Öyle bir şey olmaz ki herkese 8 görünüyor. Zaten yukarıda resmini paylaşmışsın ben de baktığımda öyle görünüyor. @Sherlock'ta sorun var demek ki.
Biliyorum çok geç aklıma geldi ama gelmişken sorayım Gülse Birsel var mı yarışmacılar arasında. Yoksa eklemen lazım.Ozamana 8 grubu açarım inşallah Yoruyor baya
Galiba yok, denk gelmedim ama ben önerilerden birini silmiştim. Ekleriz yerineBiliyorum çok geç aklıma geldi ama gelmişken sorayım Gülse Birsel var mı yarışmacılar arasında. Yoksa eklemen lazım.
Vahide Perçin bile (kadın yaşına göre iyi görünüyor tabii ama yaşı diğer yarışmacılara göre yüksek) varsa o da olmalı tabii doğru karar. Kimi sildin.Galiba yok, denk gelmedim ama ben önerilerden birini silmiştim. Ekleriz yerine
Gamze Özçelik, sebebi o kapandıya, başı açık foto uygun görmedim.Vahide Perçin bile (kadın yaşına göre iyi görünüyor tabii ama yaşı diğer yarışmacılara göre yüksek) varsa o da olmalı tabii doğru karar. Kimi sildin.
@Tolstoyevski de İmamoğlu yüzünden ateistliğini bıraktı Davasına ihanet etmeyen bir ben kaldımBahar Şahin'i gördükten sonra cennet inancım oluştu. @Tolstoyevski @Maskeli Fedai artık dava yolunda tek başınızasınız.
Gelmişken oyluyorsundur inşallah. Oylama bitince bakacam kim oylamış@Tolstoyevski de İmamoğlu yüzünden ateistliğini bıraktı Davasına ihanet etmeyen bir ben kaldım
Beni etiketlemezsen sevinirim.Son hatırlatma
@BesaleT @Dosi @MasacRE @MEnes @Sherlock @Doğu @Aserat @Maskeli Fedai @Billy Kane @MelankoliK @Gizmen @Emre Ozansoy @anniegrant @ozmoturk @dreamy @Forumdash @eskici @Çiğdem @Yiğitt @Danger UA! @sokak sanati @Harunnn60 @takas @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @xemrexxx @-potterhead- @mesmeso61 @HeisenBerg @MayısKralı @kerem @DarkLegenD @turkuazz @tolgab @batuhankaralar @alperuz @haluk792 @bazinga @pompy @RüzgarGülü @12.Adam @cookies @serhatt ve herkes
Tamam olur, ilk gün sende Tols gibi belirtseydin senide silerdimBeni etiketlemezsen sevinirim.