Tülin Ece YazkanAyça Ayşin Turan ve Neslihan var listede. 2 hakkın daha var 😊 diğerini ekliyorum
Konuda listeye bakabilirsin.
Evrim Akın
Tülin Ece YazkanAyça Ayşin Turan ve Neslihan var listede. 2 hakkın daha var 😊 diğerini ekliyorum
Konuda listeye bakabilirsin.
Üç isim de şu an listede mevcut, listede olmayanlardan aklına gelen olursa belirtirsin
Ahahahaha o kadar dalgınlık ve unutkanlık da artık ne bileyim yani...Gülme komşuna gelir başına olur böyle vakalarBen ki dalgınlıktan gözümdeki gözlüğü unutup gözlüğü aramış adam... @MEnes 'in bu konudaki öğrencisi ya da üstadı bilemedim..
O işler tamamdır ayarlarız bir şekilde Mayıs boyunca gitmekte fayda var az ama öz olması yormaz kimseyi hem, zaten konu açma limiti vardı![]()
Ahahahaha o kadar dalgınlık ve unutkanlık da artık ne bileyim yani...Bence benim öğrencim olamayacak kadar büyük bir seviye olduğu için ben senin öğrencinim bu konuda...
![]()
Ahahahahaha ne sahneydi beee...
Vadi'de de bu bölüme geldim bu arada, onda eşlik etmedin varsın diğerinde et vay be..Ahahahahaha ne sahneydi beee...Bu dalgınlık seviyesi bambaşka bir seviye ben o kadar değilim...
Ooooo sonunda kutlu haberi görebilecek miyiz...Eğer çok hızlı bir şekilde tüketmeyeceksen ben de sana 5. bölümden itibaren katılacağım. Çünkü en son bölüm yorumumu 4. bölümde yapmışım. Seninle birlikte ilerlerim ve her bölümü yorumlarım...
Ama sen de yorumlayacaksın aksini kabul etmem...
![]()
Vadi için o maratona eşlik edecek gücüm ve zamanım olmazdı malum iş güç koşturmaca 2 3 saatlik evde oluyoruz...Vadi'de de bu bölüme geldim bu arada, onda eşlik etmedin varsın diğerinde et vay be..
Ben en başından alacağım yine sezonun en başından yani, şimdi geçmiş sezonlara dalarsam güncele gelmem yine uzun sürer hiç gerek yok gibiBölüm bölüm yorumlayacağım her zamanki gibi.
Ama aklıma karpuz kabuğu düşürdün, acaba 1x1'den mi başlasam toplam kaç bölümdü SNK?
![]()
Vadi için o maratona eşlik edecek gücüm ve zamanım olmazdı malum iş güç koşturmaca 2 3 saatlik evde oluyoruz...Ve biliyorsun yapacak çok şey oluyor (manga, anime, dizi, film, oyun...
) Ama 16 bölümlük 20 dakikalık bir animeye vakit ayırmak daha kolay...
Zaten 4. sezondan sadece 1 bölüm izledin be adam sanki çok geriye gidecekmiş gibi...Eski sezonları hiç kurcalama çünkü bu sezon zaten onlardan fazlasıyla bağımsız. Yani bağımlı da hikaye olarak bambaşka yerlere gidiyor, onları izlemene gerek olmaz yani...
İlk 3 sezon 59 bölüm bu arada.
![]()
Bu sezondan sonra bakılabilir aynen, ben de 2 3 tur dönmüşümdür. Ama bu sezon için gerek yok bence de, direk izlemeye geç...Olmadı bu sezondan sonra tekrar sil baştan yaparız, daha önce 2 kez üzerinden geçmiştim 2.sezona başlarken ve 3.sezona başlarken ama bu kez de olmasın artıkFinal ne zamandı kesin olarak? 59 bölüm çok değil aslında, ama... Hele bi önümüzdekileri yiyelim önce en iyisi.
