Teşekkürler, ben de oyunu saldım zaten ahahahaha...Hala ağlıyor... Saldım seni...
Teşekkürler, ben de oyunu saldım zaten ahahahaha...Hala ağlıyor... Saldım seni...
Söz konusu güzeller olunca yok say butonu otomatikmen devre dışı kalıyor galiba @MEnes @Tolstoyevski
Söz konusu güzeller olunca yok say butonu otomatikmen devre dışı kalıyor galiba @MEnes @Tolstoyevski
Ben seni bilirim. Her seferinde yeni birşeyler çıkar. Havada bulut sen bu hayali unutLost ve Dark’i aradan çıkarsan zaten artık başının etini ütülemezdim hiç ondan sonra da PB ve GoT’u kendin izleyiverirdin ama neyse bizde teklif yok ısrar var sana kalmış..
Ondan es geçtin yorumlarımıSöz konusu ortağım Dosi hanım olduğu için, o buton zaten hiç söz konusu olmamıştı...
Benimkiler eklenmemiş...Seçilen oyuncular bu mesaja eklenecektir.
- Kenan İmirzalıoğlu
- Kıvanç Tatlıtuğ
- Alp Navruz
- Çağatay Ulusoy
- Burak özçivit
- Akın Akınözü
- Halit Ergenç
- Haluk Bilginer
- Onur Saylak
- Metin Akdülger
- Ozan Güven
- Barış Arduç
- BURAK SEVİNÇ
- SERHAT TEOMAN
- ONUR TUNA
- BURAK DENİZ
- ÇAĞLAR ERTUĞRUL
- SERKAY TÜTÜNCÜ
- SARPCAN KÖROĞLU
- FURKAN ANDIÇ
- ALPEREN DUYMAZ
- BERKAY HARDAL
- Engin Akyürek
- Aras Bulut İynemli
- Oktay Kaynarca
- Ozan Akbaba
- Erkan Kolçak Köstendil
- Tolga Sarıtaş
- Mehmet Günsür
- İlker Kaleli
- Yiğit Özşener
- Sarp Akkaya
- Ahmet Kural
- Uraz Kaygılaroğlu
- Buğra Gülsoy
- Cem Yiğit Üzümoğlu
- Mehmet Aslantuğ.
- Cem Yılmaz
- Ali Atay
- Cengiz Bozkurt
- Rıza Kocaoğlu
- Erdal Besikçioglu
- Halil Ergün
- Gökhan Alkan
- Nejat İşler
- Taner Ölmez
Günlerdir kaosun dibi oldu @Aserat 'a topu atmıştım son isim yanlıştı galiba diye ama yapmamış. Kimse olmayacak artık,kendim yürüteceğim.Benimkiler eklenmemiş...
Benim muazzam seçimlerimi beğenmedin sanmıştım.Günlerdir kaosun dibi oldu @Aserat 'a topu atmıştım son isim yanlıştı galiba diye ama yapmamış. Kimse olmayacak artık,kendim yürüteceğim.
Gün içinde senin Aserat ve Emre'nin önerileri vardı. Onları ekleyeceğim. Üstünüde ben tamamlayıp temmuzda başlayacağız 🤗
Edit: Ekledim
Yarısını biliyordum zatenBenim muazzam seçimlerimi beğenmedin sanmıştım.
İyi eklediysen.
Yok inan bana en ufak bir yorma durumun olmadı.
Dün baya ciddi ciddi @Sherlock ile gerildik. Ben ki sabahında ona şiirler yazmıştım (yada bir önceki gündü)
Neyseki krizi atlattık ama korkuyorum ki etkinlik başlayınca yine gerilebiliriz
Ve şu halde şuan modum
Ekli dosyayı görüntüle 85995
@MasacRE @xdragxx @Tolstoyevski @MEnes
Kadın etkinliği olsa bu kadar yazılmaz. Sayımız artıyor.Yarısını biliyordum zaten
Kafa bırakmadılar bende bu hafta baksana yorum sayısına
Yok... Ben ve @xdragxx ne karar verirsen ve sorgulamama kararı aldık, sakin insanlar olacağız bundan sonra. Etkinliğe desteğimizi, oyumuzu vereceğiz...
Yani en yakışıklıyı seçsekte ses etmeyeceksiniz öylemi ? @TolstoyevskiKaosa tövbe ettim
SeçinYani en yakışıklıyı seçsekte ses etmeyeceksiniz öylemi ? @Tolstoyevski
Bu ortaya karışık olduğu için böyle oldu. Çok ta anlam yüklemek gerekir ama kadın etkinliğinden daha fazla ilgi oldu evetKadın etkinliği olsa bu kadar yazılmaz. Sayımız artıyor.
Sen oylayacakmısın peki? asıl mesele o
Hatrına oylarımSen oylayacakmısın peki? asıl mesele o
Tamam korkma öyle olmayacakHatrına oylarım
En güzeliTamam korkma öyle olmayacak
Herşey kafamda netleşti artık. Listeyi bir ara huzurunuza sunarım. Varsa hata falan belirtirsiniz. Kurallar net olacak yani🤗
Yani en yakışıklıyı seçsekte ses etmeyeceksiniz öylemi ? @Tolstoyevski