- Reaksiyon puanı
- 59,426
- Puanı
- 1,060
Bana buluşma, sana etiket. Var bir hayalimizYürü be Bully kim tutar seni
La bir etiketi çok görme sayın Adminim![]()
Bana buluşma, sana etiket. Var bir hayalimizYürü be Bully kim tutar seni
La bir etiketi çok görme sayın Adminim![]()
Siz buluşup fotolar paylaşın sonrasına bakarız (bak yine bir sonra geldiBiz @Yakamoz-Asi ile buluşuruz, yapmayacağımız iş değil. Mevzu seninle buluşmakYani imkansıza ulaşmaya çalışmak
![]()
Seninki ona verilecek o etiketten daha yakın bir ihtimalBana buluşma, sana etiket. Var bir hayalimiz![]()
Yeniden, yandı tüm ışıklar yeniden...Siz buluşup fotolar paylaşın sonrasına bakarız (bak yine bir sonra geldi)
------
Seninki ona verilecek o etiketten daha yakın bir ihtimal![]()
Siz buluşup fotolar paylaşın sonrasına bakarız (bak yine bir sonra geldi)
------
Seninki ona verilecek o etiketten daha yakın bir ihtimal![]()
Yeniden, yandı tüm ışıklar yeniden...
Bu cümlen beni bir süre götürür, daha fazla zorlamadan zirvede bırakmak lazım sohbeti![]()
Aynen, 5 anket alev almış keyifli olacak takip etmesi3 güzel garanti etmiş çeyreği. Diğer 5 anket alev alev @Bully
Aaa dur süre eklemeyi unuttum.
Sadece ikişer konu açacağımız için bu kez iş öncesi açılır mı? (Ben geç gideceğim için sorun yok benim açımdan)
Anketi perşembe sabaha karşı ayarlayayım?
Evet öyle olur gibiAynen, 5 anket alev almış keyifli olacak takip etmesiBugün konuları aktifliğin yoğun olduğu saatte açtık ve baya oy geldi. Perşembe sabahına kadar biter iş
Sadece ikişer konu açacağımız için iş öncesi açılır evetBen senden daha erken açarım o zaman konuları bu sefer
![]()
Ben bizim saatle 8'den sonra açarımEvet öyle olur gibi
Tamamdır o zaman sizin saat ile 6-7 gibi biter. Tabi eşitlik olması durumunda süre uzatmaya gideryarın geceye doğru anlarız az çok
![]()
ayarladım galiba süreleri. Konu çok olunca kafam karışıyorBen bizim saatle 8'den sonra açarımSüre uzatmaya gitsin nolcak yine akşam açıp sabah bitiririz
Aynen yarın geceye durumlar netleşir1 günde çok şey değişir
![]()
Yoğunluğun geri sayım konusundaki mesajınla alakalı sanırımayarladım galiba süreleri. Konu çok olunca kafam karışıyorBenden bu kadar
Haftaya bu arada çok yoğun bir takvimim var. Bu hafta ağırlık vermemiz iyi oldu.
Yok o forumsal bir durumYoğunluğun geri sayım konusundaki mesajınla alakalı sanırımSana kolaylıklar dilerim şimdiden
![]()
Adaylar belirlenirken bu hanım kızımızı niye önermedik biz yahu?
VakumAdaylar belirlenirken bu hanım kızımızı niye önermedik biz yahu?