Güldürdün