2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülme komşuna gelir başına olur böyle vakalar :A Ben ki dalgınlıktan gözümdeki gözlüğü unutup gözlüğü aramış adam... @MEnes 'in bu konudaki öğrencisi ya da üstadı bilemedim.. :A

O işler tamamdır ayarlarız bir şekilde Mayıs boyunca gitmekte fayda var az ama öz olması yormaz kimseyi hem, zaten konu açma limiti vardı :A
Ahahahaha o kadar dalgınlık ve unutkanlık da artık ne bileyim yani... :A Bence benim öğrencim olamayacak kadar büyük bir seviye olduğu için ben senin öğrencinim bu konuda... :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ahahahaha o kadar dalgınlık ve unutkanlık da artık ne bileyim yani... :A Bence benim öğrencim olamayacak kadar büyük bir seviye olduğu için ben senin öğrencinim bu konuda... :A

Bazen dalgınlık seviyemiz tam da şu 25 saniyelik videodaki gibi oluyor, yapacak bir şey yok. :A @Dosi @12.Adam

Bu arada bugün GS kazanırsa bu hafta içi operasyona başlıyorum bir hafta içinde bitmiş olacak malum yapıt... :A @MEnes

Bazen dalgınlık seviyemiz tam da şu 25 saniyelik videodaki gibi oluyor, yapacak bir şey yok. :A @Dosi @12.Adam

Bu arada bugün GS kazanırsa bu hafta içi operasyona başlıyorum bir hafta içinde bitmiş olacak malum yapıt... :A @MEnes
Ahahahahaha ne sahneydi beee... :A Bu dalgınlık seviyesi bambaşka bir seviye ben o kadar değilim... :A

Ooooo sonunda kutlu haberi görebilecek miyiz... :A Eğer çok hızlı bir şekilde tüketmeyeceksen ben de sana 5. bölümden itibaren katılacağım. Çünkü en son bölüm yorumumu 4. bölümde yapmışım. Seninle birlikte ilerlerim ve her bölümü yorumlarım... :A Ama sen de yorumlayacaksın aksini kabul etmem... :A

Ahahahahaha ne sahneydi beee... :A Bu dalgınlık seviyesi bambaşka bir seviye ben o kadar değilim... :A

Ooooo sonunda kutlu haberi görebilecek miyiz... :A Eğer çok hızlı bir şekilde tüketmeyeceksen ben de sana 5. bölümden itibaren katılacağım. Çünkü en son bölüm yorumumu 4. bölümde yapmışım. Seninle birlikte ilerlerim ve her bölümü yorumlarım... :A Ama sen de yorumlayacaksın aksini kabul etmem... :A
Vadi'de de bu bölüme geldim bu arada, onda eşlik etmedin varsın diğerinde et vay be.. :A

Ben en başından alacağım yine sezonun en başından yani, şimdi geçmiş sezonlara dalarsam güncele gelmem yine uzun sürer hiç gerek yok gibi :A Bölüm bölüm yorumlayacağım her zamanki gibi. :A Ama aklıma karpuz kabuğu düşürdün, acaba 1x1'den mi başlasam toplam kaç bölümdü SNK? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Vadi'de de bu bölüme geldim bu arada, onda eşlik etmedin varsın diğerinde et vay be.. :A

Ben en başından alacağım yine sezonun en başından yani, şimdi geçmiş sezonlara dalarsam güncele gelmem yine uzun sürer hiç gerek yok gibi :A Bölüm bölüm yorumlayacağım her zamanki gibi. :A Ama aklıma karpuz kabuğu düşürdün, acaba 1x1'den mi başlasam toplam kaç bölümdü SNK? :A
Vadi için o maratona eşlik edecek gücüm ve zamanım olmazdı malum iş güç koşturmaca 2 3 saatlik evde oluyoruz... :A Ve biliyorsun yapacak çok şey oluyor (manga, anime, dizi, film, oyun... :A ) Ama 16 bölümlük 20 dakikalık bir animeye vakit ayırmak daha kolay... :A

Zaten 4. sezondan sadece 1 bölüm izledin be adam sanki çok geriye gidecekmiş gibi... :A Eski sezonları hiç kurcalama çünkü bu sezon zaten onlardan fazlasıyla bağımsız. Yani bağımlı da hikaye olarak bambaşka yerlere gidiyor, onları izlemene gerek olmaz yani... :A İlk 3 sezon 59 bölüm bu arada. :A

Vadi için o maratona eşlik edecek gücüm ve zamanım olmazdı malum iş güç koşturmaca 2 3 saatlik evde oluyoruz... :A Ve biliyorsun yapacak çok şey oluyor (manga, anime, dizi, film, oyun... :A ) Ama 16 bölümlük 20 dakikalık bir animeye vakit ayırmak daha kolay... :A

