berbat oyunlar dönüyor
@sokak sanati bu aralar aynı tarafdayiz hep. Dizi yarismandada favorimsin şuan bakalim başka favoriler olacakmı.
şarkı yarışmaları hariç dizilerde aynı taraftayızBiz hep aynı taraftaydik. Yaprak dökümü ile ağlatmaya geliyorum.
İdam gelince ilk onu idam edeceğiz hatta celladı bizzat ben olacağım sırf bu kararından ötürü@destere de bozdu Beren demiş.
bütün enerjini emir topacına harcarsan buraya harcayacak pilin kalmaz böyle yıldızları sayarsn işteŞimdi bide burası için uğraşacağım.
hogathayı bilmemde ben serenay demiştim çok sevdiğimdende değil ama yani rakibi şarkıcıların efsanesi sıla ama güzellik başka bir olay o konuda seroş sümüklüsünü geçemez
beren saat dedin değilmi hogatha bak senin için mert kazmasına bile oy vermiştim o açıdan beroş diyorsun başkada bişey demiyorsun
Fi'yi izlemeden önce neler neler diyordun Serenay'ıma, unutmadıkbütün enerjini emir topacına harcarsan buraya harcayacak pilin kalmaz böyle yıldızları sayarsn işte
hogathayı bilmemde ben serenay demiştim çok sevdiğimdende değil ama yani rakibi şarkıcıların efsanesi sıla ama güzellik başka bir olay o konuda seroş sümüklüsünü geçemez
bir insanın iç güzelliğini keşfetmek zaman alıyor o yüzden biraz geç değer verdim sümüklüye ama yinede öyle ilk beşime girecek durumda değilFi'yi izlemeden önce neler neler diyordun Serenay'ıma, unutmadık
Beren dedim @sokak sanati mutlu oldun mu
@Çiğdem- @Harunnn60 Beren dediniz dimi
Beren dedimya ayoll o pörsümüşe oy verirmiyim hiçbütün enerjini emir topacına harcarsan buraya harcayacak pilin kalmaz böyle yıldızları sayarsn işte
beren saat dedin değilmi hogatha bak senin için mert kazmasına bile oy vermiştim o açıdan beroş diyorsun başkada bişey demiyorsun