batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
Yarın oylayacağım8 grup var şimdilik, pazara kadar 16 grup var oyalanack. 2. tur haftaya
tüm gruplara oy verŞu sonuçları görünce 5 oy alan Aysun Kayacı'yı daha iyi anlıyorum
Zaten unutursanda yapışırım yakanaYarın oylayacağım
Şu sonuçları görünce 5 oy alan Aysun Kayacı'yı daha iyi anlıyorum
Fotolar yanlış fotolartüm gruplara oy ver
Zaten unutursanda yapışırım yakana
Sen verdinmiki oyunu Aysun'a?Fotolar yanlış fotolarŞöyle fotolar konsa fırlayıp gidecek oylar
Ben oy kullanmadım henüzSen verdinmiki oyunu Aysun'a?
Yalnız sıfır dekolte fotoları ayarlıyorum geneldedirek baş kapalı fotolar ayarlamadığıma şükredin
Yok artık 😱 Çoğunu illaki eskiden incelemişsindir. Yenilere yoğunlaş tekBen oy kullanmadım henüzSenin sansürlü fotolarına göre oy veremem çünkü, google'dan tek tek incelemem lazım
Hepsine tek tek bakmam zaten o işin şakası da tanımadığım kişilere bir bakarım google'dan, tek foto yanıltıcı oluyor çünküYok artık 😱 Çoğunu illaki eskiden incelemişsindir. Yenilere yoğunlaş tek
O konuda haklısın. Ece Çeşmioğlu var mesela, şuan Söz dizisinde oynuyor ve imajı farklı. Bir kaç sene önce bir dizide onu tanıyamamıştım. googleden bakıncada sanki iki farklı kişiHepsine tek tek bakmam zaten o işin şakası da tanımadığım kişilere bir bakarım google'dan, tek foto yanıltıcı oluyor çünkü
8 grup var toplam. Hepsini oylaVerdim oylari, kolay bir grup olmus.
Söylemeseydin bilmiyordum bile. Hepsinde etiket kullanırsan daha iyi olurdu.8 grup var toplam. Hepsini oyla7-8 zorluları A
Tahmin etmiştimSöylemeseydin bilmiyordum bile. Hepsinde etiket kullanırsan daha iyi olurdu.
Yorgunluktan kafa kalmayınca cingöz olamıyorum maalesef.Tahmin etmiştim
Okadar cingöz değilsin başka kategorilerin olacağını düşünememen normalPazar günü olmadı yaparim belki hatırlatma etiketi. Yukarıdaki "diğer etkinlikler"i tıkla, hepsi orada. Final hariç diğer hepsinde 1'den fazla grup var. Daha 8 grup daha gelecek, sonra 2. tur başlar
Listemizde 225 güzel var
Hepsi sizlerin önerileriYorgunluktan kafa kalmayınca cingöz olamıyorum maalesef.Ama yinede aldığım paskalya çikolatalarını yiye yiye tüm kategorilerde oyumu kullandım şimdi. Ha 225 güzel demişsin de ben bi 100 tanesinin adını bile duymadım. Tuhaf kişileri sokmuşsun araya.
Herkesi anlarımda Survuvor yarışmacılarını ve Şeyma Subaşı'nı kim önerdi?Hepsi sizlerin önerileriben 50 tane bilinen favori isimleri yaptım. Gerisi siz üyelerin listesinde bulunuyordu
Şeyma galiba @MasacRE önerdi. 90 isimle geldiHerkesi anlarımda Survuvor yarışmacılarını ve Şeyma Subaşı'nı kim önerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?