Zaten 4. sezondan sadece 1 bölüm izledin be adam sanki çok geriye gidecekmiş gibi... :A Eski sezonları hiç kurcalama çünkü bu sezon zaten onlardan fazlasıyla bağımsız. Yani bağımlı da hikaye olarak bambaşka yerlere gidiyor, onları izlemene gerek olmaz yani... :A İlk 3 sezon 59 bölüm bu arada. :A

Olmadı bu sezondan sonra tekrar sil baştan yaparız, daha önce 2 kez üzerinden geçmiştim 2.sezona başlarken ve 3.sezona başlarken ama bu kez de olmasın artık :A Final ne zamandı kesin olarak? 59 bölüm çok değil aslında, ama... Hele bi önümüzdekileri yiyelim önce en iyisi. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Olmadı bu sezondan sonra tekrar sil baştan yaparız, daha önce 2 kez üzerinden geçmiştim 2.sezona başlarken ve 3.sezona başlarken ama bu kez de olmasın artık :A Final ne zamandı kesin olarak? 59 bölüm çok değil aslında, ama... Hele bi önümüzdekileri yiyelim önce en iyisi. :A
Bu sezondan sonra bakılabilir aynen, ben de 2 3 tur dönmüşümdür. Ama bu sezon için gerek yok bence de, direk izlemeye geç... :A Final sezonunun ikinci kısmı Ocak 2022'de gözüküyor şuan takvimde. O da tahmini 12 - 14 bölüm arasında olacaktır mangadaki bölüm sayısını düşünecek olursak... Dediğin gibi önündekileri ye 16 bölüm sonrasına sonra bakılır.. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 101916
Forumumuzun emektar üyesi @BesaleT tarafından başlatılan ve en son benim sunumum ile karşınızda olan 'En Favori Güzel' 5. kez sizlerle :Z Bu sene @Tolstoyevski ile birlikte yürüteceğiz.

Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini seçeceğiz.Bu konu altından önerilen Türk güzellerini gruplara ayırıp hep birlikte en güzelini seçeceğiz. Önerilerinizi bekliyoruz 😊
Kişi başı sadece 3 öneri hakkınız bulunmakta. Spoı kutusundan olmayan isimleri kontrol edebilirsiniz. Son öneri tarihi 4 Mayıs Salı.
Öneriler geldikçe bu konuya alfabetik sırayla eklenecektir.
Yarışacak isimler listesi
👇
  1. Afra Saraçoğlu
  2. Ahsen Eroğlu
  3. Alina Boz
  4. Aslıhan Güner
  5. Ayça Ayşin Turan
  6. Ayşegül Yılmaz
  7. Bensu Soral
  8. Beren Saat
  9. Binnur Kaya
  10. Burcu Biricik
  11. Burçin Terzioğlu
  12. Canan Ergüder
  13. Cansu Dere
  14. Damla Colbay
  15. Defne Samyeli
  16. Demet Akbağ
  17. Demet Evgar
  18. Demet Özdemir
  19. Dilan Çiçek Deniz
  20. Doğa Rutkay
  21. Ebru Şahin
  22. Ecem Sena Bayır
  23. Eda Ece
  24. Eda Nur Hancı
  25. Evrim Akın
  26. Evrim Alasya
  27. Funda Eryiğit
  28. Hadise
  29. Hande Erçel
  30. Hande Soral
  31. Hazal Kaya
  32. Hazar Ergüçlü
  33. Hilal Altınbilek
  34. İlayda Akdoğan
  35. Melis Sezen
  36. Melisa Aslı Pamuk
  37. Merve Dizdar
  38. Merve Taşkın
  39. Müge Su Şahin
  40. Neslihan Atagül
  41. Nesrin Cavadzade
  42. Nilay Deniz
  43. Nur Fettahoğlu
  44. Özge Özpirinçci
  45. Özgü Namal
  46. Özge Yağız
  47. Pınar Deniz
  48. Rojda Demirel
  49. Serenay Sarıkaya
  50. Şevval Şam
  51. Tülin Ece Yazkan
  52. Zeynep Çamçı
  53. Zuhal Topal

TARİHÇE
  • 2012: Tuba Büyüküstün - Hazal Kaya- Ezgi Asaroğlu (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
  • 2013: Tuba Büyüküstün - Sıla (Kazanan: Tuba Büyüküstün)
  • 2017: Beren Saat - Serenay Sarıkaya (Kazanan: Beren Saat)
  • 2019: Beren Saat - Hazal Kaya (Kazanan: Beren Saat)
Ezgi Asaroğlu, Damla Sönmez, Sinem Ünsal, Fatma Tezcan, Nehir Erdoğan

• Üzücü
Reactions: Angelica
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...