2025 En Favori Güzel 2025 Başlıyor!

Yok bee hepsi ekranlarda olan isimler aslında. İki dk düşününce bir çırpıda akla gelecek isimler :A
------

Kendi iki önerimi sunduktan sonra bakın şunları da ekleyebilirsiniz diye size öneride bulunabilir miyim :A @Bully
Geniş listeni yazarsın, ikisini seçtiğini söylersin. Biz de görmüş oluruz kafandaki tüm isimleri :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yok bee hepsi ekranlarda olan isimler aslında. İki dk düşününce bir çırpıda akla gelecek isimler :A
------

Kendi iki önerimi sunduktan sonra bakın şunları da ekleyebilirsiniz diye size öneride bulunabilir miyim :A @Bully
Derin analiz yaparak önerilerde bulunmanı beklerdim. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
------

Yani ek olarak yaz. Belki aklımda vardır :A
Benim kafamdaki isimlerden önerilenler oldu ama hâlâ güçlü bir listem var tabii ki :A

Bu arada konuya geçmiş sezonların şampiyonlarını yazabilirdin sanki? :A
Normalde yazardım unutmuşum :A hemen ekleyeyim :A
Şarkıcı Sıla zamanında finalist olmuştu. Öneren olmayacak mı acaba (b)

• Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE

Sıla’nın neden ve nasıl finalist olduğu belli :A Eskiden kural mural yoktu malum :A Kimse de önermez yani bence kendisini :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD

Yazarım Dosi hanım :A

Sıla'nın en favori güzel yarışmasında final görmesi rezaletini hatırlatmasan iyiydi yalnız. O rezaleti sonradan gördüğümde bile kanım donmuştu. Bir de forumda olsaydım neler olurdu düşünemiyorum...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sıla’nın neden ve nasıl finalist olduğu belli :A
GgonUE_XAAA_l9a.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Bully
Sıla’nın neden ve nasıl finalist olduğu belli :A Eskiden kural mural yoktu malum :A Kimse de önermez yani bence kendisini :A

Yazarım Dosi hanım :A

Sıla'nın en favori güzel yarışmasında final görmesi rezaletini hatırlatmasan iyiydi yalnız. O rezaleti sonradan gördüğümde bile kanım donmuştu. Bir de forumda olsaydım neler olurdu düşünemiyorum...
Biz yine size öneri hakkı veriyoruz (forumdaki etkinliklerde öneri hakkı sunma modası benle başladı)
BesaleT kendi oluşturduğu listelerle direk etkinlik yürütmüş :A
Besalete ses çıkarmayanlar bize laf ediyor :A onun etkinlikte olan finalistlere burun kıvırırlar işte böyle :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Bully
Biz yine size öneri hakkı veriyoruz (forumdaki etkinliklerde öneri hakkı sunma modası benle başladı)
BesaleT kendi oluşturduğu listelerle direk etkinlik yürütmüş :A
Besalete ses çıkarmayanlar bize laf ediyor :A onun etkinlikte olan finalistlere burun kıvırırlar işte böyle :A
Eskiden etkinlik sahipleri kendi listeleriyle etkinlik yürütürdü ve eşitlik halinde önceki turda en çok oy alan üst tura çıkardı.

Sonra Dosi, kendi kurallarıyla geldi ve durumları değiştirdi :A Öneri işi de senin eserin :A

• Harika
Eskiden etkinlik sahipleri kendi listeleriyle etkinlik yürütürdü ve eşitlik halinde önceki turda en çok oy alan üst tura çıkardı.

Sonra Dosi, kendi kurallarıyla geldi ve durumları değiştirdi :A Öneri işi de senin eserin :A
Tarihçe ekledim. Yarışma hep 2 senede bir olmuş ama 2023’u es geçmişiz :A gerçi geçerli sebepler vardı.
Tuba ve Beren 3. Kez alacaklar mı yoksa Alina 2 yapıp eşit mi olacak veya yepyeni bir isme mi merhaba diyeceğiz? :A
Beren henüz önerilmedi o ayrı :A
TARİHÇE
2012
: Tuba Büyüküstün - Hazal Kaya- Ezgi Asaroğlu (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
2013: Tuba Büyüküstün - Sıla (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
2017: Beren Saat - Serenay Sarıkaya (Kazanan: Beren Saat)
2019: Beren Saat - Hazal Kaya (Kazanan: Beren Saat)
2021: Alina Boz - Ayça Ayşin Turan (Kazanan: Alina Boz)
------

@xemrexxx Vahide Perçin’i ne zaman önereceksin? :A veya Nagihan’ı? :A
Meryem önerildi :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Bully
Tarihçe ekledim. Yarışma hep 2 senede bir olmuş ama 2023’u es geçmişiz :A gerçi geçerli sebepler vardı.
Tuba ve Beren 3. Kez alacaklar mı yoksa Alina 2 yapıp eşit mi olacak veya yepyeni bir isme mi merhaba diyeceğiz? :A
Beren henüz önerilmedi o ayrı :A
TARİHÇE
2012
: Tuba Büyüküstün - Hazal Kaya- Ezgi Asaroğlu (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
2013: Tuba Büyüküstün - Sıla (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
2017: Beren Saat - Serenay Sarıkaya (Kazanan: Beren Saat)
2019: Beren Saat - Hazal Kaya (Kazanan: Beren Saat)
2021: Alina Boz - Ayça Ayşin Turan (Kazanan: Alina Boz)
------

@xemrexxx Vahide Perçin’i ne zaman önereceksin? :A veya Nagihan’ı? :A
Meryem önerildi :A
Beren’i çok severim ama bu sene yarışmasını istemem, yeni isimlerin önü açılsın. Bence Tuba da olmasa iyiydi ama bir üyemiz önermiş, ona bir şey yapamayız :A

Alina’nın da 2 yapma hakkı var elbet :A Bakalım yepyeni bir isme merhaba diyecek miyiz, inşallah deriz :A

• Güldürdün
Beren’i çok severim ama bu sene yarışmasını istemem, yeni isimlerin önü açılsın. Bence Tuba da olmasa iyiydi ama bir üyemiz önermiş, ona bir şey yapamayız :A

Alina’nın da 2 yapma hakkı var elbet :A Bakalım yepyeni bir isme merhaba diyecek miyiz, inşallah deriz :A
Geçen sefer Beren kazanmadı sonuçta. Olursa yapacak bir şey yok :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Geçen sefer Beren kazanmadı sonuçta. Olursa yapacak bir şey yok :A
Yani diyorsun ki Dosi En Favori Üye’yi 3 kez kazandıysa Beren ve Tuba da En Favori Güzel’i 3 kez kazanabilir :A Olabilir elbet neden olmasın :A

• Güldürdün