Bıraksan burada da 1375615 isimlik katkı bile veririm ama ne sen yorul ne de ben yorulayım o yüzden 3+2 iyidirondan süphem yoksen 3+2 yap. senin o 2 ayricaligin olacak eski zamandaki yorucu katkilarinin hatirina
Bıraksan burada da 1375615 isimlik katkı bile veririm ama ne sen yorul ne de ben yorulayım o yüzden 3+2 iyidirondan süphem yoksen 3+2 yap. senin o 2 ayricaligin olacak eski zamandaki yorucu katkilarinin hatirina
@Sherlock senle toplantı yapıp karar verecekmişdaha isimler gelir. Salı günü bakarsın artık
@Dosi hanım en son yukarıdaki mesaja etiketlemiş beni.Yok bu sefer ben öneri yapmadım, benim dışımda gelişti olaylar
biraz öyle oldu@Dosi hanım en son yukarıdaki mesaja etiketlemiş beni.Fakat sanırım o mesajın üzerine 289423848 tane isim önerilmiş Utku beyciğim, bizlik bir şey kalmamış.
Şşşş bunu duymamış olayım Şerlok beyciğim, daha eksikler var@Dosi hanım en son yukarıdaki mesaja etiketlemiş beni.Fakat sanırım o mesajın üzerine 289423848 tane isim önerilmiş Utku beyciğim, bizlik bir şey kalmamış.
resmi olarak tamam desinler önce
Forumumuz güzeller söz konusu olunca yine şovunu yapmış.biraz öyle oldu3 öneri hakki olundu diye az isim olur diye isyan etti millet, ben de 50 olursa üstünü tamamlayip 70 yaparim demistim ama daha öneri bitmeden 80e dogru yol almaya basladikbazi önemli isimlerde yok üstelik daha
Melisa Döngel, Hazal Subaşı daha söylenmemiş mi... Üstelik liste olmuş 80 kişi.
Dedim gitti, Melisa Döngel'e hayır diyemem...
söz konusu güzeller olunca konuda costu 2 gündeForumumuz güzeller söz konusu olunca yine şovunu yapmış.
Melisa Döngel, Hazal Subaşı daha söylenmemiş mi... Üstelik liste olmuş 80 kişi.Tamam tamam, ben ikna oldum mühim eksikler var demek ki bu listede.Hemen bir acil durum toplantısı yapıp, eksikleri bildirelim Utku beyciğim.
------
Dedim gitti, Melisa Döngel'e hayır diyemem...@MasacRE
Yarın son gün sanırım, en sona bırakayım kendimi.Aklıma gelmişti. @kerem 'de listesine koydu ama daha yazmadı. Bakalım Aleyna ve Simge arasında kalmama ne diyecek
ayne öyle. Umarim unutmazsin ama konu habire uplaniyor, HatirlarsinYarın son gün sanırım, en sona bırakayım kendimi.
Aleyna derken? İnşallah düşündüğüm kişi değildir.ayne öyle. Umarim unutmazsin ama konu habire uplaniyor, Hatirlarsin
@dreamy Simge'yi der artik. Listenden biri daha eksildiAleyna listeye girdi zaten. Simge icin engel kalmadi
yok yok Survivor Aleyna degil, Dünya Starimiz Aleyna TilkiAleyna derken? İnşallah düşündüğüm kişi değildir.
Düşündüğüm kişi idi maalesef...yok yok Survivor Aleyna degil, Dünya Starimiz Aleyna Tilki
bilerek öyle yazdim zatenDüşündüğüm kişi idi maalesef...
Dünyanın bundan haberi var mı peki?
Oyunculuğumsu, dans edişimsi ve şarkıcımsı halleriyle tam bir dünya starı adayı, çok haklısın.bilerek öyle yazdim zaten
Var tabikiyavas ve emin adimlarla ilerliyor starimiz
Bir tane daha düşman edinmişiz. 🦊🦊Düşündüğüm kişi idi maalesef...
Dünyanın bundan haberi var mı peki?
Açelya Topaloğlu nerede??? 😠😠Evet @Dosi hanım, konseyimizde yapmış olduğumuz acil durum toplantısı sonrası bu listede bir takım önemli eksikliklerin olduğu kanısına vardık. Bu sebeple T.C. Güzellik Uzmanı ve Analisti Doç. Dr. Utku beyciğim önderliğinde mühim bir liste hazırladık.Şimdi sizlere bu değerli listeyi, sıralanmış bir şekilde bırakıyorum:
Başak Gümülcinelioğlu
Berrak Tüzünataç
Bige Önal
Biran Damla Yılmaz
Birce Akalay
Cemre Baysel
Damla Can
Didem Soydan
Ecem Atalay
Ege Kökenli
Elçin Sangu
Esra Bilgiç
Ezgi Eyüboğlu
Fahriye Evcen
Gaye Su Akyol
Gizem Karaca
Gökçe Bahadır
Hayal Köseoğlu
Hazal Subaşı
Hazal Türesan
İlayda Alişan
Melisa Döngel
Meryem Uzerli
Mine Tugay
Miray Daner
Öykü Karayel
Pelin Karahan
Seray Kaya
Tuğba Yurt
Yasemin Kay Allen
Listede katkısı bulunan değerli konsey üyelerimiz: @MasacRE, @MEnes, @Maskeli Fedai, @Sherlock, @DarkLegenD, @12.Adam ve İlayda Alişan özel önerisi ile @bazinga...
İçlerinden kendin için 2, Masacre için 3+1 seç yeterliEvet @Dosi hanım, konseyimizde yapmış olduğumuz acil durum toplantısı sonrası bu listede bir takım önemli eksikliklerin olduğu kanısına vardık. Bu sebeple T.C. Güzellik Uzmanı ve Analisti Doç. Dr. Utku beyciğim önderliğinde mühim bir liste hazırladık.Şimdi sizlere bu değerli listeyi, sıralanmış bir şekilde bırakıyorum:
Başak Gümülcinelioğlu
Berrak Tüzünataç
Bige Önal
Biran Damla Yılmaz
Birce Akalay
Cemre Baysel
Damla Can
Didem Soydan
Ecem Atalay
Ege Kökenli
Elçin Sangu
Esra Bilgiç
Ezgi Eyüboğlu
Fahriye Evcen
Gaye Su Akyol
Gizem Karaca
Gökçe Bahadır
Hayal Köseoğlu
Hazal Subaşı
Hazal Türesan
İlayda Alişan
Melisa Döngel
Meryem Uzerli
Mine Tugay
Miray Daner
Öykü Karayel
Pelin Karahan
Seray Kaya
Tuğba Yurt
Yasemin Kay Allen
Listede katkısı bulunan değerli konsey üyelerimiz: @MasacRE, @MEnes, @Maskeli Fedai, @Sherlock, @DarkLegenD, @12.Adam ve İlayda Alişan özel önerisi ile @bazinga...
Çoktan dedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?