- Reaksiyon puanı
- 59,504
- Puanı
- 1,060
Büyük bir tebriği hak ediyor. Her daim kemik bir kitlesi var, maşallah.Aslı Enver sürpriz yaptı resmen.
Büyük bir tebriği hak ediyor. Her daim kemik bir kitlesi var, maşallah.Aslı Enver sürpriz yaptı resmen.
@Bully yine batırdı ortalığı @MasacRE :/ (erken oylamalar yapsaydın biz erkenden duruma müdahale ederdik. İnsanlar uyumaya çekildi ve sabaha karşı bitecek. Cidden zor duruma sokuyorsun bizi. ) 5 saat önce foruma uğramışsın halbuki)
Ve yine yeni tura geçemeyecek gibiyiz.
Konuya etiketler yapıp yarın uyandığımızda umarım değişmiştir ve konuları erkenden açabiliriz. Değişmemişse b plana geçeriz.
0Hande'm elenmiṣ
------
Senin sevmediğin kaç aday kaldı![]()
@Bully o kadar eleştiri sonrası bu yorum ilaç gibi geldiForumdakiler çok şaşırtıyor beni. Beklediğimden kaliteli geçiyor yarışma.![]()
0
Tabi şimdi diğer tur göze batanlar olduğu için sevmemek demeyelimde bu tur artık elensin dediklerimiz ortaya çıkıyor
------
@Bully o kadar eleştiri sonrası bu yorum ilaç gibi geldi![]()
Amin inşallah 🤲sabah sabah kahkaha attirdi bu yorumAllah'ta seni güldürsün
![]()
Forum beni şaşırtmıyor ama beklediğimden daha kötü geçiyor etkinlik.Forumdakiler çok şaşırtıyor beni. Beklediğimden kaliteli geçiyor yarışma.![]()
Burcu hanım ve Elçin hanımın gidişi üzdü beni ama diğerleri bu isimlerin yanında güzel değil ki.Forum beni şaşırtmıyor ama beklediğimden daha kötü geçiyor etkinlik.Aleyna, Burcu Özberk, Hazal Kaya gibi yarı finalistliği garanti olması gerek isimler erkenden elendi. Artık Cemre B, Afra, Aslı Enver, Miray dörtlüsünden birini şampiyon yapmaya çalışacağız.
Başka kurtuluş yolu yok.
![]()
Amin inşallah 🤲
Hayret hangi isimlerdi sormadın![]()
Aleyna'da olağandışı bir kalça var dayıoğlu.Burcu hanım ve Elçin hanımın gidişi üzdü beni ama diğerleri bu isimlerin yanında güzel değil ki.![]()
Elenme olduktan sonra rahatça diyebilirimCevap vermeyecegini bildigim icin sormadim, simdi bosuna mesgul etmiyeyim saygideger adminimizi@Bully
Elenme olduktan sonra rahatça diyebilirimhatırlarsan demeyeyim inadına oynayanlar oluyor demiştim
Hadise (çok abartıldı hep 31 oydan 5 oy alarak olması gereken oldu)
Mine Tugay (güzel bulurum ama çok abartılıyor. O da beğenmedikleri serhat sayesinde tur atladı en son)
Serenay Sarıkaya (o kadar gıcık kapmıyorum ama o da eskiden kalma abartılı durumlardan dolayı elenmesine sevindim)
En en en gıcık olduğum ismi açıklayayım:
Melis Sezenonun abartılma durumu çok başka boyuttu eskilerden. Bi de ben oyunculuğunuda sevmiyorum. Onun yüzünden Deha’yı bırakmıştım
![]()
Güzel şeyler de oluyor0
Tabi şimdi diğer tur göze batanlar olduğu için sevmemek demeyelimde bu tur artık elensin dediklerimiz ortaya çıkıyor
------
@Bully o kadar eleştiri sonrası bu yorum ilaç gibi geldi![]()
o da bir ara aşırı abartıldı ama gıcık kaptığım bir isim değilTesekkür ederim aciklama icin
Peki bu 2025 yarismamizda olmayan Cansu Dere hakkinda fikrin nedir?
Yarın bu vakitte bitsin mi?Güzel şeyler de oluyorCidden ilaç gibi geldi
![]()
Hızlı gidiyoruz ama finalin Pazar sabahı açılması için kabulo da bir ara aşırı abartıldı ama gıcık kaptığım bir isim değil
Bu arada “ben sık avatar değişmem” diyen sen sırf bu etkinlikte bile kaç kere değiştirdin
------
Yarın bu vakitte bitsin mi?
Finali ise pazar sabahı açarız![]()
o da bir ara aşırı abartıldı ama gıcık kaptığım bir isim değil
Bu arada “ben sık avatar değişmem” diyen sen sırf bu etkinlikte bile kaç kere değiştirdin
------
Yarın bu vakitte bitsin mi?
Finali ise pazar sabahı açarız![]()
Ayarladım. Eğer eşitlik yoksa bu vakitte konular gelir ve biz uyuyana kadar 20 oy bile gelebilirHızlı gidiyoruz ama finalin Pazar sabahı açılması için kabulPazartesi günü iş yerinden konu coşturamazdım
![]()
Tam Salı günkü gibiAyarladım. Eğer eşitlik yoksa bu vakitte konular gelir ve biz uyuyana kadar 20 oy bile gelebilir![]()
Bende diyorum bunu niye görmedim. Sen etiket ekleyip edit edersen bildirim gelmez.