Öyle bir şey olmaz ki herkese 8 görünüyor. Zaten yukarıda resmini paylaşmışsın ben de baktığımda öyle görünüyor. @Sherlock'ta sorun var demek ki.![]()
Biliyorum çok geç aklıma geldi ama gelmişken sorayım Gülse Birsel var mı yarışmacılar arasında. Yoksa eklemen lazım.Ozamana 8 grubu açarım inşallahYoruyor baya
![]()
Galiba yok, denk gelmedim ama ben önerilerden birini silmiştim. Ekleriz yerineBiliyorum çok geç aklıma geldi ama gelmişken sorayım Gülse Birsel var mı yarışmacılar arasında. Yoksa eklemen lazım.![]()
Vahide Perçin bile (kadın yaşına göre iyi görünüyor tabii ama yaşı diğer yarışmacılara göre yüksek) varsa o da olmalı tabii doğru karar.Galiba yok, denk gelmedim ama ben önerilerden birini silmiştim. Ekleriz yerine![]()
Gamze Özçelik, sebebi o kapandıya, başı açık foto uygun görmedim.Vahide Perçin bile (kadın yaşına göre iyi görünüyor tabii ama yaşı diğer yarışmacılara göre yüksek) varsa o da olmalı tabii doğru karar.Kimi sildin.
![]()
@Tolstoyevski de İmamoğlu yüzünden ateistliğini bıraktıBahar Şahin'i gördükten sonra cennet inancım oluştu. @Tolstoyevski @Maskeli Fedai artık dava yolunda tek başınızasınız.![]()
Gelmişken oyluyorsundur inşallah. Oylama bitince bakacam kim oylamış
Beni etiketlemezsen sevinirim.Son hatırlatma
@BesaleT @Dosi @MasacRE @MEnes @Sherlock @Doğu @Aserat @Maskeli Fedai @Billy Kane @MelankoliK @Gizmen @Emre Ozansoy @anniegrant @ozmoturk @dreamy @Forumdash @eskici @Çiğdem @Yiğitt @Danger UA! @sokak sanati @Harunnn60 @takas @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @xemrexxx @-potterhead- @mesmeso61 @HeisenBerg @MayısKralı @kerem @DarkLegenD @turkuazz @tolgab @batuhankaralar @alperuz @haluk792 @bazinga @pompy @RüzgarGülü @12.Adam @cookies @serhatt ve herkes
Tamam olur, ilk gün sende Tols gibi belirtseydin senide silerdimBeni etiketlemezsen sevinirim.