Hemen siteden çıkıp Instagram adresine giriyorsun, dediklerine pişman olacağına eminim.Hande Erçel sevenleri ciddiye almam mümkün değil sorry.
Bu gerçeği yeni fark etmen şaşırttı.Aserat'ın güzellik anlayışı sınıfta kaldı benim için
Hemen siteden çıkıp Instagram adresine giriyorsun, dediklerine pişman olacağına eminim.Hande Erçel sevenleri ciddiye almam mümkün değil sorry.
Bu gerçeği yeni fark etmen şaşırttı.Aserat'ın güzellik anlayışı sınıfta kaldı benim için
Diğerlerini de öv. 😡
Önerilerimize başlayalım...
1- Merve Taşkın
2- Zeynep Çamcı
3- İlayda Akdoğan
Ya zaten Haziran'a sarkma durumu olabilir sayılara göre. Bakarız duruma. Aynen ve @bazinga sonra sitem ediyor. Artık onun için ağırdan alıyorum anketleriGülme komşuna gelir başına olur böyle vakalarBen ki dalgınlıktan gözümdeki gözlüğü unutup gözlüğü aramış adam... @MEnes 'in bu konudaki öğrencisi ya da üstadı bilemedim..
O işler tamamdır ayarlarız bir şekilde Mayıs boyunca gitmekte fayda var az ama öz olması yormaz kimseyi hem, zaten konu açma limiti vardı
Sen de benimkileri stalklamıyor musun?Mesajlarımı stalklıyorsun be muşmula sürat@Dosi
Hande Erçel'i etkinliğin favorisi olarak gösteren adama bak...Hemen siteden çıkıp Instagram adresine giriyorsun, dediklerine pişman olacağına eminim.
Bu gerçeği yeni fark etmen şaşırttı.
Sorun yok, o fotoğrafı profilimize koyarak gerekli desteği sağlarız. 🥰 🥰@DarkLegenD Merve Taşkın'ın o malum pozunu görebileceğini sanıyorsan bu etkinlikte... Ben isterdim ama maalesef @Dosi keser bizi o yüzden başka kapıya artık..
Yok 2019'dan beri biliyordum. Bir an aklımdan çıkmışHemen siteden çıkıp Instagram adresine giriyorsun, dediklerine pişman olacağına eminim.
Bu gerçeği yeni fark etmen şaşırttı.
Nasıl göründüklerini biliyorumDiğerlerini de öv. 😡
Bunu ispat etti. Boşuna inkar ediyorMesajlarımı stalklıyorsun be muşmula sürat@Dosi
Bende ispat ederim de uğraşamam şuan.Yok 2019'dan beri biliyordum. Bir an aklımdan çıkmış
Nasıl göründüklerini biliyorumaklıma gelmiyor yüzleri
------
Bunu ispat etti. Boşuna inkar ediyor@serhatt
Hande Erçel'i etkinliğin favorisi olarak gösteren adama bak...
Sorun yok, o fotoğrafı profilimize koyarak gerekli desteği sağlarız. 🥰 🥰
Merve Taşkın asıl karantina döneminde o fotoğrafların güncel olarak kullanılmasını ister. 😡 🥰 (gerçekten de ister, bir şey demez. Bu kadına köpek gibi saygı duyuyorum abi.)Yılın enleri etkinliğine daha var, en iyi profil resmi kategorisi için sabırsızlanma yaniHele karantina döneminde hiç yapma. 😡
Ne varmış bende?Hande Erçel'i etkinliğin favorisi olarak gösteren adama bak...
Güzellik anlayışının düşük seviyede olması? 🤔Ne varmış ben de?
Ne varmış bende?
Güzellik anlayışının düşük seviyede olması? 🤔
Dünyanın en güzel kadını seçildi laflarımıza dikkat edelim.Güzellik anlayışının düşük seviyede olması? 🤔
Aynı şeyden bahsettim. Mesajım kanıtlara dayandırılmış oldu.Hande Erçel Dünyanın En Güzel Kadını Seçildi! Top Beauty World 2020 Oylaması Sonuçlandı
Güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Hande Erçel, güzelliğiyle dünya çapında ses getirmeyi başardı. Amerika merkezli internet sitesinin yaptığı listeye göre Hande Erçel ‘Top Beauty World 2020’nin ‘En Güzel 100 Kadını’ sıralamasında 1. sırada yer aldı. İlk 10 şu şekilde sonuçlandı: Hande...fav10.net
@Aserat
Baktım @DarkLegenD çok aykırı şeyler yazıyor, kanıt ile susturayım dedimDünyanın en güzel kadını seçildi laflarımıza dikkat edelim.
Sana göre kim kazanmalı peki.
------
Aynı şeyden bahsettim. Mesajım kanıtlara dayandırılmış oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?