2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aranızdan biri Fatma Tezcan'ı ekletir aklına gelip umarım. Seveniniz vardır inşallah. Yazık olur listede olmazsa. :)

• Beğendim
Reactions: Angelica and Dosi
Kimi demişti ki. :A Ben sadece ilk mesajda ismi olmayan isimlere baktım ve aklıma gelen 3 ismi saydım. :A Sedef zaten kesindi de diğer ikisi bir anda aklıma geldi. :A
Yok yok doğrusunu yaptın. kerem 10 küsür isim demiş ve 3 zor dedi. Sonraya bıraktı ve sen onun listesinde olanı diyerek onun seçimini kolaylaştırdın :A en az 5-6 tane söylendi sanki şuana kadar :A

Yok yok doğrusunu yaptın. kerem 10 küsür isim demiş ve 3 zor dedi. Sonraya bıraktı ve sen onun listesinde olanı diyerek onun seçimini kolaylaştırdın :A en az 5-6 tane söylendi sanki şuana kadar :A
Şimdi baktım, Aslıhan Gürbüz'ü söylemiş o da. :A

Yazdığım üç ismin de söylenmemesine çok şaşırdım bu arada. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
Ben 3 isim rast gele yazdımm,Sedef'i sana bıraktım.
Aslı Enver söylenmedi daha :A geçen sefer finalistti. Bakalım kim der :A
Neee. 😱 Aslı'nın listede olmadığını fark etmedim. Kesinlikle yer almalı, umarım birileri söyler. :A

Aslıhan yine olmazsa olmazlardandı zaten. Seray Kaya kaldı bi, onu da biri söylerse tamamdır. :A
Benim aklıma gelmedi hiç ama bu mesajını gördükten sonra elbet yazan olur bence. :A
------

Birce Akalay'ın adı bile geçmemiş. Bizim forum çok sarışın seviyor, hiç benlik değil. :A
Aklıma Birce geldi ama bu üç isim daha öndeydi benim için. :A

Bergüzar ve Birce de yer almayı hak ediyor listede. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
Birce Akalay'ın adı bile geçmemiş. Bizim forum çok sarışın seviyor, hiç benlik değil. :A
Aynen baya söylenmeyen isimler var :A bakalım son ana kadar neler olacak :A
Neee. 😱 Aslı'nın listede olmadığını fark etmedim. Kesinlikle yer almalı, umarım birileri söyler. :A

Benim aklıma gelmedi hiç ama bu mesajını gördükten sonra elbet yazan olur bence. :A
------

@MasacRE Aslı'yı seviyor. O der herhalde :A

------

Bülent Ersoy'u düşünüyorum ben. Sürpriz bir isim lazım bu listeye. Hepsi çok sıkıcı isimler. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking