2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aranızdan biri Fatma Tezcan'ı ekletir aklına gelip umarım. Seveniniz vardır inşallah. Yazık olur listede olmazsa.

Reactions: Angelica and Dosi
Kimi demişti ki.
Ben sadece ilk mesajda ismi olmayan isimlere baktım ve aklıma gelen 3 ismi saydım.
Sedef zaten kesindi de diğer ikisi bir anda aklıma geldi.
Yok yok doğrusunu yaptın. kerem 10 küsür isim demiş ve 3 zor dedi. Sonraya bıraktı ve sen onun listesinde olanı diyerek onun seçimini kolaylaştırdın
en az 5-6 tane söylendi sanki şuana kadar

Yok yok doğrusunu yaptın. kerem 10 küsür isim demiş ve 3 zor dedi. Sonraya bıraktı ve sen onun listesinde olanı diyerek onun seçimini kolaylaştırdın
en az 5-6 tane söylendi sanki şuana kadar
Şimdi baktım, Aslıhan Gürbüz'ü söylemiş o da.

Yazdığım üç ismin de söylenmemesine çok şaşırdım bu arada.

Reactions: Dosi
Reactions: Özgür and Dosi
Ben 3 isim rast gele yazdımm,Sedef'i sana bıraktım.
Aslı Enver söylenmedi daha
geçen sefer finalistti. Bakalım kim der
Neee. 😱 Aslı'nın listede olmadığını fark etmedim. Kesinlikle yer almalı, umarım birileri söyler.

Aslıhan yine olmazsa olmazlardandı zaten. Seray Kaya kaldı bi, onu da biri söylerse tamamdır.
Benim aklıma gelmedi hiç ama bu mesajını gördükten sonra elbet yazan olur bence.

------

Birce Akalay'ın adı bile geçmemiş. Bizim forum çok sarışın seviyor, hiç benlik değil.
Aklıma Birce geldi ama bu üç isim daha öndeydi benim için.

Bergüzar ve Birce de yer almayı hak ediyor listede.

Reactions: kerem and Dosi
Birce Akalay'ın adı bile geçmemiş. Bizim forum çok sarışın seviyor, hiç benlik değil.
Aynen baya söylenmeyen isimler var
bakalım son ana kadar neler olacak

@MasacRE Aslı'yı seviyor. O der herhalde

Bülent Ersoy'u düşünüyorum ben. Sürpriz bir isim lazım bu listeye. Hepsi çok sıkıcı isimler.

Reactions: Özgür
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...