2021 En Favori Güzel 2021 - Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Gülme komşuna gelir başına olur böyle vakalar :A Ben ki dalgınlıktan gözümdeki gözlüğü unutup gözlüğü aramış adam... @MEnes 'in bu konudaki öğrencisi ya da üstadı bilemedim.. :A

O işler tamamdır ayarlarız bir şekilde Mayıs boyunca gitmekte fayda var az ama öz olması yormaz kimseyi hem, zaten konu açma limiti vardı :A
Ya zaten Haziran'a sarkma durumu olabilir sayılara göre. Bakarız duruma. Aynen ve @bazinga sonra sitem ediyor. Artık onun için ağırdan alıyorum anketleri :A yormayalım insanları :A

Hemen siteden çıkıp Instagram adresine giriyorsun, dediklerine pişman olacağına eminim. :bhr:

Bu gerçeği yeni fark etmen şaşırttı. :A
Hande Erçel'i etkinliğin favorisi olarak gösteren adama bak...

@DarkLegenD Merve Taşkın'ın o malum pozunu görebileceğini sanıyorsan bu etkinlikte... Ben isterdim ama maalesef @Dosi keser bizi o yüzden başka kapıya artık.. :A
Sorun yok, o fotoğrafı profilimize koyarak gerekli desteği sağlarız. 🥰 🥰

Hemen siteden çıkıp Instagram adresine giriyorsun, dediklerine pişman olacağına eminim. :bhr:

Bu gerçeği yeni fark etmen şaşırttı. :A
Yok 2019'dan beri biliyordum. Bir an aklımdan çıkmış
Diğerlerini de öv. 😡
Nasıl göründüklerini biliyorum :A aklıma gelmiyor yüzleri :A
------

Mesajlarımı stalklıyorsun be muşmula sürat :A @Dosi
Bunu ispat etti. Boşuna inkar ediyor :A @serhatt

Hande Erçel'i etkinliğin favorisi olarak gösteren adama bak...

Sorun yok, o fotoğrafı profilimize koyarak gerekli desteği sağlarız. 🥰 🥰

Yılın enleri etkinliğine daha var, en iyi profil resmi kategorisi için sabırsızlanma yani :A Hele karantina döneminde hiç yapma. 😡

@Dosi hanım gereken cevabı verdi sana :A
EyZBTqKWQAQhA3l.jpg

@Dosi

Yılın enleri etkinliğine daha var, en iyi profil resmi kategorisi için sabırsızlanma yani :A Hele karantina döneminde hiç yapma. 😡
Merve Taşkın asıl karantina döneminde o fotoğrafların güncel olarak kullanılmasını ister. 😡 🥰 (gerçekten de ister, bir şey demez. Bu kadına köpek gibi saygı duyuyorum abi.)

Ne varmış bende? :A

Güzellik anlayışının düşük seviyede olması? 🤔

@Aserat

Güzellik anlayışının düşük seviyede olması? 🤔
Dünyanın en güzel kadını seçildi laflarımıza dikkat edelim. :bhr:

Sana göre kim kazanmalı peki. :A
------

@Aserat
Aynı şeyden bahsettim. Mesajım kanıtlara dayandırılmış oldu. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...