![]()
Yok o Zeyno içindiNeye iki hakkım var ben dün yoktum baş ağrısı beni benden alıyor bu ara anlat bakım![]()
Yok o Zeyno içindi
Senin 3 isim hakkın var canım. Konuda söylenenlere bakarsın
Geçmiş olsun. Şuan nasılsın?
Geçmiş olsun.Eh işte hala ağrı var cnm haa tmm isim verecez 3 isim bakım bi verilmeyen varsa vereyim![]()
Ezgi Asaroğlu, Damla Sönmez, Sinem Ünsal, Fatma Tezcan, Nehir ErdoğanEkli dosyayı görüntüle 101916
Forumumuzun emektar üyesi @BesaleT tarafından başlatılan ve en son benim sunumum ile karşınızda olan 'En Favori Güzel' 5. kez sizlerleBu sene @Tolstoyevski ile birlikte yürüteceğiz.
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini seçeceğiz.Bu konu altından önerilen Türk güzellerini gruplara ayırıp hep birlikte en güzelini seçeceğiz. Önerilerinizi bekliyoruz 😊
Kişi başı sadece 3 öneri hakkınız bulunmakta. Spoı kutusundan olmayan isimleri kontrol edebilirsiniz. Son öneri tarihi 4 Mayıs Salı.
Öneriler geldikçe bu konuya alfabetik sırayla eklenecektir.
Yarışacak isimler listesi
👇
- Afra Saraçoğlu
- Ahsen Eroğlu
- Alina Boz
- Aslıhan Güner
- Ayça Ayşin Turan
- Ayşegül Yılmaz
- Bensu Soral
- Beren Saat
- Binnur Kaya
- Burcu Biricik
- Burçin Terzioğlu
- Canan Ergüder
- Cansu Dere
- Damla Colbay
- Defne Samyeli
- Demet Akbağ
- Demet Evgar
- Demet Özdemir
- Dilan Çiçek Deniz
- Doğa Rutkay
- Ebru Şahin
- Ecem Sena Bayır
- Eda Ece
- Eda Nur Hancı
- Evrim Akın
- Evrim Alasya
- Funda Eryiğit
- Hadise
- Hande Erçel
- Hande Soral
- Hazal Kaya
- Hazar Ergüçlü
- Hilal Altınbilek
- İlayda Akdoğan
- Melis Sezen
- Melisa Aslı Pamuk
- Merve Dizdar
- Merve Taşkın
- Müge Su Şahin
- Neslihan Atagül
- Nesrin Cavadzade
- Nilay Deniz
- Nur Fettahoğlu
- Özge Özpirinçci
- Özgü Namal
- Özge Yağız
- Pınar Deniz
- Rojda Demirel
- Serenay Sarıkaya
- Şevval Şam
- Tülin Ece Yazkan
- Zeynep Çamçı
- Zuhal Topal
TARİHÇE
- 2012: Tuba Büyüküstün - Hazal Kaya- Ezgi Asaroğlu (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
- 2013: Tuba Büyüküstün - Sıla (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
- 2017: Beren Saat - Serenay Sarıkaya (Kazanan: Beren Saat)
- 2019: Beren Saat - Hazal Kaya (Kazanan: Beren Saat)
@Dosi Burcu Özberk Merve Çağıran Ezgi Mola Hafsa Sancaktutar 4 isim oldu kabul edersiniz inşAllah![]()
Ezgi Asaroğlu, Damla Sönmez, Sinem Ünsal, Fatma Tezcan, Nehir Erdoğan
Sedef AvcıMasacre, Sherlock, dreamy, @Özgür @Angelica @Zeyno45 2 hakkı var daha@The_Erinch @Gerekli24 (Hekimoğlu dizisinden gelebilir) @Staran öneri ile gelmediler daha
@Alos @EmreCan 'dan da beklemekteyim
herkes gelse 30 isim daha olur
aklıma ilk gelenler
------
Onu geçen sene yaptık. Konsepti bozma
------
@MasacRE söz konusu güzeller olunca bende bambaşka bir imaj yarattı![]()
Saydıklarınızdan ilk 3 olanlar listeye eklendi, hayırlı olsun.![]()