39u 38 diye okumuşum bak 3 isim az denildi ama maşallah bir sürü geldi yinedeYok karışıklıktan dolayı dalgınlığına gelmiş olmalı ne önerildiyse ekledik sonuçta 😱 42 olması sebebi ise 41'den sonra gelmesi..
39u 38 diye okumuşum bak 3 isim az denildi ama maşallah bir sürü geldi yinedeYok karışıklıktan dolayı dalgınlığına gelmiş olmalı ne önerildiyse ekledik sonuçta 😱 42 olması sebebi ise 41'den sonra gelmesi..
Güzel bizi haşlama fırsatını elinden alıp işlediğimiz bir günahı da hanene yazdırmış olduk iyi oldu bu gece geceHadi ordan. Kaç zaman önce yazmış. Nasıl önüne düştü
------
Pazartesi yaparım. Yarın yoğun olacağım
------
Yok 42 doğru @Tolstoyevski
Ben onu değil o beni takip ediyor bunu @Maskeli Fedai de çok iyi biliyor.Hadi ordan. Kaç zaman önce yazmış. Nasıl önüne düştü
------
Pazartesi yaparım. Yarın yoğun olacağım
------
Yok 42 doğru @Tolstoyevski
39u 38 diye okumuşum bak 3 isim az denildi ama maşallah bir sürü geldi yinede
Utku beye yazdığım mesajı edit yapayım. Yedek falan gelmesin gerek kalmayacakGüzel bizi haşlama fırsatını elinden alıp işlediğimiz bir günahı da hanene yazdırmış olduk iyi oldu bu gece gece
Bugün benim anladığım ayrı boşuna çırpınma @Maskeli FedaiBen onu değil o beni takip ediyor bunu @Maskeli Fedai de çok iyi biliyor.
Aman aman yok yok istemem okadar 70 olursa kapatırım100'ü bulur gibiyiz 70'i geçer bence öneriler, 100 düz sayı hem
Utku beye yazdığım mesajı edit yapayım. Yedek falan gelmesin gerek kalmayacak
yada en az 2 yedek diyeyim
Önemli bir kaç isim var. Onlarla ben yedeğe alayım. Gelmedi kimse onlarla
Aaa daha @kerem de var. Bak unuttum 😱 baya isim olacak gibi yine
------
Bugün benim anladığım ayrı boşuna çırpınma @Maskeli Fedai
------
Aman aman yok yok istemem okadar 70 olursa kapatırım
Bence direkt kopyala+yapıştır yap. Seray Kaya ile beraber tabii ki.Hemen öneride bulunayım, hayırlı olsun. @Dosi
Özge Özpirinçci, Aslıhan Gürbüz, Öykü Karayel, Cansu Dere, Hazar Ergüçlü, Merve Boluğur, Damla Sönmez, Elçin Sangu, Yasemin Allen, Melisa Aslı Pamuk, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Özgü Namal, Simge, Mine Tugay, Yaemin Ergene, Songül Öden, Saadet Işıl Aksoy aklıma ilk gelen isimler... (Evet, sadece esmerler çok güzel )
O değil de Tuba Büyüküstün ve Beren Saat önerilmemiş daha 😱 Berguzar Korel... Öykü Karayel... Hepsindne ötesi Afra Saraçoğlu 😱 😱Utku beye yazdığım mesajı edit yapayım. Yedek falan gelmesin gerek kalmayacak
------
------
Benim adımı söyle desem söyleyemezsin, elin ecnebi ecünnülerinin adlarını ezbere biliyor ırz düşmanı.
Hayranlarım çokYuh @Maskeli Fedai serhat resmen senin mesajları stalklıyor
Hande Erçel sevenleri ciddiye almam mümkün değil sorry.@Aserat a göre Ebru Cündübeyoğlu kazanmalıydı geçen sezon.
Yanılmıyorsam 7 tanesi zaten yazıldıBence direkt kopyala+yapıştır yap. Seray Kaya ile beraber tabii ki.
Olmazsa olmazları yazdım çünkü.Yanılmıyorsam 7 tanesi zaten yazıldı
Bu gidişle öyle olur gibi
@Aserat a göre Ebru Cündübeyoğlu kazanmalıydı geçen sezon.
Asetat sayesinde bu bildirimi gözden kaçırdığımı farkettimHande Erçel sevenleri ciddiye almam mümkün değil sorry.
Sabah Yiğit 3 isim az 25 isim gelmiş dedi ama kabardı liste. Ben 5 desem şimdiye 100 olmuştuOlmazsa olmazları yazdım çünkü.
Beren Saat'i ve Tubayı ben yazmadım mı 😱 Hande Erçel ile benim önerilerimdi ilk haliO değil de Tuba Büyüküstün ve Beren Saat önerilmemiş daha 😱 Berguzar Korel... Öykü Karayel... Hepsindne ötesi Afra Saraçoğlu 😱 😱
Yazmamışsın 😱Asetat sayesinde bu bildirimi gözden kaçırdığımı farkettim
Aserat'ın güzellik anlayışı sınıfta kaldı benim için
------
Sabah Yiğit 3 isim az 25 isim gelmiş dedi ama kabardı liste. Ben 5 desem şimdiye 100 olmuştu
------
Beren Saat'i ve Tubayı ben yazmadım mı 😱 Hande Erçel ile benim önerilerimdi ilk hali
Afra'mızı ekledik o halde kaotik modu açma nedenim olabilir yaşına rağmen hayırlı olsun@Tolstoyevski yok ben
Beren Saat
Burcu Biricik
Hazal Kaya
Demişim Tuba'yı demeyen @Turkuazz 'ı kınıyorum @Yakamoz-Asi önerir artık
Yok artıkAfra'mızı ekledik o halde kaotik modu açma nedenim olabilir yaşına rağmen hayırlı olsun
Bir an beynim durdu alfabede H mi önce geliyordu F mi bilemedim Google'dan bakmak zorunda kaldım demin alfabeye 😱
Kim kimin hayranı acaba?Hayranlarım çok
Yanlış anlıyorsun.Utku beye yazdığım mesajı edit yapayım. Yedek falan gelmesin gerek kalmayacak
------
------
2 numaralı iyi seçim @Tolstoyevski göreveÖnerilerimize başlayalım...
1- Merve Taşkın
2- Zeynep Çamcı
3- İlayda Akdoğan
Gülme komşuna gelir başına olur böyle vakalar Ben ki dalgınlıktan gözümdeki gözlüğü unutup gözlüğü aramış adam... @MEnes 'in bu konudaki öğrencisi ya da üstadı bilemedim..Yok artık
Kura işlerine ilk başta sen bak bu arada
Günde kaç konu gideceğiz karar veririz. Sen de okadar foto falan ayarlayacaksın, ilk başta yavaş tempoda gideriz