misket burunlu zeynepmi doğal güzelliğin Z sinden anlamıyorsunLa Zeynep varken başka kime oy verecektik? Yapay güzellerden hoşlaşmıyorum
misket burunlu zeynepmi doğal güzelliğin Z sinden anlamıyorsunLa Zeynep varken başka kime oy verecektik? Yapay güzellerden hoşlaşmıyorum
ben ms nin obdusmanıyım tüm yaptırımlarda söz hakkım var ayrıca çok pis beddualarım var oy vermeyenin bamyası düşsün dersem düşüyor harbidenNiye, @destere Yüksek Seçim Kurulu başkanı falan mı oldu görmeyeli
La diğerlerinin burnunu görmüyon mu? Bıçak altına yatmaktan şaftı kaymış burunlarının Hele Tuba hiç doğal değilmisket burunlu zeynepmi doğal güzelliğin Z sinden anlamıyorsun
O anca kendi için söz sahibi olurNiye, @destere Yüksek Seçim Kurulu başkanı falan mı oldu görmeyeli
Seni de kınıyorum Beren'e oy atmışsınO anca kendi için söz sahibi olur
ben ms nin obdusmanıyım tüm yaptırımlarda söz hakkım var ayrıca çok pis beddualarım var oy vermeyenin bamyası düşsün dersem düşüyor harbiden
hhahha eski başkan ayoll üstad sayılır ayoll emeklilere saygınız yokmuNiye, @destere Yüksek Seçim Kurulu başkanı falan mı oldu görmeyeli
seninde bu gece oyun bekleniyor vasilyus efendiO anca kendi için söz sahibi olur
beren saati ilk halinden bugüne kadar adım adım takip etmiş biriyim ne yüzünde nede başka bir yerinde doğallığına aykırı tek estetik yoktur güzellik onda allah vergisi, özenerek yaratılmışLa diğerlerinin burnunu görmüyon mu? Bıçak altına yatmaktan şaftı kaymış burunlarının Hele Tuba hiç doğal değil
Oklavanın tadına bakmayı özledimhhahha eski başkan ayoll üstad sayılır ayoll emeklilere saygınız yokmu
bedduasınıda duydun et emri veririm vlla bu gece oy gelmezse
seninde bu gece oyun bekleniyor vasilyus efendi
benim jurilerimde cins ayoll oklava kafasına geçilmeden oy atamıyorlarOklavanın tadına bakmayı özledim
Yarım saat sonra oylar elindebenim jurilerimde cins ayoll oklava kafasına geçilmeden oy atamıyorlar
İlk halinden beri ne la annesinden fırtladığı andan itibaren mi? Her güzelin bir kusuru vardır eeey sıvacı kardeşberen saati ilk halinden bugüne kadar adım adım takip etmiş biriyim ne yüzünde nede başka bir yerinde doğallığına aykırı tek estetik yoktur güzellik onda allah vergisi, özenerek yaratılmış
@Doğu da oklava bekliyor olabilir dur şununda kafasına geçirelimde dopink olsunYarım saat sonra oylar elinde
Çıtır kızlar diyorum Yunanlılar diyorumTövbe estağfirullah neler diyorsun kardeşim
Milli maç havasında izleyeceğimÇıtır kızlar diyorum Yunanlılar diyorum
Ekli dosyayı görüntüle 55432