2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

Siz buluşup fotolar paylaşın sonrasına bakarız (bak yine bir sonra geldi :A )
------

Seninki ona verilecek o etiketten daha yakın bir ihtimal :A
Yeniden, yandı tüm ışıklar yeniden...

Bu cümlen beni bir süre götürür, daha fazla zorlamadan zirvede bırakmak lazım sohbeti :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
3 güzel garanti etmiş çeyreği. Diğer 5 anket alev alev @Bully :A
Aaa dur süre eklemeyi unuttum.
Sadece ikişer konu açacağımız için bu kez iş öncesi açılır mı? (Ben geç gideceğim için sorun yok benim açımdan :A )

Anketi perşembe sabaha karşı ayarlayayım?

• Güldürdün
Reactions: Bully
3 güzel garanti etmiş çeyreği. Diğer 5 anket alev alev @Bully :A
Aaa dur süre eklemeyi unuttum.
Sadece ikişer konu açacağımız için bu kez iş öncesi açılır mı? (Ben geç gideceğim için sorun yok benim açımdan :A )

Anketi perşembe sabaha karşı ayarlayayım?
Aynen, 5 anket alev almış keyifli olacak takip etmesi :Z Bugün konuları aktifliğin yoğun olduğu saatte açtık ve baya oy geldi. Perşembe sabahına kadar biter iş :A

Sadece ikişer konu açacağımız için iş öncesi açılır evet :A Ben senden daha erken açarım o zaman konuları bu sefer :A

• Güldürdün
Aynen, 5 anket alev almış keyifli olacak takip etmesi :Z Bugün konuları aktifliğin yoğun olduğu saatte açtık ve baya oy geldi. Perşembe sabahına kadar biter iş :A

Sadece ikişer konu açacağımız için iş öncesi açılır evet :A Ben senden daha erken açarım o zaman konuları bu sefer :A
Evet öyle olur gibi :A
Tamamdır o zaman sizin saat ile 6-7 gibi biter. Tabi eşitlik olması durumunda süre uzatmaya gider :A yarın geceye doğru anlarız az çok :A

• Güldürdün
Evet öyle olur gibi :A
Tamamdır o zaman sizin saat ile 6-7 gibi biter. Tabi eşitlik olması durumunda süre uzatmaya gider :A yarın geceye doğru anlarız az çok :A
Ben bizim saatle 8'den sonra açarım :A Süre uzatmaya gitsin nolcak yine akşam açıp sabah bitiririz :A

Aynen yarın geceye durumlar netleşir :A 1 günde çok şey değişir :A

• Güldürdün
Ben bizim saatle 8'den sonra açarım :A Süre uzatmaya gitsin nolcak yine akşam açıp sabah bitiririz :A

Aynen yarın geceye durumlar netleşir :A 1 günde çok şey değişir :A
ayarladım galiba süreleri. Konu çok olunca kafam karışıyor :A Benden bu kadar :A
Haftaya bu arada çok yoğun bir takvimim var. Bu hafta ağırlık vermemiz iyi oldu.

• Güldürdün
ayarladım galiba süreleri. Konu çok olunca kafam karışıyor :A Benden bu kadar :A
Haftaya bu arada çok yoğun bir takvimim var. Bu hafta ağırlık vermemiz iyi oldu.
Yoğunluğun geri sayım konusundaki mesajınla alakalı sanırım :A Sana kolaylıklar dilerim şimdiden :A

• Güldürdün