Burçin demişsin boşuna sırıtma ayrıca yazdığın şeyler bana gelmiyor içeriği göster yazısına tıklar ve denk gelirsem bakabiliyorum @mrt-06 neden böyle o beni görüyor ben göremiyo um
Burçin demişsin boşuna sırıtma ayrıca yazdığın şeyler bana gelmiyor içeriği göster yazısına tıklar ve denk gelirsem bakabiliyorum @mrt-06 neden böyle o beni görüyor ben göremiyo um![]()
Zayıf kaldı grup ondan.
Bi Bensu'yu çıkartamadan üst turlara.Oyu kime verdiğimi biliyorsunuz![]()
İnsan der ki bu da benden sana jestZayıf kaldı grup ondan.
Bi Bensu'yu çıkartamadan üst turlara.![]()
Seni lanet beni kandıracaktın dimi zaten inanmazdım söz konusu Sıla ile günahını vermezsinTüh be son anda var yaa. Pis besalet.s.s
O jesti şarkıda yaptık hep jest hep jest olmaz.İnsan der ki bu da benden sana jest![]()
Finalde yankı dedin gerçi ama olsunO jesti şarkıda yaptık hep jest hep jest olmaz.![]()
Hakkını vermek lazımdı güzel şarkı.Finalde yankı dedin gerçi ama olsun![]()
Güzelliğe hangi açıdan baktığına bağlı oİki muhteşem güzel varken Sıla çıkarsa SKANDAL
Karşılıklı engel sistemi çalışmaya başladı o zaman.Burçin demişsin boşuna sırıtma ayrıca yazdığın şeyler bana gelmiyor içeriği göster yazısına tıklar ve denk gelirsem bakabiliyorum @mrt-06 neden böyle o beni görüyor ben göremiyo um![]()
İyi de o görebiliyor ben içeriği göster dersem gösteriliyorKarşılıklı engel sistemi çalışmaya başladı o zaman.![]()