Ya abi benim amacım oydu da karşımızdaki co admin karşısında yukardakini yazdım bizi niye açığa çekiyorsunBoṣa oy harcadınız biz söylemesek @Bully aradan eklerdi o da sever.
Yani bende onun kontenjanından Simge kesin gelir diyordumBoṣa oy harcadınız biz söylemesek @Bully aradan eklerdi o da sever.
Ya abi benim amacım oydu da karşımızdaki co admin karşısında yukardakini yazdım bizi niye açığa çekiyorsun
Boṣa oy harcadınız biz söylemesek @Bully aradan eklerdi o da sever.
Simge sultanımı kimse eklemese ben eklerdim tabii kiYani bende onun kontenjanından Simge kesin gelir diyordum
Benim aklımda güzel kişiler var. Bakalım gelen olacak mı
Yani bende onun kontenjanından Simge kesin gelir diyordum
Benim aklımda güzel kişiler var. Bakalım gelen olacak mı
Aboooo ben nasıl unuturum onu.Aşkın gücü, programını izleyen var mıydı acaba forumda? 😁😅
Tekte tam isabet. 😅😁😄Aboooo ben nasıl unuturum onu.
@Dosi Ela Rümeysa Cebeci önerimden vazgeçiyorum.
2. önerim
Elif Nur Yel- Kısmetse Olur
Bu kim son sezondan mı?Aboooo ben nasıl unuturum onu.
@Dosi Ela Rümeysa Cebeci önerimden vazgeçiyorum.
2. önerim
Elif Nur Yel- Kısmetse Olur
Yok bir önceki bu çok iyi ekle bunuBu kim son sezondan mı?
Survivor sonrası bu programa mı el attın?
Tamam değiştiriyorum
Aklına getirmiş olabilirim. Huyum kurusun. 😂😄Bu kim son sezondan mı?
Survivor sonrası bu programa mı el attın?
Tamam değiştiriyorum
Azize de vardı bak şimdiTekte tam isabet. 😅😁😄
Yok ya Elif her türlü kontenjandan girer. Gerek yok başkasına. 😂Azize de vardı bak şimdi
kontenjan kurbanı olacak gibi Programdaki 2.favorimdi
Tabii ki Elif başka bir seviye. O çakma rapçi hayattaki tüm şansını kullandı o kızda yine sinirim bozuldu bakYok ya Elif her türlü kontenjandan girer. Gerek yok başkasına. 😂
Sedatı hiç sevmem. Elif kendine yazık ediyor. 😂Tabii ki Elif başka bir seviye. O çakma rapçi hayattaki tüm şansını kullandı o kızda yine sinirim bozuldu bak
Sayemde 2 tane üst düzey kişi listeye eklendi 2 hakkım daha olsa yarışmanın kalitesi 2 katına çıkacaktı....Sınır getirmenin ne kadar doğru olduğunu gördük. Her önüne gelenler seçilecekmiş @Bully
Yalnız senelere bakıp ona göre ayıklarız. Bize 3-5 sene öncesi isimler önermeyin
İstemez bu kalite yeterliSayemde 2 tane üst düzey kişi listeye eklendi 2 hakkım daha olsa yarışmanın kalitesi 2 katına çıkacaktı....
Benimkiler yeni. 3 hakkım daha olsa ortalığı yangın yerine ceviririm de işte. 😂 (Kendi adıma diyorum tâbi. )Sınır getirmenin ne kadar doğru olduğunu gördük. Her önüne gelenler seçilecekmiş @Bully
Yalnız senelere bakıp ona göre ayıklarız. Bize 3-5 sene öncesi isimler önermeyin