BesaleT
Süper Emekli
Sağol. Öneriler yetmez, sığmaz buraya.Seni yine anayım dedim konuda
Önerini bekliyorum
Sağol. Öneriler yetmez, sığmaz buraya.Seni yine anayım dedim konuda
Önerini bekliyorum
Ona ne şüphe.Sağol. Öneriler yetmez, sığmaz buraya.
Güncel şöyle isimler:Tescilli güzelleri yazabilir miyiz 😜😜😜 @Dosi
dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini seçeceğiz
Seçemem aralarından anlamında dedim zaten.Ona ne şüphe.
Konuyu okumadığın belli
Sadece 2 öneri hakkın var. Konuda spoi kutusunda önerilenleri görebilirsin
Neyse 2 isim eksik olur fena mı @BullySeçemem aralarından anlamında dedim zaten.
Klasik isimlerde gelmiş oldu (Tuba çok güzel kadın olması iyi )Tuba büyüküstün & Fahriye Evcen
Bizim canımıza minnetNeyse 2 isim eksik olur fena mı @Bully
Klasik isimlerde gelmiş oldu (Tuba çok güzel kadın olması iyi )
Anında takkk diye buradayım. Tâbi ki ilk ben olucam. (Belki de şu aralar efsane boşluklara sahip olduğum için de olabilir.) 😂Siftahı senle yaptık bakalım
Seninkisini başkası der belki
İyi gidiyorsun iyi. Bu yoldan devamAnında takkk diye buradayım. Tâbi ki ilk ben olucam. (Belki de şu aralar efsane boşluklara sahip olduğum için de olabilir.) 😂
Öneri tarihi yazmayı unuttumBizim canımıza minnet
beğendiğim klasik isimleri seriliye çektim ki sınırlama koymuşsunuzNeyse 2 isim eksik olur fena mı @Bully
Klasik isimlerde gelmiş oldu (Tuba çok güzel kadın olması iyi )
Sınır olmazsa en az 100 güzel ismi önerecek arkadaşlarımız mevcutbeğendiğim klasik isimleri seriliye çektim ki sınırlama koymuşsunuz
Fena mı anket uzun sürerSınır olmazsa en az 100 güzel ismi önerecek arkadaşlarımız mevcut
Bizim başlatacağımız tarih belli mi acaba? O belli olursa son öneri tarihi de aşağı yukarı belli olurİyi gidiyorsun iyi. Bu yoldan devam
------
Öneri tarihi yazmayı unuttum
Tarih verelim mi yoksa başlatana kadar dursun mu? zaten 2 ile sınırlandırdık
Etiket ettim ama tuhaf oldu demek ki yinede bildirim gelmiş. Düzenleyip sildim çünkü.Fena mı anket uzun sürer
bu arada üye etiketleme yok konu da nasıl bildirim geliyor bize
Evet Şubat ortası büyük olasılıkla. Ruh halimize bağlı ama 1 hafta olmayacağı kesin cips anketi hafiflesin heleBizim başlatacağımız tarih belli mi acaba? O belli olursa son öneri tarihi de aşağı yukarı belli olur
jennie Dixxion @BullyBizim başlatacağımız tarih belli mi acaba? O belli olursa son öneri tarihi de aşağı yukarı belli olur
Zoruna mı gitti haaaaa dış mihrakBu işin piri @xemrexxx o gelde 60 yaş üstü isimler önerir
Ben de öyle düşündüm ama aradan 7 gün falan geçtikten sonra yavaş yavaş başlatmamız gerekiyor sanki Öneri sayısına da bağlıEtiket ettim ama tuhaf oldu demek ki yinede bildirim gelmiş. Düzenleyip sildim çünkü.
Aman uzaması bizi yorar ama. Eski zamanlardan biliyorum. Bi de benim bilgisayar yok. Her şey mobil. Böylesi iyi
Evet Şubat ortası büyük olasılıkla. Ruh halimize bağlı ama 1 hafta olmayacağı kesin cips anketi hafiflesin hele
İyi gidiyorsun iyi. Bu yoldan devam
------
Öneri tarihi yazmayı unuttum
Tarih verelim mi yoksa başlatana kadar dursun mu? zaten 2 ile sınırlandırdık