Emre Ozansoy
Moderatör
Eurovision'un en iyi performansına oy verdiğin için koca bir tebrikler 👏🏻Düm Tek tek @slhttnmtl
My Number One
Sana göre ama bak yine dediğime geliyor her türlü Türkler avantajlı@Dosi aslında burada da 2 tane Türk şarkısı var gibi bir şey
Zaten nedense Helena'da biraz Türklük seziyorum da ondan değil Bu şarkı resmi bayramlarda çoğu Türk şarkısından fazla çaldı. Yutup'ta falan yorumlara bakarsan Yunan ve İsveçlilerden bile daha fazla Türkler var Sahne şovu da bizi andırıyorSana göre ama bak yine dediğime geliyor her türlü Türkler avantajlı
Okadar aşinasınız ama bence öyle patlama yapmamış ankette. Benim Number One tabiki Helena ama kazanır mı bilmiyorum. Umarım kazanır. O benim için İsveçliZaten nedense Helena'da biraz Türklük seziyorum da ondan değil Bu şarkı resmi bayramlarda çoğu Türk şarkısından fazla çaldı. Yutup'ta falan yorumlara bakarsan Yunan ve İsveçlilerden bile daha fazla Türkler var Sahne şovu da bizi andırıyor
Avantajlı tabii ya ona lafım yok sonuçta aşina olunan şarkılar Türk şarkıları Ama Number One ve Norveçli de şampiyon olursa şaşırmamak lazım.
Öbür gruplara da bekleriz2009- Düm Tek Tek- Türkiye
Kullanacağım şimdiÖbür gruplara da bekleriz