Burçin demişsin boşuna sırıtma ayrıca yazdığın şeyler bana gelmiyor içeriği göster yazısına tıklar ve denk gelirsem bakabiliyorum @mrt-06 neden böyle o beni görüyor ben göremiyo um
Burçin demişsin boşuna sırıtma ayrıca yazdığın şeyler bana gelmiyor içeriği göster yazısına tıklar ve denk gelirsem bakabiliyorum @mrt-06 neden böyle o beni görüyor ben göremiyo um
Zayıf kaldı grup ondan.
Bi Bensu'yu çıkartamadan üst turlara.Oyu kime verdiğimi biliyorsunuz
İnsan der ki bu da benden sana jestZayıf kaldı grup ondan.
Bi Bensu'yu çıkartamadan üst turlara.
Seni lanet beni kandıracaktın dimi zaten inanmazdım söz konusu Sıla ile günahını vermezsinTüh be son anda var yaa. Pis besalet.s.s
O jesti şarkıda yaptık hep jest hep jest olmaz.İnsan der ki bu da benden sana jest
Finalde yankı dedin gerçi ama olsunO jesti şarkıda yaptık hep jest hep jest olmaz.
Hakkını vermek lazımdı güzel şarkı.Finalde yankı dedin gerçi ama olsun
Güzelliğe hangi açıdan baktığına bağlı oİki muhteşem güzel varken Sıla çıkarsa SKANDAL
Karşılıklı engel sistemi çalışmaya başladı o zaman.Burçin demişsin boşuna sırıtma ayrıca yazdığın şeyler bana gelmiyor içeriği göster yazısına tıklar ve denk gelirsem bakabiliyorum @mrt-06 neden böyle o beni görüyor ben göremiyo um
İyi de o görebiliyor ben içeriği göster dersem gösteriliyorKarşılıklı engel sistemi çalışmaya başladı o zaman.